دوستان یه سوال من 16 مگابیت برنزی خریدم ولی سرعت دانلودم از 700 تا بیشتر نمیره مگه نباید در حالت معمولی من 2 مگ سرعت دانلود بگیرم ؟ پس قضیه چیه ؟ دوتا نکته البته :
1 : من اسپلیتر فعلا وصل نکردم
2 : با وای فای مودم وصل میشم
Printable View
دوستان یه سوال من 16 مگابیت برنزی خریدم ولی سرعت دانلودم از 700 تا بیشتر نمیره مگه نباید در حالت معمولی من 2 مگ سرعت دانلود بگیرم ؟ پس قضیه چیه ؟ دوتا نکته البته :
1 : من اسپلیتر فعلا وصل نکردم
2 : با وای فای مودم وصل میشم
یک عکس از مشخصات خطتتون بزاریدنقل قول:
شاید خطتون نویز داره
دقیقا میفرمایید چه کنم ؟نقل قول:
مودمتون چی هست ؟نقل قول:
عکس از خطنقل قول:
کانکشن دانلودمنیجرت رو چک کن ببین رو چند هست بزارش رو 16 .
سلام
دوستان سرعتارو محدود کردن؟ من 2 ماه منزل نبودم الان میبینم سرویس 2 مگ، سرعت دانلودش از سرور خود آسایتک روی 200 کیلوبایته!
واسه شما هم سرعتارو کاهش دادن؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست چیه؟نقل قول:
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
سرويس 2مگابيت (آستانه مصرف حداکثر 80گيگ داخلي يا40گيگ بين الملل در ماه)نقل قول:
الان زنگ زدم میگن از ابتدای تیرماه پهنای باندهارو کاهش دادیم! عجب
برا من سرور های آسیاتک بازه ولی خارجی رو محدود کردن به ۲مگابیت.نقل قول:
من اگه قرارداد یه ساله نبسته بودم تخلیه می کردم.
الان راهی هست بشه سروی رو تغییر داد به 8 مگ؟نقل قول:
یا تنها راهش همون تمدید سرویسه؟
ممنون از راهنماییت
خط شما کلا ۲مک بسته شده و بنظر چاره ای جز تغییر سرویس به سرویس های دیگه نداشته باشین.نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین امکانش هست داون استریم بالاتر ببندن با سرویس فعلی شما.
گیگ باکس ها رو هم عوض کردن 240 گیگ قبلا 65 تومن بود الان 150 گیگ رو میده 85 تومن
الان یک گیگ باکس گذاشته 1 ترا 40 تومن اینو میخرم دیگه مرخص میشم از خدمت اسیاتک
اینترنت چرا اینقدر گرون شده:n04: قبلا آسیاتک ماهی 50 تومن برای سرویس خاص حالا همون سرویس شده 67 تومن یعنی دقیقا 33 درصد افزایش قیمت:n04:چه خبره.سرویس دهنده دیگه ای هم نیست تغییر بدیم بهش.
وضعیت الان دوستان شده وضعیت یک ماه پیش ما که شاتل بودیم یهو حجم ها رو نصف و قیمتا رو افزایش داد ...
با توجه به تغییر قیمتها و نیاز خودم از اسیاتک بعد از تموم شدن شش ماه جشنواره جمع کردم مقصد های وب . (مشابه همون سرویسی که رو اسیاتک داشتم)
سرویس های ویژه
سرعت ثابت16Mbps
ترافیک ماهیانه (FUP)
53 گیگابایت ترافیک بینالملل
(معادل ۱۰۶ گیگابایت ترافیک داخلی)
۶ ماهه
قیمت کل ۲۴۰,۰۰۰ تومان
تا اینجا جمع آوری از آسیاتک یکروزه انجام شد با درخواست از طریق پنل یک روز زودتر از اتمام سرویس و تایید تلفنی در روز پایان سرویس.:n16:
در تاپیک های وب کیفیت و بقیه موارد رو بعد از رانژه شدن خط اعلام می کنم .
داداش این چیزا دیگه نباید تو ایران برای کسی تعجب داشته باشه . اگر غیر این میشد تعجب داشت . این وزیر ارتباطات فقط اوردن که به همه چی گند بزنه و واسه ما توییت کنه که تو جاده بی بنزین موندیم چیکار کنمنقل قول:
کلی از سرویس ها برداشته شده، قیمت ها کلی افزایش داشته، حجم ها کم شده، سرعت ها اسمی شده، چه افتضاحیه ؟؟؟
قیمت ها افزایش وخشتناک پیدا کرده و حجم ها کاهش چه وضعی هر روز بدتر از دیروز!!!
سلام
بچه ها گیت وی آاسیاتک چنده؟
یدونه دارن یا چندتا دارن؟
چرا اینقدر گرون کردن نامردا اتفاقی افتاده تو این چند وقت که ما بی خبر هستیم؟:n13::n13::n13:
قبلا 8 مگ با 1600 گیگ بین الملل گرفتم 310
اما الان 8 مگ با 1200 گیگ بین الملل شده 420
یا
قبلا 8مگ 200 گیگ بین الملل بود 54500
اما الان شده 73500
:n38::n04:
اصلا معموله دارین چیکار می کنین ظاهرا ISP با هم دسته جمعی شروع به کاهش حجم و افزایش قیمت کردن :n27::n27:
عجب جهنمی گیر کردیم دیوونه خونه است خدایا به دادمون برس:n03::n03::n03:
یکاری کردن به فکر تخلیه خط بیفتمنقل قول:
تو 2 ماه 2 بار قیمت ها و سرویس ها رو عوض کردن.
مطمئن باشید هیچ شرکتی توی این بازار رقابتی تنهایی تصمیم نمیگیره که قیمت رو زیاد کنه. مطمئن باشید بقیه شرکتایی که تا الان قیمت رو زیاد نکردن دیر یا زود اینکارو میکنن.نقل قول:
البته اگه بخوایم یکمی منصفانه به موضوع نگاه کنیم توی سال قبل همه اجناس حتی چیزای که داخل تولید میشه 3 برابر شده. فقط شرکت ها اینترنتی قیمت رو زیاد نکرده بودن که بنظرم منطقی هست این قضیه. چون تمام تجهیزاتی که استفاده میکنن خارجیه و از طرفی کلی کارمند دارن که درخواست افزایش حقوق دارن. مجبورن برای اینکه ورشکسته نشن قیمت رو زیاد کنن.
ولی خب قبول دارم یکمی ناخوشآینده برای سرویسی که قبلا 50 میدادم همین الان نزدیک 78 تومن دادم
اخه یه چیزی که هست باشه افزایش قیمت بدید ولی حداقل حداقل کنارش کیفیت نخواستیم ارتقا بدید همون کیفیت سابق رو هم کنار افزایش قیمت ثابت نگه دارید به این راضی هستیم!ولی اینا میان نه تنها قیمت افزایش میدن کیفیت رو هم میارن پایین ادم از این بیشتر حالش بهم می خوره و هی به فکر در اومدن از بعضی شرکت ها هست!نقل قول:
تولید داخل 3 برابر نشده . دلال بازی و سوجودی قیمت نهایی رو سه برابر کرده. بعدم درامد مردم هم سه برابر نشده. نت هم در تمام دنیا سال به سال ارتقا پیدا میکنه و کاهش قیمت داره. بعد طبق مصوبه حق افزایش قیمت ندارن. اگر افزایش قیمت بدن خارج از چارچوب , پس فردا به هر دلیل باز هم افزایش قیمت خواهند داد. به جای افزایش قیمت میتونن تنوع پلن هاشون رو بیشتر کنن. ولی باید طبق مصوب بر فرض مثال یه 16 مگ 80 تومن باشه. تجهیزاتی هم که استفاده میکنن هر روز مگر اپدیت میکنن. اگر به روز بود که وضع کیفیت انقدر افتضاح نبود. پول کارمند ندارن , مثل خیلی از جاهای دنیا , تعدیل نیرو کنن.نقل قول:
غیر از در نظر گرفتن بالا بردن قیمت ها یعنی اوضاع آسیاتک از نظر کیفی اینقدر بد هست که قصد تخلیه دارید؟
من تازه از پارس آنلاین تخلیه کردم می خواستم بیام آسیاتک واقعا الان گیج شدم!!! از عید تا حالا رو پارس آنلاین صبر کردم تا شاید مشکلاتش حل بشه ولی متاسفانه تغییری ایجاد نشد الان که تخلیه کردم اول خواستم برم شاتل که مرکز ما فعلا پورت خالی نداره آسیاتک هم که قیمت ها رو برده بالا که زیاد مهم نیست ولی به گفته بعضی کیفیت پایین اومده واقعا موندم از کجا سرویس بگیرم که کیفیت پایداری داشته باشه.
شما هرجا رفتی رفتی، فعلا هیچ شرکتی کیفیت قابل قبول ندارهنقل قول:
نه دیگه اینطوری ها هم نیست که بگیم همشون تو یک سطح هستن فعلا انتخاب بین بد و بدتره پس یک تعداد بد هستن و یک تعداد خیلی بدتر پس انتخاب ها محدود میشهنقل قول:
اونوقت اون بداش که مثلا بهتر از بقین کدومان ؟نقل قول:
بدها که کلا ده تا هستن و لیستشون تو سایت تنظیم مقرار هست که باز بین همین ها بد وبدتر هست اونهایی هم که تو لیست نیستن معلومه اوضاعشون به چه شکله مثل همین دیده بان نت که همه شاکی هستن از وضعیتشون!نقل قول:
این هم لینک آخرین رده بندی بین بد و بدتر :
با سلام مشکل ربات نیستمگوگل توی اسیاتک فراگیر شده مشکل اینجاست اسیاتک برای ارزون افتادن پاش میاد هر ای پی به جایی اینکه به یکیبده به ۱۰ها یا ۱۰۰ ها نفرمیده و سایت های مثل گوگل ما روربات میگیرن وهر بار میخوام هویت خودمون تایید کنیم با تماس با پشتیبانی هم درست نشده کسی اگر خواست باید شکایت ثبت کنه توی ۱۹۵ و بگه بهتون ای پی داینامیک ولید بدن نه nat شده
که الان اسیا داره ای پی nat شده میده که هزینه هاش بیاره پایین
بد ترش اینه تو سایت های دانلود که لیمیت دارن برای هر ای پی به شدت به مشکل میخوریم
ومورد دیگه امنیت کاربراشه
اولش هممیگن ای پیبخرید استاتیک اما حق قانونیه ما هست که ای پی داینامیک ولید داشته باشیم
منم دقیقا مشکلم همینه .البته من توی اون خونه اسیاتک دارم ولی چون همش خونه ی بابامم اینور شاتل هست از شاتل استفاده میکنم ولی وقتی میرم اونور با اسیاتک پدرم درمیاد.البته دو ماهی هست که اینطور شده قبلا این مشکل نبود برای من الان ای پی فقط از صفر و یک پرداز میاد میخاستم ای پی استاتیک بخرم ولی دیدم مشکل از من نیست پس خودشون باید درستش کنن.ولی من فکر نکنم با شکایت مشکلی حل بشه چون من خیلی شکایت کردم از سرویس دهنده ها بعضیاشون خیلی راحت میپیچونن و شکایت رو میبندن .نقل قول:
حداقل شکایت باعث میشه رنکشون بیاد پاییننقل قول:
نقل قول:
آقا متن شکایت چی باید باشه؟
اگر میشه متن شکایتت را خصوصی برای من بفرست تا من هم شکایت کنم.
جوابی بسیار قانع کننده
سلام
مشکل زیاد شدن CRC در مودم علتش چی هست؟
هر کاری می کنم شرکت مشکل برطرف نمی کنه
سلام
خونه ما دو تا خط تلفن داره که رو هر دو هم ADSl از دو شرکت متفاوت گرفتم
مشکل این هست که از نظر SNR خط به راحتی 8 مگابیت و حتی بالاتر کشش داره اما به دلیل زیاد شدن CRC در مودم و بالطبع پرش لینک بیشتر از 6 مگابیت نمیشه گذاشت که البته در این مقدار هم باز CRC با سرعت کمتر زیاد میشه
از لحاظ کیفیت خط هم باید بگم سیمکشی خونه رو عوض کردم و و حتی از جانب مخابرات هم اومدن حفاری هم انجام شده و از نو مفصل عوض کردن دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم تا این مشکل کوفتی حل بشه؟
بدترین موردش اینه که شما اینترنت یک طرفه دارید و ترافیک اینباند به شما نمیرسه بنابراین حتی توی ریموت دسکتاپ و ساخت سرور و اینجور موارد به مشکل میخورید.نقل قول:
اینترنت پشت nat اصلا اينترنت نيست چون از بیرون دسترسی ندارن بهتون. تازه این مشکل با کمبود شدید آی پی در حال گسترش هم هست و بدتر از همه کمتر کسی راجع بهش خبر داره یا اگر هم میدونن اهمیت نمیدن چون سرویسهای مختلف مبتنی بر کلاینت سرور از جانب شرکتها نیاز به آی پی اختصاصی رو کمرنگ کرده و این برای آینده اینترنت خیلی بده
اون سرویس 512 که هیچ ولی این 16 مگ 12 ماهو کاش حجمو کمتر میکرد قیمتو نصف ماهم میتونستیم استفاده کنیم
حجم شده داخلی و بین الملل دانلود شبانه سرعت نصف شده کیفیت اومده پائین قیمت رفته بالا هیچکی اعتراض نمیکنه
ملت دیگه رد دادن....:n27:
سلام دوستان این وضعیت عجیب برای من پیش اومده :
Downstream
SNR Margin : 24.4
Attenuation : 30.3
Rate : 6141 kbps
سرعت 8 مگ آسیاتک دارم و وضعیت خطمم همینطور که میبینید عالیه ولی نمیدونم چرا سرعت rate بیشتر از این نمیره . ضمنا من از wifi به لپتاپ وصل میشم و مستقیما به هیچ PC وصل وصل نکردم از مودم .
منم چنین مشکلی داشتم تظنیمات مودم رو روی Adsl + گذاشتم درست شدنقل قول: