آقا این شماره که دادم خیلی راحت تره
تراز کل عمومی و اختصاصی
رتبه کل اختصاصی وعمومی
و رتبه و تراز کل رو میده
آقا این شماره که دادم خیلی راحت تره
تراز کل عمومی و اختصاصی
رتبه کل اختصاصی وعمومی
و رتبه و تراز کل رو میده
خوب/درود بر همه ي .. .خوناي خودمون.
آزمون بدي نبود.عمومي ها رو كه يه خرده ضعيف بودم تونستم بيارم بالا.
ببينيم چي ميشه ديگه.
راستي سعيد جون اينطوري كه داري خيلي از اين سهيل ما فاصله ميگيري.
ببينيم اين آزمون.
راستي امير جان شما چه طوري بودي؟چون يادمه ترازمون خيلي نزديك بود آزمون قبلي.عموميا رو راست و ريس كردي؟
آدرستلفن نام کتابفروشي شهر استان پل کریم خان - خ سنایی-ک 13 - پ 33.18842436فروشگاه شماره یکتهرانتهران م انقلاب - چهرراه شهدای ژاندارمری -پ2306968214فروشگاه شماره دوتهرانتهران خ طالقانی - نمایشگاه شماره 1 کتاب بهمن2248756بهمنکرج تهران 20متری امام خمینی45718عارفاسلام شهر تهران بلوار شهید باهنر42869صفاییورامینتهران بلوارامام - مقابل بانک صادرات2386768حافظکرج - مرد آبادتهران
توجه:
مراکز فوق االذکر صرفا در مورد عرضه کتب منتشره سازمان سنجش آموزش کشور، با شرکت تعاوني خدمات آموزشي همکاري دارند و ساير فعاليت هاي آن ها هيچگونه ارتباطي با سازمان سنجش و يا شرکت تعاوني خدمات آموزشي ندارد
چه ها شما واقعا چطوري وقت مي کنيد که تو قلم چي عمومي ها رو کامل بزنيد و ترازاي بالا بياريد؟؟؟
من تقريبا اگه بزارن و جمع نکنن هر 4 تا درس عمومي رو ميتونم بالاي 70 بزنم ولي هميشه بد جوري وقت کم ميارم.
مخصوصا تو تناسب معنايي هاي ادبيات يا تجزيه ترکيب هاي عربي که ميتونم درست بزنم ولي هر سوالش چند دقيقه از وقتمو تلف ميکنه.
سلام دوست مننقل قول:
منم همین مشکل رو دارم از معلمهای خوبی هم راهنمایی گرفتم ته حرفشون به این رسیدم
ذاکری که بیشتر میگفت از رو شعر بخونید تا زمانیکه بتونید روون بخونیدش
آقاسی بیشتر رو تست تاکید داشت کتاب تالیفی خودش تو کانون و اندیشه رو پیشنهاد داد.
گردفرامرزی هم روی مفهومی خوندن شعر کار داشت
از کتاب سبز گاج غافل نشو
(اولش نمی خواستم اسماشون رو بگم ولی دیدم اینجوری جدی تر میگیری)
از روش زمانهای نقصانی استفاده کن
کسی یه کتاب آموزش عربی سراغ داره که جزئیات اضافه رو نگفته باشه ...مخصوص ریاضی فیزیک هم باشه ....
فکر کنم سبز گاج یا کتاب تست عربی آقای دوست جلالی خوب باشه!مرآت هم خوبه
برای دیفرانسیل , گسسته , حسابان چی پیشنهاد میکنین
میخوام خودم بخونم نه کلاسی نه اموزشگاهی نه هیچی
از بچه های فارغ التحصیل 1 سوال دارم میشه بگید در روز درسهای تخصصی و عمومی تونو چه جوری میخونید منظورم اینه که هر روز چند تا درس و هر کدوم از درساتونو(بهطور معمول )چند ساعت و با چه ترتیبی میخونید (لطفا)هر چه زودتر
با تشکر
سلامنقل قول:
من فارغ التحصل نیستم ولی باید برای برنامه روزانه چند نکته رو در نظر داشته باشید
1- در یک روز پشت سر هم درسهای اختصاصی یا عمومی رو نخونید
2- درسهایی که زیاد مثل هم هستند و بهم ربط دارند رو تا حد امکان پشت سرهم نخونید. مثلاً اگه مجبور شدید سه درس ریاضی، فیزیک و شیمی رو بخونید، اول ریاضی، بعد شیمی و بعد فیزیک
3- سعی کنید صبحها زود بیدا بشید، مثلاً 5 و از بازدهی بالای صبح استفاده کنید. ساعتهای پایانی شب، زمان مناسبی برای درس خوندن نیستند
4- یک درس مثلاً فیزیک رو توی یک روز مثلاً 6 ساعت پشت سر هم نخونید. سعی کنید هر روز بخونید ولی مثلاً روزی 1 ساعت
5- هر جلسه خوندن رو به یک درس اختصاص بدید و 1 تا 2 ساعت در نظر بگیرید و حتماً بعدش حتی برای 5 دقیقه هم استراحت کنید.
6 میزان ساعتی که در هفته به یک درس خاص اختصاص میدهید، بستگی به شما و تواناییهای شما دارد.
7- برنامه رو طوری بنویسید که قابل اجرا باشد.
8- برنامه رو حتماً مکتوب کنید.
9- برنامهتون رو انعطافپذیر بنویسید.
10 - توی یک روز زیاد درس نخونید. مثلاً روزی 15 16 ساعت برای یک فارغ التحصیل زیاد هست و باعث میشه از درس زده بشید.
11- حتماً خلاصه درسها رو بنویسید و تمام نکات بدرد بخور رو یادداشت کنید و مرور نمایید
پیروز باشید