-
سلام
سلام
کسی می دونه چطوری میشه فایلهای htm ,html رو از کامپیوتر تو موبایل ریخت؟
من قبلا k750 داشتم سورس کد فایلهای html رو با پسوند html ذخیرم می کردم بعد میریختم تو we page یا هر پوشه دیگش بعد با مئبایل راحت باز می شدن بدون کانکت شدن به اینترنت ولی تو d900i ام همین کارا رو می کنم تو oher files میریزم بعد که می خوام با موبایل باز کنمش گوشیم نمی خونش.
-
d900i نمیتونه این فایلها رو باز کنه
-
من امروز یک رم یک گیگ سان دیسک خریدم ولی وقتی میخوام فایل از کامپیوتر داخل رم بریزم یا برعکس رم رو نمیخونه یعنی اول باید تو حافظه خود گوشی بریزم بعد از حافظه داخل رم بریزم که این کارخیلی وقتگیر و پرزحمت هست آیا سامسونگ این جوریه یا من باید کاری کنم چو سونی اریکسون که اینجوری نبود لطفا راهنمایی کنید
-
من اینطور احتمال میدم که رم رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل میکنی
اینطوری این مشکل برات پیش میاد چون گوشی توی رم یک فایل به اسم tfs4_160.essمیسازه که باعث میشه اطلاعات رم از طریق مستقیم غیر قابل خوندن بشه برای این کار باید خود گوشی رو به حالت رم ریدر(mass torage) ببری .اونجوری مشکل حله
حتما بلدی چطوری (منو -9 -2 -8 گزینه دوم رو انتخاب کن)
-
مصرف باطری
وقتی باطری گوشی سامسونگ D900i رو کامل شارژ ميکنيد با مصرف متعارف گوشي باطری چند روز کار می کنه؟
مصرف متعارف يعنی صحبت با گوشی در حد معمولی, ارسال و دريافت مسيج, گوش دادن به 5 آهنگ و کار با تقويم و بقيه امکانات گوشی. . . . .
-
برای من راحت 3 روز رو دوام میاره
-
سلام
1-کسی ترفندی سراغ نداره که بشه فایلهای htm , html رو تو گوشی ریخت و خوند؟d900i
2-نرم افزاری نیست که بشه باهاش عکس ها رو fullscreen و zoom کرد.downloads picture
-
سلام
1-کسی ترفندی سراغ نداره که بشه فایلهای htm , html رو تو گوشی ریخت و خوند؟ d900i
2-نرم افزاری نیست که بشه عکس ها رو fullscreen و zoom بکنه
-
-
hellbrain666 جان ممنون مشکلم حل شد .یک سوال .اینکه با توجه به اینکه من روی مموری کارتم رمز گذاشتم آیا اگر مموری من رو داخل یک گوشی دیگه بزارن میشه اطلاعاتشو دید ؟
در مورد باتری گوشی من هم راحت 2.5 دوام میاره شایدم بیشتر فقط یک چیز ضایع راجب باتریش این خط های باتریش هست که دوام خط اول توپه ولی خط دوم و سوم درکمتر از یک ساعت خالی میشه !!!! آخه این یعنی چی ؟!! به هیچ وجه نمیشه روش حساب باز کرد