اکانت پریمیوم بگیری همیشه رزیوم داره....:31:نقل قول:
Printable View
اکانت پریمیوم بگیری همیشه رزیوم داره....:31:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم نمایندگی شاتل تهران خیلی گیر میده به این مسئله:13:نقل قول:
یه فرم هست که از خود شاتل باید بگیری و پرش کنی و مدیر گروه یا یکی که خرش بره تو دانشکده :27: هم امضاء کنه
میتونی بری پشتیبانی آنلاین و بگی تا فرم را برات ایمیل کنن:46:
سلامنقل قول:
والا اکثر کسانی که مشترک شاتل هستن راضین حالا دیگه بستگی داره به مرکز مخابراتی شما و شانستون
1-ایشالا که میارزه:46:
2-کیفیت اکو خوبه کیفیت آرت هم بهتره
3-بله
4- eco-128 اگه بگیری سرعت حدود 16 هست ولی یکم نوسان داره مثلا 14 تا 18 میچرخه.
چرا؟؟ خیلی از بچه ها ART1 دارن که ؟!نقل قول:
آرت 1 مفت نمیرزه
گرون که هست....28,000 تومن خیلی زیاده....
نظر بقیه هم همینه ؟؟ اگه واقعا به درد نمیخوره منم میرم از پارس آنلاین میگیرم
لطفا یکی جواب بده فردا اینترنتم قعطهنقل قول:
آرت اصلا خوب نیست من خودم الان می خوام اکو بگیرم نمیشه و سرعت آرت 128 رو 21 می چرخه و بچه ها میگن که سرعت 128 اکو هم اومده رو65 تازگی ها .نقل قول:
نقل قول:
معلومه که پول نصب میگیرن!
من اول از پارس آنلاین داشتم سرویس دهیش خوبه ولی نوسانش اذیتم میکرد در کل 128 پارس چیزی حدود 25-40 :13:دانلود داره اما با نوسان دیگه یهو 25 میشه 30 بعد 40 بعد همین جوری نوسان پینگشم توپ بود من با 128 پارس GTA تو لایو میزدم اصلا لگ نداشت:8: اما با شاتل و صبانت لگ داشت:19:
حالا در کل برو یه تحقیق دیگه هم بکن ببین هنوز همین جوریه یا نه چون من یه 1 سالی هست از پارس دیگه سرویس نگرفتم :46:
دوست عزيز اينكه آرت حرف نداره توش شكي نيست تعجب ميكنم شما اين حرف رو مي زنين. اوني هم كه ميگين شده 65 موقت هست دارن يه چيزي رو تست ميكنن. فقط آرت بديش قيمتش هست كه خب هركي يه مصرفي داره. دروغ چرا به منم اكو ميدادن ميگرفتم چون برام ماهي 28 تومن زور داره. اگه شاتل جاي اينكه به هر سرويس آرت 2 گيگ ميداد اين اخير مثلاً سرعتش رو يه كم بيشتر ميكرد مشكلي نداشتم.نقل قول:
isbn یه سوالی داریم ما.....
پارس آنلاین ، امکاناتی رو که شاتل میده رو دارا هست ؟
مثلا 1 تا 7 مجانیه....یا 5 شنبه ها مجانیه یا ....
128 آرت خیلی گرونه:13:
مطمئنی چون بچه ها گفتن اون واسه رانژه کردنه.نقل قول:
مشکل اصلیش همون قیمتشه تفاوتش رو با اکو ببیننقل قول:
حالا پارس آنلاین که الان دوستون گفت سرعتش خوبه و اینکه سرویس های معمولیش مثل اکو شاتله
دریافت تا 128kbps
ارسال تا 128kbps
نامحدود
3GB
Dynamic
149,500
نه نداره تو توضیحاتش ننوشتهنقل قول:
آره خب شاتل هم زرنگ میدونه کمتر کسی حتی 10 گیگ رو هم تا آخر هر ماهش بتونه مصرف کنه . خیلی بهتر بود بجای اینکه 2 گیگ اضافه میکرد یا از پولش کم میکرد یا سرعتش رو بیشتر میکرد.نقل قول:
پارس آنلاین هم خیلی تعریفی نیست ولی اگه شاتل گرونه میتونید ازش استفاده کنید (آسیانت و داتک و ... هم بد نیستن. یه تحقیقی بزن!)نقل قول: