ضریب اشتراک صبا هم 1/10 هست.یعنی اگه 10 نفر سرویس 128 بگیرن و همزمان استفاده کنن سرعتش برای هر یوزر میشه 12.8kbps یعنی سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت بر ثانیه(تقریبا یک پنجم دایال آپ):27::27::27:نقل قول:
Printable View
ضریب اشتراک صبا هم 1/10 هست.یعنی اگه 10 نفر سرویس 128 بگیرن و همزمان استفاده کنن سرعتش برای هر یوزر میشه 12.8kbps یعنی سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت بر ثانیه(تقریبا یک پنجم دایال آپ):27::27::27:نقل قول:
1.6 کیلو بایت بر ثانیه عالیه مگه میخوای چی کار کنی که سرعت بیشتر از این میخوای.نقل قول:
:31::31::31::31:نقل قول:
دقيقا موافقم، بنا به فرموده جناب وزير ارتباطات ارسال و دريافت متن با سرعت 56Kbps هم بخوبي قابل انجامه (يعني فقط با متن كار كنيد و سراغ مالتي مديا نريد كه ...)
به اين ميگن وزير تحصيلكرده و با شعور كه نياز كاربر رو بخوبي ميشناسه
1.6 کمه حداقل باید 2 باشه:27:نقل قول:
آخه 56 هم 56 نیست.من یادمه سرعت دایال آپ همیشه کمتر از 46-47 بود.نقل قول:
دقیقانقل قول:
تو ایران نه adsl ما adsl هست
نه دایلاپ دایلاپه
نه gprs جی پی ار اسه
نه وایمکس وایمکسه
نه 3g نه اینو از بیخ نداریم
نقل قول:
چون دايال آپ اسما 56 هستش واسه همين اينطوري گفته و گرنه 46 هم زياده من خودم بالاتر 26 واسه دايال آپ نديدم
دوستان من سروین کلاسیک همارا دارم 26 مهر هم اعتبارم تموم میشه.فعلا هم 800 مگ حجم دارم هر شبم میذارم دانلود میکنه اما:
چون خیلی چیزمیز واسه دانلود دارم و وقت کم میارم میخواستم نامحدود 256 از همین امروز برای یک ماه تمدید کنم خواستم نظرتونو بدونم .چیکار کنم ؟ به نظرتون خوبه؟
دوستان وضعيت اينترنت تبريز چطوره؟ اينترنت آ.غ طاعون سياه گرفته رفته كما!
الان پینگ من با سرور های گوگل و یاهو و4.2.2.4 و 8.8.8.8 و فروم و بین 170 تا 260 هستنقل قول:
و سرعت هم فیکس روی 116 و نویز هم که طبق معمول سر به فلک میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
سرعت دایل اپ من همیشه اسما روی 52 هست ولی اگه واقعی بگم پینگ که همیشه تایم اوته (اون هیچ)نقل قول:
سرعت دان هم واقعی از 2 بالاتر نمیره:27::27:
وضعیت خطت خیلی خرابه.دایال آپ من سرعتش دور و بر 5 بود.:27:نقل قول:
از نامحدود صبا خبری نشد؟چند روز دیگه اکانتم تموم میشه.