عکسای سه بعدی رو دیدین؟ اونا که تازه اومده و باید عینک سه بعدی مخصوص براشون زد. وقتی نگاشون میکنی انگار جای برآمدش مثل سیگار از توی مانیتور اومده بیرون.نقل قول:
میگن بازیشم میاد. اومده؟
Printable View
عکسای سه بعدی رو دیدین؟ اونا که تازه اومده و باید عینک سه بعدی مخصوص براشون زد. وقتی نگاشون میکنی انگار جای برآمدش مثل سیگار از توی مانیتور اومده بیرون.نقل قول:
میگن بازیشم میاد. اومده؟
بازیای فعلی همه 3D یا 3 بعدی هستن.شما یعنی توی بازیاتون ارتفاع و عرض و طول رو نمیتونین ببینی؟نقل قول:
بازی دو بعدی هم مثل ماریو هست که 2 بعد حرکتی داره.
فک کنم یکم سوال نامفهومه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم میدونم چطور بازیهایی رو میگی ولی واسه Pc که نمیاد !نقل قول:
عکسای سه بعدی رو دیدین؟ اونا که تازه اومده و باید عینک سه بعدی مخصوص براشون زد. وقتی نگاشون میکنی انگار جای برآمدش مثل سیگار از توی مانیتور اومده بیرون.
میگن بازیشم میاد. اومده؟
اینا یه کنسول های مخصوصی داره که روی چشم میزارند و از اونجا میتونی 3d ببینی .
نه سئوال مفهومه ! من اول دقت نکردم .نقل قول:
بازیای فعلی همه 3d یا 3 بعدی هستن.شما یعنی توی بازیاتون ارتفاع و عرض و طول رو نمیتونین ببینی؟
بازی دو بعدی هم مثل ماریو هست که 2 بعد حرکتی داره.
فک کنم یکم سوال نامفهومه.
خوب اونا که اسمش 3 بعدی نیست!!
دقیقا نمیدونم چیه ولی 3 بعدی که نیست.اید دستگاهاش سه بعدیه.چون مانیتور و تلویزیو فقط 2 بعد دارین
دوستان عزیز من دنبال این بازی هستم همون موتور کراس که اگه اشتباه نکنم اسمش Red Bull X-Fighters بود .
عزیز دل ! اون کنسولی ( یا همون دستگاه ) که گفتم احتیاجی به مانیتور یا تلویزیون نداره .نقل قول:
خوب اونا که اسمش 3 بعدی نیست!!
دقیقا نمیدونم چیه ولی 3 بعدی که نیست.اید دستگاهاش سه بعدیه.چون مانیتور و تلویزیو فقط 2 بعد دارین
میزاریش روی چشمت و از توی اون بازی رو میبینی و بازی میکنی .
این دستگاه توی ایران هم پیدا میشه؟نقل قول:
من که شخصا توی کرمانشاه ندیدم !
ولی توی تهران ممکن هست باشه .
سلام بچه ها
تو فيلم تاکسي 4 اون بازيي که بچه ها بازي ميکردن اسمش چيه
نه. منظورم اینه که فکر کنی از صفحه اومده بیرون نه اینکه سایه زده باشه توش. در واقع سه بعدی توی 2 بعدی. یعنی از صفحه که میاد بیرون وقتی میخوای بهش دست بزنی ضایع شی که سراب دیدی!نقل قول:
میشه اسمش رو بگی؟نقل قول:
شاید یه دستگاهی مثل یه عینکهایی بیاد که بذاریمشون و توی یه فضای باز فکر کنیم که دورمون رو گرفتن و تیرشون بزنیم.نقل قول:
ایول. تایید میشه.نقل قول:
نقل قول:میشه یکی که تهرانه خبر بده؟نقل قول: