تا جایی که من میدونم RSSI هرچی به -45 نزدیک تر باشه و CINR هم هرچی به 30 نزدیکتر باشه بهتره. اختلاف Reuse1 با Reuse3 هم نباید بیشتر از 5 باشه.نقل قول:
Printable View
تا جایی که من میدونم RSSI هرچی به -45 نزدیک تر باشه و CINR هم هرچی به 30 نزدیکتر باشه بهتره. اختلاف Reuse1 با Reuse3 هم نباید بیشتر از 5 باشه.نقل قول:
درسته... حرف شما کاملاً منطقی و صحیحه و شکی هم درش نیست...نقل قول:
ولی باید اینو هم در نظر گرفت که اون پارامترهایی که شما می فرمایید برای سرعتهای بالای 1 مگابایت دانلود:n10: و پیگ بسیار پائین درنظر گرفته میشه
نه ایرانسل که ته سرعتی که میخواد بده 256 کیلوبایت دانلوده اونم با پینگ 300 تا 2000 :n04: میلی ثانیه...
در ضمن بابت اطلاعاتتون بسیار ممنون.:n06:
اصلاً مگه میشه تعرفه بلند مدت رو گرفت؟ مگه فقط واسه کاربران جدیدشون نیست؟ اگه میشه بگیریم چه معرفی نامه ای باید ببریم؟ من 128 میخوام معرفی نامه بلند مدتش رو از کجا بگیرم؟نقل قول:
حرف منم در تایید حرف شما بود، این عدد و رقمم که گفتم برای این بود که اگه کسی خواست جای مودمش را تنظیم کنه اینا را در نظر داشته باشه. مثلا خود من بعد از گشتن کل خونه بهترین عددی که بهش رسیدم اینا بودنقل قول:
RSSI: -70.97dBm
CINR: 24.57/22.24(R3/R1)dB
برای من مناسبه چون من اصلاً زاید دانلود نمیکنم.نقل قول:
قیمتش هم خیلی مناسبه یک ساله 80
من الات دارم ماهی 20 میدم که یک سالش میشه 240
سلام ..
من حدود ۲ سال هست که wimax irancell دارم..
مودم هم indoor هستBM632W..
تازگیها سرعتش خیلی اومده پائین ....
چی کارهای بکنم برای بیشتر شدنش...
دیدم یک سری از بچه ها تغییراتی تو مودم دادند
سلام..
من یک بار تعداد user را ۳ نفر کردم حالا میخوام زیاد کنم ولی الان هر چی تو منو مودم میرم چی پیدا نمیکنم ..از کدوم مسیر برم ؟
سلام دوستان
آیا راهی هست بشه یک BSID رو کلا بلوک کرد از مودم؟
متاسفانه جدیدا همیشه به یک جایی وصل هست که سرعت افتضاحه
ولی چند بار شانسی یک BSID دیگه وصل شده که سرعت عالی هست با اون
حالا میخوام ببینم راهی هست این BSID جدید رو بلوک کنم
توی مودم FBR105
منم مشکل شمارو دارمنقل قول:
بعد از کلی سر و کله زدن فهمیدم به BTS اشتباهی وصل میشه و الان دنبال راهی هستم برای بلوک کردن BSID این BTS
دوستان کسی راهی بلده دریغ نکنه
دو مگ ایرانسل نگیرید!!!!!!!!
سلام دوستان
یک ماه پیش سرعت اینترنتم داغون بود با یکی از کارمندهای ارشد ایرانسل صحبت کردم بهم گفت 2 مگ نگیر بیشتر اوقات شیره...ازش پرسیدم جاش چی بگیرم گفت 1 مگ یا 512 شیر نیست لا اقل تا پر نشه"ضرفیت 1 مگ و 512 صد برابر 2 مگه" ...این ماه شارژم تموم شد یک مگ گرفتم و سرعت بدون افت 130k تو پونک میده
اینجاست شرکت حروم خوار ایرانسل که هر چی بیشتر پول بدی بیشتر سرت کلاه می زاره..چرا؟
جالب اببنجاست که انجا تو پونک خیابان ایرانزمین من 2 ماه بود 130 ماهی پول دو مگ می دادم با سرعت کمتر از 32 ...هی من رو دوندن یه مودم فضای باز بهم انداختن تا اینکه یکی از کارمنداش این موضوع رو از سر دلسوزی فاش کرد
الان دارم با همون مودم رو میزی 130k می زنم