به قول قدیمیا :
کاچی بهتر از هیچی !!!!
Printable View
به قول قدیمیا :
کاچی بهتر از هیچی !!!!
من که با پورت شده اصلا حال نمی کنم
شماره 4 رو که پورت شدش رو بازی کردم برای هفت پشتم بس بود
خدا کنه عین ادمیزاد یه نسخه درست و حسابی برای pc بدن
اقا احتیاجی به خبر نیست که اینقدر ناراحت میکنید خودتونو!!×!!
یکم ادم به عقلش روجو کنه میبینه که!!!
کپکام Street Fighter رو برای PC میخواد بیاره!!!(دقت داشته باشید این یکی اصلا در طول تاریخ روی PC نبوده!!!!!!)
DMC 4 را اورد البته 3 هم اومد!!
و........
دیگه وقتی این بازیها که مختص کنسول بودند برای PC هم امدند و میخوان بیان!!مانند روز روشن هست که RE 5 هم سرنوشتش چی هست!!!
در حال حاظر هم نمیان بگن بازی را داریم برای PC میزنیم تا فروشش را بکنه شما 6 ماه بعد از عرضه نسخه کنسولی را منتظر باشید!!!!
تا 6 ماه بعد از نسخه کنسولی کی زندس کی مرده؟
100 درصد تایید میشهنقل قول:
اقا احتیاجی به خبر نیست که اینقدر ناراحت میکنید خودتونو!!×!!
یکم ادم به عقلش روجو کنه میبینه که!!!
کپکام Street Fighter رو برای PC میخواد بیاره!!!(دقت داشته باشید این یکی اصلا در طول تاریخ روی PC نبوده!!!!!!)
DMC 4 را اورد البته 3 هم اومد!!
و........
دیگه وقتی این بازیها که مختص کنسول بودند برای PC هم امدند و میخوان بیان!!مانند روز روشن هست که RE 5 هم سرنوشتش چی هست!!!
در حال حاظر هم نمیان بگن بازی را داریم برای PC میزنیم تا فروشش را بکنه شما 6 ماه بعد از عرضه نسخه کنسولی را منتظر باشید!!!!
DMC 4 هم به این شکل بودش!!!البته بازم روشنه که کپکام در نسل جدید سیاستهاش را تغییر داده!!یعنی دیگه همه چیز مولتی پلتفرم!!!و البته هم PC را جز پلتفرمهای بازیش انتخاب میکنه!!!
مثل DMC مثل SF مثل BC مثل Dark Void و این هم یک جورایی تابلو هست!!!
این همه مصاحبه باهاشون شده یک بار هم به pc اشاره نکردن.اینطوری معلومه یه 2 سالی باید بعد از نسخه کنسولی منتظر موند.چرا برا pc دیر تر میدن؟من دارم کلافه میشم.
نقل قول:کاری نداره که ! یک عدد کنسول Xbox 360 Or PS3 بگیر !نقل قول:
خیلیها برای حتی 1 بازی هم اینکار رو میکنن ......
بابا دلت خوشه ها.نقل قول:
1-من به زور 300 تومن پول جمع کردم برا خرید k850 یا یه گوشی بهتر تقریبا هم قیمت این
2-به نظر من پی سی برترینه و نباید الکی پولمو به خاطر x360 یا ps3 از دست بدم.
3-یه روزی میشه x نمیدونم 710 با ps 4 میاد اونوقت پی سی همرنگ اونا میشه و ps3 و x360 بی ارزش میشن.پس با همین pc خودم راضیم.
4-اگرم بخوام پول جمع کنم تا بخرم تا اون موقع ps4 اومده:31:
اگر قرار بود برای PC نیاد CAPCOM با قاتعیت می گفت برای PC نمیاد. قبلا هم اعلام شده بود که RE 5 برای PC ساخته میشه و برای 360 پورت میشه. چون PC و X360 خیلی شبیه بهم هم هستند و PS3 هم که جدا ساخته میشه.
مشکل فقط Piracy بود که سر همین DMC 4 برای PC شرکت CAPCOM خیلی ضزر داد که اعلام کرد شاید تجدید نظر برای بازی های PC بوجود بیاره که خوشبختانه هنوز با قاطعیت کنسل اعلام نکرده.
من فقط برای ACE COMBAT 6 : Fires of Liberation کنسول Xbox 360 خریدم.:27:نقل قول:
کاری نداره که ! یک عدد کنسول Xbox 360 Or PS3 بگیر !
خیلیها برای حتی 1 بازی هم اینکار رو میکنن ......