یک دانشجوی کاردانی سما که ترم سه هست،چند ترم میتونه مرخصی بگیره که نفرستنش خدمت،بعد از مرخصی تا چند ترم میتونه درسشو طول بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
یک دانشجوی کاردانی سما که ترم سه هست،چند ترم میتونه مرخصی بگیره که نفرستنش خدمت،بعد از مرخصی تا چند ترم میتونه درسشو طول بده
تا جایی که بنده اطلاع دارم دانشجوی دوره کاردانی فقط 1 ترم و دانشجوی کارشناسی پیوسته تا 2 ترم میتونه مرخصی بگیره. در ضمن این 1 ترم جزو مدت معافیت تحصیلیتون محاسبه میشه.
پس مرخصی نگیرم بهتره
دوستان چطور معدل یک ترم محاسبه میشه؟
اگر دانشگاه با دانشگاه فرق نداشته باشه...فکر کنم اینجوریه که:نقل قول:
نمره هردرس ضربدر تعداد واحدش+ بقیه دروس هم به همین ترتیب در نهایت مجموع اینها تقسیم بر تعداد کل واحدهایی که اون ترم گرفتید:n01:
سلام
یه سوال داشتم من درس فیزیک 1 رو فردا قراره امتحان بدم زیاد احتمال نمیدم قبول بشم میخوساتم بدونم حذف کردنش بهتره یا برم سر جلسه شاید تونستم؟
یه سوال دیگه این که میگن معدل زیر 12 شه ترمو مشروط میشی یعنی چی؟چه محدودیتی ایجاد میشه؟باید ترمو از اول خوند؟
سلام دوستان
من یک درس رو ترم تابستون افتادم این ترم اگه دوباره بیوفتم حذف میشه یا اینکه ترم تابستون فرق داره با بقیه ترما؟؟؟
سپاسگذارم
ببینید حذف کردن درس بیشتر به خودتون بستگی داره،درس های 3رو واحدی رو اگر بیوفتین توی معدل تاثیر داره و اگر معدل بقیه درسا پایین باشه احتمال مشروطی هست برای همین اکثرن شک داشته باشن حذف میکنن.نقل قول:
من دیرو ز یه درس 2 واحدی رو حذف کردم یعنی نرفتم امتحان بدم که اشتباه کردم و امتحانش اسون بود!
به استادتون توجه کنید و بعد تصمیم بگیرید.تجربه میگه اینو.
مشروط میشید یعنی ترم دیگه بیشتر از 14 واحد نمیتونید انتخاب کنید.
سلام طبق ایین نامه اموزشی :نقل قول:
تبصره 2- برای هر درس در طول دوران تحصیل حداکثر یک نمره مردودی ثبت و در محاسبه میانگین نمرات تأثیر داده می شود وچنانچه دانشجو چند بار در یک درس مردود گردد نمره مردودی دفعه دوم و به بعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف می گردد و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمی شود.
ترم تابستونی هم مثل سایر ترم ها محاسبه میشه البته تا جایی که من میدونم.
سلام
من فیزیک 1 رو حذف کردم.حالا میخواستم ببینم میشه ترم بعد فیزیک 1 و 2 رو با هم برداشت؟منظورم از نظر سختی درس هست یعنی وقت میشه به هر دو رسید و پاس کرد؟
و ایم که مثلا اگه فیزیک 1 و 2 رو هم نیاز کنم یه فیزیک ازمایشگاه 1 هم هست تو ترم بعد که پیش نیازش فیزیک 1 هست میشه اونم برداشت؟
مرسی