-
نه به نظر من رقیب همون چلسی هستش و لیورپول عددی نیست و افت میکنه
-
بابا اگه ليورپول هم بياد بالا تو تعداد قهرماني تو ليگ برتر بازم ما از همه بيشتر قهرمان شديم. بيخيال ليورپول چلسي رو هم بايد بيخيال شد. فقط تيم خومون منچستر. هميشه قهرمان. به اميد سومين قهرماني پي در پي.
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشبيني تازه بازيكن پرتغالي
رونالدو: فصل بعد هم بازيكن منچستر هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد گفت: علاقه زيادي به تيمم دارم و تصور مي كنم فصل بعد هم عضو اين تيم هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي تلگراف، كريستانو رونالدو اظهار داشت: داستان رئال مادريد را فراموش كرده ام. در فوتبال خوب نيست عضو تيمي باشيد و به تيم ديگري فكر كنيد. داستان رئال هرچه بود، برايم تمام شد. اگر زماني بحث انتخاب ميان منچستر با تيمي ديگر مطرح باشد، ترجيح مي دهم فصل آينده هم عضو اين تيم بمانم.
هافبك 23 ساله تيم اولدترافوردي عنوان كرد: در صورت ادامه حضور در منچستر، قطعا مي توانم شاهد افتخارات تازه اي در جامها مثل ليگ برتر يا ليگ قهرمانان اروپا با منچستر باشم.
اين بازيكن در مورد سرمربي گفت: براي سرآلكس فرگوسن احترام زيادي قائلم. او مربي و شخصيت بزرگي در دنياي فوتبال است.
وي تصريح كرد: اگر در منچستر يونايتد هستم و اگر به افتخارات بزرگي در فوتبال مي رسم، به خاطر او است.
-
آقا یه خبر بد :
مورینیو گفته اگه فرگوسن بازنشسته بشه دوست دارم مربی منچستر بشم !
اینس- روی کین - هوگز (مربی منچستر سیتی ) هم دوست دارن 3 سال دیگه مربی منچستر باشن.
من از این خوزه بدم میاد !
منبع :
کد:
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=933741
-
نه بابا خود سران باشگاه هم رسما گفتن که بعد از فرگوسن مربی از اعضای قدیمی باشگاه هست
ولی خودمونیم مورینیو هم بد نیستا!!!!!!!!!!!
-
یه خبر خوش واسه خودم ! :
تكذيب سرمربي اينترميلان
مورينيو: سرمربي منچستريونايتد نمي شوم
خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي تيم فوتبال اينترميلان گفت: با باشگاه ايتالياييام قرارداد دارم و قرار نيست مربي منچستريونايتد شوم.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه اخبار جهان انگليس گزارش كرد مورينيو در فصل آتي دست از همكاري با اينترميلان خواهد شست و به انگليس باز مي گردد تا جانشين سرآلكس فرگوسن شود.
مورينيو در واكنش به اين خبر اظهار داشت: براي من اصلا بحث حضور درمنچستر مطرح نيست، پس مربي اين تيم نمي شوم.
وي بيان كرد: علاقمند هستم تا پس از خاتمه كار در ايتاليا با تيمي قابل اعتنا در انگليس همكاري كنم؛ اما اين به معناي انجام همكاري با منچستر نيست، زيرا هيچ ارتباطي ميان من و اين باشگاه انگليسي وجود ندارد.
روزنامه انگليسي در گزارش اخير خود عنوان كرد دوران حضور 23 ساله فرگوسن در منچستر امسال به پايان مي رسد و مورينيو جانشين او خواهد شد.
-
از سوي اتحاديه بازيكنان حرفه اي فوتبال
رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس از سوي اتحاديه بازيكنان حرفه اي بعنوان بازيكن برتر جهان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل منابع خبري انگليس، 57 هزار عضو اين اتحاديه در راي گيري صورت گرفته، كريستانو رونالدو را براي اين منظور برگزيدند.
رونالدو در اين خصوص اظهار داشت: خوشحالم كه صاحب افتخار مهمي شدم. از تمام هم تيمي ها، مربيان، دوستان و خانواده ام تشكر مي كنم.
اين اتحاديه در كنار انتخاب بهترين بازيكن يك سال اخير، براساس آراي بدست آمده تيم منتخب بهترين ستارگان يك سال اخير را نيز برگزيد كه در اين ميان بيشترين سهم به بازيكنان تيم بارسلونا اسپانيا رسيد.
تيم برتر سال:
دروازه بان: ايكر كاسياس(رئال مادريد)
خط دفاع: سرجيو راموس (رئال مادريد)، جان تري (چلسي)، كارلوس پويول (بارسلونا)، ريوفرديناند(منچستريونايتد)
خط مياني: استيون جرارد (ليورپول)، ژاوي (بارسلونا)، كاكا (آ.ث.ميلان)
خط حمله: ليونل مسي (بارسلونا)، فرناندو تورس (ليورپول)، كريستانو رونالدو (منچستريونايتد)
انتهاي پيام/
-
خواهش یاسین جان
در پي بياحترامي "روني" به تيم پيشيناش
اتحاديه فوتبال انگليس مساله را پيگيري نميكند
اتحاديه فوتبال انگليس اعلام كرد اتفاق رخ داده در ديدار تيمهاي منچستريونايتد و اورتون كه توسط "وينروني" انجام شد را مورد بررسي قرار نخواهد داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار تيمهاي منچستريونايتد و اورتون در چارچوب ليگ برتر انگليس كه روز يكشنبه در گوديسون پارك برگزار شد، وينروني در هنگام تعويض، بر نماد باشگاه منچستريونايتد روي پيراهن خود بوسه زد.
روني كه برابر تيم پيشين خود بازي ميكرد، پيش از اين تعويض روي "ميكل آرتتا" بازيكن اورتون خطاي شديدي را مرتكب شد و به همين دليل اقدام وي در هنگام خروج از زمين ميتوانست نوعي بياحترامي به باشگاه پيشين خود محسوب شود. با اين حال اتحاديه فوتبال انگليس اعلام كرد كه اين مساله را مورد تحقيق و بررسي قرار نخواهد داد. در هنگام حركت روني، آلن وايلي داور مسابقه به وي تذكر داد.
-
منچستر يونايتد به دنبال مدافع 16 ساله يوناني
3 ميليون پوند پيشنهاد سرالكس براي "پاپادولوس"
باشگاه منچستر يونايتد قصد جذب هافبك 16 ساله يوناني را دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روزنامه Sun چاپ انگليس مدعي شد سرالكس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد با مبلغ 3 ميليون پوند قصد جذب پاپادوپولوس جوان ترين بازيكن ليگ فوتبال يونان را دارد.
اين در حالي است كه باشگاه هاي چلسي، آرسنال و ناتينگهام فارست از ديگر باشگاه هاي علاقمند به جذب مدافع المپياكوس هستند. پاپادوپولوس دسامبر سال گذشته در ديدار برابر آتروميتوس نخستين بار براي تيم خود به ميدان رفت.
باشگاه اسپانيول اسپانيا ديگر باشگاه علاقمند به جذب مدافع يوناني است و سران اين باشگاه طي تست هايي كه در سال 2007 از پاپادوپولوس گرفتند، علاقه بسياري براي جذب وي پيدا كردند.
-
ممنون بابت خبرها
امسال واقعا حق رونالدو هستش که بشه مرد سال جهان و اروپا