ساختن کادر و قالب برای منوها و تغییر رنگ منو ها و ...
Printable View
ساختن کادر و قالب برای منوها و تغییر رنگ منو ها و ...
یه سوال دیگه چطوری read more رو به ادامه مطالب (کلمات انگلیسی رو فارسی کنم) تبدیل کنم
ممنون
سلام
براي نصب ماژول فروشگاه روي جوملا لطفا بفرماييد كه نام ماژول چيست؟
الان من ميخوام از بين ماژول هايي كه هست فروشگاه رو نصب كنم اما نيمدونم دقيقا به چه اسمي ذخيره شده؟
ممنون : بهزاد
با تشکر از Mr.K2 سوالهام رو اینجا مطرح میکنم
1. چطور میتوان جوملا رو از لوکال به سرور انتقال داد.
2. سوال دیگم اینه که جوملایی که روی یک کامپیوتر نصب شده رو چطور میشه به همون شکل برد روی کامپیوتر دیگه.
3. نوشته هایی که زیر گزینه Search معمولا سمت راست صفحه در جوملا و مخصوصا در مامبو هستند رو به چه شکل میشه تغییر داد.
با سپاس
نقل قول:
این باید از زبون فارسیش باشه ...اخه read more هم خودش توی ترجمه زبون باید ترجمه بشه به مثلا " ادامه مطبی "
بهترین فروشگاه virtuamart هست ...نقل قول:
فکر نکنم بشه از لوکال منتقل کرد به سرور ...بقیه دوستان هم بگند که میشه یانه...نقل قول:
2-فکر کنم که اگر همه لوکال رو کپی کنی بشه ...یعنی یه طوری که اطلاعات دیتا بیس هم باهاش باشه ...
3- متوجه نشدم...
نقل قول:
چرا میشه! باید فایل ها رو کپی کنی تو ftp
دیتابیس هم باید بکاپ بگیری و توی هاستت (با استفاده از مثلاً phpmyadmin) باید restore کنی!
البته باید مراقب باشی که درست کد کنی و ...!
سلام ممنون . اما ميشه بيشتر باز کني . متوجه نشدم ؟ کدوم فايل ها رو بايد ويرايش کنم ؟نقل قول:
و يه سوال ديگه . قالب من انگيليسي بود که خودم تا حدي فارسي کردم . اما هنوز مشکلي داره و اون اينکه کاربران در لحظه ورود با فونت درست مواجه نميشن و بايد انکد کنن اکسپلورر رو . راه حل چيه ؟
templates\rhuk_milkyway\css
داخل این فولدر 2تا فایل css هست که واسه تغییر فونت باید ویرایش بشن
template
template_rtl
من هر کاری کردم نشد (شد ولی مشکل داره)
اگه ممکنه فونت ها رو tahoma تفییر بدید و واسم بزارید
ممنون
يكي از همون كامپوننت هاي فرم تماس را نصب كنيدنقل قول:
سلام ممنون . اما ميشه بيشتر باز کني . متوجه نشدم ؟ کدوم فايل ها رو بايد ويرايش کنم ؟
يك فرم كامل بسازيد
بعد كاربر را بعد از ثبت نام هدايت كنيد اونجا
يعني شرط تكميل ثبت نام ،تكميل اون فرم هست
سايتتون را چك كردمنقل قول:
و يه سوال ديگه . قالب من انگيليسي بود که خودم تا حدي فارسي کردم . اما هنوز مشکلي داره و اون اينکه کاربران در لحظه ورود با فونت درست مواجه نميشن و بايد انکد کنن اکسپلورر رو . راه حل چيه ؟
مشكلي نداشت
بايد در فايل ها ،جايي كه فونت مشخص شدهنقل قول:
templates\rhuk_milkyway\css
داخل این فولدر 2تا فایل css هست که واسه تغییر فونت باید ویرایش بشن
template
template_rtl
من هر کاری کردم نشد (شد ولی مشکل داره)
اگه ممکنه فونت ها رو tahoma تفییر بدید و واسم بزارید
ممنون
فونتپيش فرض و اول را تاهوما بگذاريد
محسن خان میشه بیشتر توضیح بدی
واسه منو ها title خبرها چیکار کنم