ok پاک شد.نقل قول:
Printable View
ok پاک شد.نقل قول:
حاجی یه کارگر لول بالا پیدا کنیم کلی پول تو خرانه مونده حداقل عتل رو لول 5 کنیم xD
اين رو خيلي وقت پيش نيلرو برام نوشت:نقل قول:
salang hubi, haste labashi. Hordeofice
ميگم معادل اين نيست؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3697794&postcount=8107
الان داشتم تو گذشته ها سير مي كردم دقت كردم!! طرف فارسي بلده يا زبانشون اينطوريه و من توهمم؟؟نقل قول:
salam khubi, khaste nabashi
من میخام بیام pasargad-lg .
اسمم mahdiccc است.
درسته یا فارسی رو از کسی شنیده یا بلده یا اینکه از یه تبدیل کننده استفاده کرده که گند زده.نقل قول:
شما هم بهش فارسی بگین :دی
من یوزر جدیدم کارگر هست گذاشتم 4 ساعت هتل رو بسازه 2-3 روز دیگه تموم میشه
سلام حاج عمو....مرسی که منو عضو کردی....فقط حالا که ما عضو شدیم میخوای شهر رو تخلیه کنی؟...راستی من به 5 ساعتی با شهر فاصله دارم....یه سؤال:
چطور می تونم تو شهر یه کمی بخوابم؟
والا ما چند وقت پيش مي خواستيم شهر رو ترك كنيم همه چيز قطعي بود من به همه ميل زدم و راضيشون كردم شهر رو ترك كنن و اونا هم ترك كرده بودند كه لحظات آخر برنامه لغو شد...(يعني نيمه كاره موند)نقل قول:
سلام حاج عمو....مرسی که منو عضو کردی....فقط حالا که ما عضو شدیم میخوای شهر رو تخلیه کنی؟...راستی من به 5 ساعتی با شهر فاصله دارم....یه سؤال:
چطور می تونم تو شهر یه کمی بخوابم؟
الان مي خوام تكميلش كنم. شما الان لولت كمه. ولي تا لول 30 تقر يبا شهر تامينت مي كنه. اگه ديدي چيني ها خيلي اذيت مي كنن بيا اونجا. البته لولشون خيلي زياده نمي تونن باهات دوئل كنن!!
===
باشه بعدا يه ميل بهش مي زنم.. !!!نقل قول:
شما هم بهش فارسی بگین :biggrin:
مرسی...فقط یه چیزی چطور می تونم تو شهر استراحت کنم؟