در کیس 11.556 قسمت انتی بنر فعال هست میخوام بدونم کارایی داره؟ و از کدوم قسمتش باید دید که چند تا رو بلاک کرده از کدوم آدرس ها واگر خیلی حیاتی نیست غیرفعالش کنم چون برای من با بعضی سایت ها مشکل بوجود میاره.
Printable View
در کیس 11.556 قسمت انتی بنر فعال هست میخوام بدونم کارایی داره؟ و از کدوم قسمتش باید دید که چند تا رو بلاک کرده از کدوم آدرس ها واگر خیلی حیاتی نیست غیرفعالش کنم چون برای من با بعضی سایت ها مشکل بوجود میاره.
اره خیلی وقتی هست که اینو نوشته من یه کلمهhigher دقت نکرده بودم!!نقل قول:
ولی من فکر کنم ورژن 2011 فاینالش اومده ... مگه همین 11.0.2.556 فاینال نیست ....؟نقل قول:
همین طوری که میبینید اسمی از ورژن 2012 نیست در صورتی که هم من و هم شما دانلودش کردیم!!!
یعنی میخوام بگم هنوز به صورت رسمی بیرون نیومده! به امید خدا طرفای تابستون میاد
همچنین اینجا:Please Note! Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7.
نوشته که ورژن 9.736 کارایی بسیار بهتری داره در ویندوز سون و هنوز هم ورژن 2011 فینال نیومده چه برسه به 2012
در هر صورت من 2012 تقلبی رو پاک کردم و آنتی ویروس قبلی رو نصب کردم ( 11.0.2.556 )
بچه من برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو هم به غیر از کسپر دارم آیا میشه از این برنامه به جای کسپر استفاده کرد ؟ و کسپر رو پاک کنم ؟چون این برنامه خیلی خوب تروجان میکنه با این که کسپرم آپدیدت ولی نمیدونم چرا اون پیدا نمیکنه !!!!
سلامنقل قول:
میدونید چرا گفتم فینال نیومده:دی روی حساب پچ ها بودم که نگاه کردم دیدم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم هنوزم یه پچ دیگه باید باشه! به نظرم 4 تا بود نه سه تا! حالا اگر ورژن 2011 با سه تا پچ سرو تهش رو به هم اورده بازم نمیدونم! (مطمئن هم نیستم 4 تا داشت )ولی احتمالا این فینال 2011 نیست
.................................................. ..................................................
اون برنامه مالور بایت هم صرفا به عنوان اسکنر استفاده میشه در کنار دیگر انتی ها نه به عنوان انتی ویروس اصلی و ریل تایم.
شما اگر تنظیمات کسپر رو به درستی و اونطوری که مورد نیازتون هست تنظیم کنید 99 درصد ویروسی نمیشید
به خصوص تنظمیات hipsاون رو.
اگر هم که نتونستید Hips رو به درستی تنظیم کنید بگید تا عکسش رو بزارم:11:
پچ a وقتی که ورژن فینال اومد اضافه میشه که این هنوز ندازه!
سلامنقل قول:
:Anti-Banner blocks advertising information located on banners, built into interfaces of various programs installed on your computer, or displayed online. Not only are banner ads devoid of useful information but they also distract you from your work and increase the amount of traffic on your computer.
منبع:حالا میتونید در صورت نیار غیر فعالش کنید.کد:http://www.kaspersky.com/support/kis2010/antibanner?qid=208280686
من انگلیسیم خوب نیست فارسی بیگید بفهمم:31:
سلام.ممنون میشم اگه تنظیمات hips رو تصویری قرار بدید
من کاسپر رو نصب میکنم اما وقتی میخام اکتیوش کنم و این گزینه رو میزنم....
بعد گزینه بالا رو که زدم با پیغام زیر روبرو میشم
مشکل از کجاست؟
نقل قول:
داره میگه ساعت و تاریخ کامپیوتر شما درست نیست و باید به ساعت سرور یکی کنید
امروز 08-03-2011 و ساعت هم 12:36 PM
خب وقتی ساعت و تاریخ سیستم رو هم مثل این تاریخ میکنم( یعنی مثل تاریخی که نشون میده) بازم انجام نمیشهنقل قول:
خوب اینبار چهه اروری میده؟نقل قول:
به اینترنت وصل هستی دیگه؟
+ اول ساعت رو دست کن، بعد کاسپر رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین چی میشه
احتمالا مشکل تاریخ و زمانی که در سیستم شما هست باعث شده کاسپر کلا اجازه نده از نسخه آزمایشی استفاده کنی و فکر میکنه داری کلک میزنی