من توي مرحله آخر بازي وقتي كه نيكو با موتور از روي پل پرش ميكنه هليكوپتر رو ميگره بعدش ميگه بايد سريع space رو بزنيم. منم تند تند space رو ميزنم ولي از هليكوپتر ميفته زمين. ميخواستم بدونم كار ديگه اي بايد انجام بديم يا مشكل از خود بازي هست؟؟
Printable View
من توي مرحله آخر بازي وقتي كه نيكو با موتور از روي پل پرش ميكنه هليكوپتر رو ميگره بعدش ميگه بايد سريع space رو بزنيم. منم تند تند space رو ميزنم ولي از هليكوپتر ميفته زمين. ميخواستم بدونم كار ديگه اي بايد انجام بديم يا مشكل از خود بازي هست؟؟
از بازیه اگه سیو قبل تر از اون رو نگه داشتی ماموریت رو از اول برونقل قول:
سلام دوستان
من تو مرحله بیمارستان خرابه گیر کردم همون جا که باید موار رو بزداری و 3 تا ستاره بت میده اصلا نمیشه فرار کرد
از ترینر استفاده میکنی؟؟؟نقل قول:
به پلیس ها شلک نکن به بشکه ها شلیک کن بترکن توی اتاقه ها بعد دررو البته یه ماشین درست حسابی بیرون بزار واسه فرار بعدش فرار کننقل قول:
من تو مرحله بیمارستان خرابه گیر کردم همون جا که باید موار رو بزداری و 3 تا ستاره بت میده اصلا نمیشه فرار کرد
سلام
دوستان من الان %57 بازی هستم همه ماموریت هارو رفتم ولی دیگه ماموریتی روی نقشه نیست!!
هرچی هم به دیگرون (...roman bell) زنگ میزنم جواب نمیدن
هرچی هم تو خیابون ها چرخ میزنم کسی بهم زنگ نمیزنه تا ماموریتی بهم بده!!
میشه بهم بگین باید چه کار کنم؟ :11:
ممنون
خوب تموم شده دیگه....شما بازی رو تموم کردید.....اون 40% بقیه هم شامل مراحل نمیشه.....برای ماموریت های متفرقه هست...مثلا پرش ها....کبوترها..ووووو....نقل قول:
سلام
دوستان من الان %57 بازی هستم همه ماموریت هارو رفتم ولی دیگه ماموریتی روی نقشه نیست!!
هرچی هم به دیگرون (...roman bell) زنگ میزنم جواب نمیدن
هرچی هم تو خیابون ها چرخ میزنم کسی بهم زنگ نمیزنه تا ماموریتی بهم بده!!
میشه بهم بگین باید چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اون قسمت انتقام یا معامله رو رد کردی؟نقل قول:
اگر همونجایی برو خونه بخواب بعد رومن زنگ میزنه میگه فردا عروسیشه
دوباره بگیر بخواب تا فردا ساعت 7 صبح
تو خیابونا چرخ بزن تا کیت بهت زنگ بزنه و با هم برید عروسی رومن
بازی رو 60% تموم میشه
حداقل ماله من که اینجوری بود
خب این جارو رفتم تموم شد :31:
پس کی (kiki.carmen.alex) میان؟
من اینارو تو سیو %100 دیدم:31:
داخل %100 چندتا زن به اسم همینایی که نوشتم میان:31:
میشه بهم بگین تو چند درصد بازی (%70 یا %80 یا ... )اینا میان؟؟
ممنون
شما اگه همین الان بری بخوابی همشون میان..:31:...شوخی..نقل قول:
من اینارو تو سیو %100 دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل %100 چندتا زن به اسم همینایی که نوشتم میان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بهم بگین تو چند درصد بازی (%70 یا %80 یا ... )اینا میان؟؟
ممنون
نه از این خانومای محترم...توی بازی نیست.....اما توی TONY..باز یه چنتایی هستن....:31:
سلام،يه سوال فني
تفاوت Grand Theft Auto Episodes From Liberty City با Grand Theft Auto IV چيه؟
جفتشون يكين؟ يا liberty city فقط چند تا مرحله بيشتر داره؟