اون مال زمانی بود که 1 به 8 ها هم سرعت خوبی داشتن... با شرایط الان باید از 1 به 5 ها انتظار سرعتی در حد 1 به 8 های قدیم رو داشت...نقل قول:
Printable View
اون مال زمانی بود که 1 به 8 ها هم سرعت خوبی داشتن... با شرایط الان باید از 1 به 5 ها انتظار سرعتی در حد 1 به 8 های قدیم رو داشت...نقل قول:
شانس ندارم به جانه محمد :دینقل قول:
فن مخابراته تا 1 به 8 ها رو کلا فراری بده. یوزر نامحدودش کم بشهنقل قول:
*
کسی میدونه چرا دو روزه اینقدر خود به خود آی پی عوض میشه. من مودمم رو PPPoE هستش. تعداد قطع و وصل هاش رو ببینید ! مال همشهری هام هم اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم 256 نامحدود 1 به 5 چند تا سرعت میده گفت 6 تا 32 ، 32:n04:
اگه اینطور باشه به هیچ دردی نمیخوره :n15:
دوستانی که 1 به 5 نامحدود دارن خواهشا عکس دانلود منیجر بزارن ببینیم این سرویسا رو بگیریم یا نه :n01:
من دوستم مغازه 512 داره 1 به 5نقل قول:
سرعتش عین 1 به 8 همون حدود 64 کیلو بود. فقط این مدتی که 1 به 8 ها افت و مکافات داشتند اون سرعتش هیچ تغییری نداشت
اینجور نمیصرفه 512 40 تومنی بگیرم با سرعت 64:n21:نقل قول:
با 40 تومن میشه 8 مگ شاتل گرفت شبانه 1 مگ دانلود میدهنقل قول:
نقل قول:
شاتل که بیشتر مراکز مخابراتی رو ساپورت نمی کنه
شاتل مزخرفه.شبانش سرعت گیر داره وگرنه من تا الان از مخابرات رفته بودم:n21:نقل قول:
سلام دوستان
ما الهیه هستیم و مرکز بعثت چند روزیه خط تلفونمون رو عوض کردن و شده فیبر نوری که بیچارمون کرد چون فیبر نوری رو فقط میشه از مخابرات بگیریو نمیتونی از هیچ شرکت دیگه ای بگیری :n14:
من 1024 سه ماهه هشت گیگ گرفتم الان سرعت دانلودم 120 تا 150 متغییره صبانت هم داشتم همین حدود بود
حالا این سرویسی که من دارم 1 به هشت هستش ؟؟؟؟
من 2048 یک به 5 بگگیرم سرعتش یعنی 400 و ایناس ؟؟؟
بعد مخابرات کرمانشاه شبانه رایگانش از ساعت چند تا چنده ؟