وضعیت داغونه
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
Printable View
وضعیت داغونه
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
اینم از وضعیت نت 512 ما :n28: :n21:
از ساعت 9 که بیدار شدم تا الان سرعت خوب بود ! اما دوباره و یهو سرعت افتضاح و داغون شد !
این وضعیت تا کی ادامه پیدا کنه خدا داند !
این اینترنت مخابرات باعث شده که من سحرخیز شم و دانلود هام رو صبح انجام بدم !
مرسی مخابرات که ما رو سحر خیز کردی , تا کامروا شویم
الان مخابرات وضعیت رو عادی میدونه یا مشکل دار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! آخه مگه میشه 3 هفته وضع خراب باشه؟؟؟؟؟(چرا ساعت 6 صبح تا 11 خیلی محشره:n02:؟؟؟!!!!) تو این سه هفته فقط 9 ساعت عالی بود که اونم یکشنبه از ساعت 1 بامداد تا 11 ظهر بود که من خوش خیال فکر کردم درست شده رفتم واسه گیم آنلاین کنسولم رو شارژ کردم حالا باز پولم داره هدر میره
ببینید این وضعیت افت سرعت به نظر من ربطی به پهنای باند و ساعات شلوغی نداره . بلکه سر ساعت خاصی زیرساخت عمدا این کارو انجام میده مثل ارسال پا*رازیت روی ماه*واره.نقل قول:
دوستان برای کاهش پهنای باند میشه تلفنی اقدام کرد؟ سایت هر ماه یه بار بیشتر تغییر نمیشه داد دیگه. بیخود باید یه ماه هزینه یه مگ بدم :n23:
من زنگ زدم پرسیدم یارو مشکل دار میدونست اما میگفت خیلی هم فجیع نیست !نقل قول:
اینترنت مخابرات واقعا افتضاح شده! (حدود ۱ ماهه)!
البته من مشکل دانلود (با دانلود منیجیر و تورنت ندارم) و سرعت تا ۱۲۷ میره (۱ مگ مخابرات) (کانکشنها باید بالای ۸ تا باشه تا به این سرعت برسی)
ولی امان از پیج باز کردن، باز کردن سایت فلش، لود کردن لینکهای تک کانکشنه کلا مثل استریم ویدئو و فلش و رادیو و تلوزیون اینترنتی و باز کردن عکس و ارسال و دریافت ایمیل و....
پینگ هم که از ۹۰ رسیده به ۳۰۰
واقعا نمیدونم چیکار کنم!
مشکل اساسی مخابرات مشترک زیاد و کمبود پهنای باند هست و گرنه اختلال و آپدیت سیستم مخابرات نهایتش 1 ماه طول بکشه نه 3 ماه از اول فروردین ی روز در میون اینترنت وضعیتش قرمز میشه
دوست عزیز توصیه میکنم افزایش سرعت ندی مگه اینکه بخوای فقط با تعداد کانکشن بالا دانلود کنی!وگرنه تک کانکشن/سرور خارجی/پینگ فاجعه هست الان و اکثرا ناراضی هستند مطمئن نیستم ولی زنگ بزن 2020 بگو پروفایلت رو تغییر بدن.نقل قول:
یعنی اینکه:داریم دزدی میکنیم ولی در حد ملایم!نقل قول:
من زنگ زدم پرسیدم یارو مشکل دار میدونست اما میگفت خیلی هم فجیع نیست !
مثلا اشتراک یک مگ ماهی 40 تومن 20 ساعت از روز سرعت 10-20 کیلوبایت هست با پینگ 300+ میلی ثانیه و تایم اوت حداقل 15% پس همونطور که میبینید خیلی هم فجیع نیست! :n09: