میتونن بخندن یا نخندن !! این بحث رو تموم کنید و در ادبیات خودتون تجدید نظر کنید ..نقل قول:
Printable View
میتونن بخندن یا نخندن !! این بحث رو تموم کنید و در ادبیات خودتون تجدید نظر کنید ..نقل قول:
سلام.
یه سؤال در مورد سفید شدن موها توی سربازی داشتم، چیکار کنیم که سفید نشه؟ :n26:
اگه ارثی نباشه از حرص خوردنه و کاریش نمیشه کرد! تازه جو گندمی خوشگلتر هم هست!! من زیاد دیدم بچههایی رو که قسمتهابی از ریششون هم سفید میشه یا میریزه!!! از استرس و حرص خوردنه! سعی کنید ارامش خودتون رو حفظ کنید و به خودتون استرس وارد نکنید هرچند خدمت کلا استرسه! باز اگه به فکر سفیدشدن موها نباشید ممکنه ادامه دار نباشه.نقل قول:
دوره اموزشی هم تموم شد و امریه من خورد پدافند هوایی بابلسر :n18:
کسی اونجا خدمت کرده ؟؟
امروز رفتم ستاد فرماندهی انتظامی استان خوزستان گفت همه فوق لیسانس ها باید دوباره 1ماه برن آموزشی واسه پلیس راهور. البته شنبه صبح همه چی مشخص میشه که تاریخ معرفی هست. ولی دیگه حالم بهم میخوره از...
واقعا 1ماه دیگه باید بریم آموزشی :n03:
سلام دوستان امریه من امروز اومد دستم نوشته: ستاد کل نیروهای مسلح
نه آدرس نوشته نه چیزی کسی آدرس داره ازش یا نه.
چجور جایی هست اونجا؟ کسی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه.
یه سوال هم دارم این که روز اول میرم اونجا لباس شخصی برم یا نظامی؟ فرمانده گروهانمون میگفت قانون جدید گفته سرباز نباید با لباس نطامی در داخل شهر تردد کنه و شما رفتین سر یگان با لباس شخصی داخل پادگان میشوید و اونجا لباس عوص می کنید. کسی در این باره اظلاع داره؟ نرم اونجا بگن باید با لباس نظامی می اومدی.
خیلی ممنون از تذکرتون. منتظر بودم یه مدیر تذکر بده که مشکلی هم پیش نیاد :n16:نقل قول:
دوستانی هم که میخوان طولش بدن که بخرن بدونن که اصلا امیدی به ثبات قانون در حوزه خدمت نباید داشته باشن.
سلامنقل قول:
فکر کنم تا خودشون نگن نباید لباس شخصی کنین. اولش لباس نظامی برین ببینین اونجا چی بهتون میگن
دوستان سلام
من متخصص دندانپزشکی هستم
الان تو برگه ام خورده : اداره بهداشت و درمان آج-لویزان تهران - رسته بهداشت و درمان پزشک
میخواستم ببینم از اونجا باز تقسیم میشیم؟کجا میفتیم؟
روز اول باید لباس نظامی بریم؟بعدش باز مرخصی میدن؟
چیا باید همراه خودمون ببریم؟
ممنونم
سلام
من اعزامم ۱ تیر بود که تمدید کردم به شهریور. امروز رفتم تو سایت دیدم که تاریخ اعزامم ۱ شهریور شده اما محل اموزشم همون جای قبلیه. به نظر شما اونم عوض میشه یا همونجا قبلی میمونه؟ ممنون
کسی از دوستان اطلاعاتی از این دوره نداره؟ شیطون میگه همین 2ماه که رفتم بسه دیگه بقیه اش رو بیخیال شمنقل قول:
دوست عزیز چیزی نیست به احتمال بسیار زیاد فقط درمورد قوانین راهنمایی رانندگی. کد های جریمه و غیره قراره بهتون اموزش بدن.... اصولن باید بسیار راحت تر از اموزشی باشهنقل قول:
کسی که در سایت نظام وظیفه تاریخ اعزام و پادگان آموزشیش معلوم شده (هنوز برگه بهش پست نشده) الان معلوم هست که ارتش یا سپاه یا ناجا کدومش خدمت خواهد کرد؟ یا ارگان به کار گیرنده بعد از اتمام آموزشی معلوم میشه؟
متخصص دندانپزشکی؟؟؟ دندانپزشک متخصص منظورتونه ؟نقل قول:
اگه قبلا سربازی و یا طرح نرفتین چطور تونستین در دوره تخصص دندانپزشکی شرکت کنین؟
پادگان آموزشی ماله هر ارگانی باشه ، بعد از اتمام آموزشی هم همون ارگان هست !!نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال
پدافند سمنان جزو سپاه هستش یا ارتش؟؟
مركز آموزش شهيد بيگلري مشكين شهر مال نیروی انتظامی هست ؟نقل قول:
بله واسه نیروی انتظامی (بعدش هم ممکنه بیفتی پاسگاه ، آگاهی ، راهنمایی رانندگی و ...)نقل قول:
2-3 روز اردوش باید بری بالا کوه بدون آب و ... - من شنیدم سخت میگیرن
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
البته خدا رو شکر من خودم قرار نیست برم اینجا. ما سربازی نمیریم وقتی درسمون تموم شد دو سال میریم مناطق محروم طرح نیروی انسانی در مراکز درمانی دولتی کار میکنیم.
====
یه سوال مهم:
پدر من 36 ماه جبهه رو داره و جانباز هم هست و من با کارت ایثارگریش میتونم معافیت دائم از خدمت رو بگیرم. ولی هیچوقت نذاشته من از سهمیه ای چیزی استفاده کنم. اصلا هم مشکلی ندارما چون پدرمه اطاعت و رضایتش برام خیلی مهمه. ولی مساله ای که خیلی آزارم میده اینه که من اگه برم 2 سال طرح یا خدمت ، 2 سال خدمت من با کسی که مدرک کارشناسی داره خیلی فرق میکنه من اگه درمانگاه برم کار کنم در دو سال میتونم 60-70 میلیون دربیارم همینطور شغلم که تدریس و مشاوره کنکور هست از بین میره.
میخواستم ببینم راهی نیست که سازمان نظام وظیفه یا هر نهاد دیگری به صورت اجباری بیاد و برام کارت معافیت صادر کنه؟ چون من پرس و جو کردم حتی از رئیس نظام وظیفه هم پرسیدم گفت که تا خودت درخواست معافیت از طریق پلیس+10 ندی نمیتونیم برات معافیت صادر کنیم. اگه کسی راهی به ذهنش رسید که بدون درخواست خودم برام معافیت صادر بشه ممنون میشم کمک کنه. مثلا طوری بشه که بهم بگن حق نداری خدمت کنی و اگه کارت معافیت رو نگیری جریمه میشی و ...
وقتی خدمت یک سواری رایگانه، به نظر خودت همچین چیزی حتی در تخیلات هم امکان پذیره؟!! :31:نقل قول:
دوستان بنده میخوام برای معافیت بخاطر بیماری خاص پدرم اقدام کنم.
از کجا شروع کنم؟ و اگر اطلاع دارید مراحل رو برای توضیح بدید و تشریح کنید.
نقل قول:
بله درسته......بصورت پیوسته شرکت کردم و قبول شدم
اگه اطلاعات دارین کمکم کنین
مرسی
سلامنقل قول:
اونجا باز خودش تقسیمات داره در کل ایران. اگه شرایط داشته باشین شهره خودت می مونی ولی اگه نداشته باشی بسته به نیاز تقسیم می کتن. یگان های زیر مجموعه اونجا بیمارستان و درمانگاه هست.
روز اول هم حتما با لباس نظامی برید. روز اول هم برید 2-3 روز حدودا مرخصی میدن تا مدارک بیارید و تقسیماتتون انجام بشه. همراه خودت همون امریه دستت باشه کافیه. کارت شناسایی هم ببر.
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه میدونین دوباره همونجا افتادین که هیچی
من خودم دفعه اول سپاه کرمانشاه افتادم چهار ماه تمدید کردم شد ارتش 05 کرمان
حقیقتش نمیدونم، آخه میگن دو هفته قبل اعزام محل مشخص میشه، حالا سوالم اینه که اگه اینجوریه واسه من چرا زده ؟ یا شاید تو سیستم اشتباه زده.نقل قول:
برای شما هم بعد تمدید دو هفته قبل اعزام مشخص شد که 05 افتادین ؟
البته برگ سبز جدید هم هنوز نیومده.
والا من برگه سبزم هفته آخری به دستم رسید و قبلش پیگیرش نبودم. ولی اینطور که شما میگین فکر کنم همون جای قبلی افتادین.نقل قول:
سلام.
میخواستم بپرسم من درجه ام ستوان 3 شده و به احتمال زیاد بیوفتم راهنمایی و رانندگی. لباس راهنمایی رو خودشون میدن؟ آموزش تخصصی خاصی داره؟ اگه داره چه مدته؟
با تشکر
ارتشنقل قول:
اموزشی اونجا بودم همین چند روز پیش تموم شد
دوره ما اسون بود و مرخصی خوب دادن
ولی در کل اب و هوای بدی داره
دوستان سلام ممنون از جوابای درست و به موقع شما
سه تا سوال داشتم اول اینکه چهار تا از دوستام درخواست اعزام دادن تاریخ اعزام همشون 6 ماه بعد از درخواست خورده و من 27 دی سال قبل فارغ التحصیل شدم اگه اواخر دی امسال درخواست بفرستم چقدر شانس دارم که تیر ماه اعزام بشم؟؟؟ چون میخوام کنکور ارشد که اردیبهشت هست شرکت کنم
سوال دوم اینکه اگر اردیبهشت اعزام شم بعد از دو هفته که از آموزشی گذشته آزمون ارشد برگزار میشه آیا برای شرکت تو کنکور اجازه میدن از پادگان خارج بشم مثلا مرخصی بدن بهم برا کنکور دادن در حد دو یا سه روز؟؟؟
سوال سوم اینکه اگر تاریخ اعزام اردیبهشت خورد درخواست تمدید بدم یا نه؟؟؟اصلا شانسی برای تمدید وجود داره؟
سلام می خواستم بدونم شما چطور تمدید کردید؟ چه دلیلی برا تمدید داشتید؟ آیا دلیل تمدید رو میپرسن و اینکه اگه دلیلش آگاهی از نتایج نهایی کنکور باشه دو ماه تمدید می کنن یا نه؟ یا برای شرکت تو آزمون ارشد تمدید میکنن یا نه؟نقل قول:
دوستان کی کلا از طریق پارتی امریه وزارت نفت گرفته لطفا مارجرا گرفتن امریه رو از همون اول تا آخر برای من توضیح بده تا من بتونم درست تر قدم بر دارم
متشکر دوستان
تاریخ اعزام فرمول ثابتی نداره و کاملا بستگی به این داره که چه زمانی درخواست بدید. گاهی اوقات هم سیستمشون برای تمدید و تعجیل بستست و باید اجبارا در یه تاریخی اعزام شید.نقل قول:
برای کنکور هم اگر کارت نشون بدید به یگان، به شما مرخصی میدن (قانونا هم باید مرخصی بدن).
توی پدافند سمنان که به افرادی که کنکور داشتن مرخصی میدادن. احتمال خیلی زیاد جاهای دیگه هم اینجوری باشه.نقل قول:
معمولا تمدید کردن راحتتر از تعجیل دادنه.
سلام....خسته نباشین!!ی سوال داشتم
میخواستم بدونم این پادگان شهید سرلشگر ابوالفضل شبان پرندک چطور جایی هستش؟؟
چون من یگانم افتاده اونجا...ستوان سوم شدم....رسته مکانیک و الکترومکانیک!!
سلامنقل قول:
والا من فکر میکردم معافیم جور میشه که نشد. درخواست تمدید که کردم از اول شهریور افتاد واسه اول دی.
رفتم پلیس +10 و اونجا درخواست تمدید دادم کار خاصی فکر نکنم بخواد. واسه تمدید دلیل خیلی مهمی نمیخوان ولی دلیلش رو میپرسن. فکر کنم تمدید دفعه اول رو راحت انجام میدن و سخت نمیگیرن
سلام دوستان.
اموزی بودم عجب شیر امریه برای یگان خدمتیم خورده 123 تکاوری ابشناسان پرندک رسته امور مالی به دلیل داشتن لیسانس حسابداری.
چه جور جایی هست اونجا ایا روز برگ میشم.پنج شنبه و جمعه ها تعطیل هست؟
اگر میشه راهنمایی کنید اگر تجربه اونجارو دارید
کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟نقل قول:
اقا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
یه سرچ کنین تو صفحات قبل نوشتن دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت تو پلیس راه چطوره؟ فردا باید خودم رو معرفی کنم گفت تقسیمات هم همونجا مشخص میشه. امروز که روز تقسیم بود یه ستوان ۱اومد یه تور انداخت ۷تا سرباز گرفت.بیش تر هم تاکیدش روی رشته کامپیوتر بود.چی فکر می کردم چی شد. اخلاق هم که اکثرا نداشتن کادری هاشون.گفت ساک ها تون رو ببندید با وسایل کامل فردا ساعت ۸ ستاد باشید
نظرتون چیه؟:n03: