سلام دوستان من سوالم راجع به اینترنت همراه اول نیست اما چون تاپیک دیگه ای پیدا نکردم همینجا می پرسم:
بسته ی مکالمه با تخفیف برای همراه اول چی داریم؟
Printable View
سلام دوستان من سوالم راجع به اینترنت همراه اول نیست اما چون تاپیک دیگه ای پیدا نکردم همینجا می پرسم:
بسته ی مکالمه با تخفیف برای همراه اول چی داریم؟
شیائومی 4Aنقل قول:
قیمت حدود 400 تومن
شیائومی 4x
قیمت حدود 450
نقل قول:پس Redmi 2 که 350 هزارتومانه ، فرکانسهای همراه اول رو نداره درسته ؟نقل قول:
داره دوست عزیز. الان توی دیجی کالا قیمتش 369 هزار هست.نقل قول:
فرکانس های همراه اول و ایرانسل
باند 3 (1800) و باند 7 (2600)
رایتل هم باند 3 (1800)
پس چرا اول اشتباهی گوشی ای گرون تر پیشنهاد دادین ! مگه نگفتم ارزون ترین ?نقل قول:
الان شما مطمئنی این ارزون ترین موبایل با فناوری 4G ـه که پردازنده اش هم اسنپ دراگونه یا باز اگه بگردم چیزای دیگه ای هم پیدامیکنم ؟
پ ن : اینجا پست مینویسم که چهارتا با تجربه نظر درستی بدن نه اینکه هرکسی بیاد نقل قول کنه اطلاعات ناقص بده
ممنون میشم دیگه پستمو کوت نکنید
من گوشی های که اندروید 6 داشتن رو پیشنهاد کردم. مدل های شیاوئومی ردمی 2 که فرمودید هم هست با قیمت حدود 350 و گوشی Xiaomi Mi 4i که الان در دیجی کالا قیمتش 450 هزار هست.نقل قول:
فکر نکنم باشه ولی جستجویی توی سایت ها بکنید.
با دلار 4000 هزار تومن دنبال گوشی چی هستی که پردازنده اون اسنپ دراگون هم باشه و بسیار هم ارزون باشه.نقل قول:
پ ن: قصد من کمک بود و گوشی اندروید 6 پیشنهاد دادم .الان گوشی ساده نوکیا 3310 حدود 230 هست عزیز.:n02:
گوشی بخریم یا مودم مسئله این است. (فقط برای اینترنت)
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
اینقدر قیمت مودم ها بالاست که وسوسه شدم گوشی بگیرم
دوستان 2 گیک اینترنت خریده بودیم سی روزه ویژه پریروز. امروز صبح تموم شد در حالی که مطمینم نهایت 100 مگ کار شده
لطفا به این دو تا سوال جواب بدین
اولا امکان داره کسی بتونه اینترنت یه بسته را حک کنه و کار کنه مثل wifi ؟
دوما وصل کردن اینترنت گوشی به لپتاپ حجم زیادی رو میبره چون 3 ساعتی به لپتاپ وصل بوده.
نگه کردم یه جورایی انگار عامل دومی بوده چون در حجم مصرفی نوشته Hot spot و ...
طوری شد که 500 تومان هم شارژ داشت اونم خورده.
من خودم البته با ایرانسل کتر میکنم و هر دفعه چک میکنم به این دوستمون هم گفته بودم چک کن نکرده بود همراه من رو میکرد میفهمید
میشه من استفاده کردمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk