دوشنبه، 20 اردیبهشتماه 1389
زیرساخت: اختلالی در شبکه ارتباط بین الملل وجود ندارد!
ictna.ir/news/archives/027262.html
Printable View
دوشنبه، 20 اردیبهشتماه 1389
زیرساخت: اختلالی در شبکه ارتباط بین الملل وجود ندارد!
ictna.ir/news/archives/027262.html
دوستان مثلی که درست نشده این داستان اکانت شبانه .من سرویس 512 دارم سرعت دانلود شبانه به 13 kb بیشتر نمیرسه :18: برای شمام اینجوریه ؟
زنگ زدم نمایندگی می گه بدلیل اینکه همه شبا دانلود میکنن سرعت اینجوری شده
اما یه سوال پیش میاد این وسط چرا قبلا که افزایش پهنای باند نداده بودن اینجوری نمیشد!!
برام منم اینجوریه.نقل قول:
نمایندگی هم دروغ میگه فن آوا خودش سرعت شبانه رو فیکس کرده تا ملت کمتر دانلود کنند و در پهنای باندشون صرفه جویی بشه.
سرعت اکانت شبانه با اکانت معمولی من اصلا یکسان نیست اینم یک دلیل دیگه که سرعت پایین به خاطر دانلود زیاد نیست.
قبلنا من شنیده بودم که به داتک میگفتن د*دتک، (میدونید که بعضیا اینجا جنبشون ندارن و خیلی خوششون میاد از اون دکمه که علامت تعجب داره استفاده کنن)
حالا مثل این که باید به فن آوا هم بگیم ... آوا !
خیلی بی شرفیه. اول کلی روی اینترنت شبانشون مانور میدن بعد میزنن سرعتشو نصف می کنن. هیشکی هم که نیست روی کارشون نظارت داشته باشه.
الان به غیر از فن اوا دیگه چه شرکتایی اینترنت بالای 128 رو به کاربرای معمولی هم میده تا دوباره یه سبک سنگین کنیم شرایط رو؟
.
.
.
.
.
.
.
این IBS ماهم که اعدادش چند روزه stop شده. خودمم نمی دونم چه کارم الان.
بعد میگن ارق ملی!
سپنتا اینترنت با لا 128 به کاربر خانگی میده. 1 ماه پیش زنگ زدم پرسیدم گفت هیچ مدرکی نمیخواد. فک نکنم از 1 ماه پیش تا الان چیزی تغییر کرده باشه.
از هر جا ميخواي بگيري اول زنگ بزن ببين پورت خالي دارن بعد درخواست جمع آوري بده من اشتباه كردم اول درخواست جمع آوري دادم در عرض 24 ساعت خطم از رانژه خارج شد حالا هيچ جا پورت خالي نداره، ولي بالاخره تونستم از امپراطور كه نماينده صبانت هست بگيرم. (خيلي باحاله خود صبانت پورت خالي نداره ولي امپراطور داره البته ميگفت همين يك دونه را تو مركز مخابرات شما خالي داريم)نقل قول:
شبانه سپنتا چه جوریه سرعتش؟ روزانش چی؟نقل قول:
ببخشید دوستان اگه به موضوع تاپیک ربطی نداره
تو تاپيك خود سپنتا بپرسي زودتر به نتيجه ميرسي متاسفانه تاپيك فن آوا يكم كم كاره!!!
يكي از دوستام نامحدود سپنتا را داره سرعتش حدود 12_13 هست.
اره تاپیک خیلی خلوته
اقا یه سوال : سر ماهه ، پول رو به غیر از توی صف بانک وایسدن و فکس کردن فیش دیگه چه طوری میشه براشون ارسال کرد؟ یه طوری اینتنرتی یا کارت به کارت یا یه همچین چیزی. چون من ماه اولمه با این شرکت
مرسی