سلام.
من میخوام canon g12 بخرم.
لطفا" در مورد قیمت گارانتیهای مختلف و اینکه کدوم بهتر هست راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
سلام.
من میخوام canon g12 بخرم.
لطفا" در مورد قیمت گارانتیهای مختلف و اینکه کدوم بهتر هست راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
بهترین و کاملترین دوربین کامپکت کانن که فیلمبرداری خوبی هم داره SX230 هستنقل قول:
این دوربین با قیمت حدود 480 در رده خودش بینظیره و از نظر کیفیت و کارایی عالی
مشخصات کاملشم که احتمالا خودتون میدونید :8:
A3100 کنن رو بهت معرفی می کنم خودم یکسالیه دارمش و حالا می خوام دوربین نیمه حرفه ای بگیرمنقل قول:
اونموقع 220 بود الان اگه گیر بیاری حدود 180-200 .
واسه من هم تمییز تمییز اگه خواستی بگو تقدیمش کنم
نکنه میخوای بگی فقط کانن و سونی؟نقل قول:
تو نیمه حرفه ای ها فوجی جز بهترین هاست
تو حرفه ای ها هم نیکون. کانن. پناکس جزو بهترین ها هستند
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
منم قبلا مثل شما فکر میکردم ولی با دیدن عکس های HS20EXR نظرم عوض شد. حدود 100 تا عکس گرفته شده باهاشو دارم. بگین کجا بزارم تا همه ببینن.نقل قول:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
دوربین های خوبی هستند ولی اگه میتونی 500 خرج کنی HS20EXR یا G12 بگیر. بستگی داره سوپر زوم بخوای یا نه.نقل قول:
کیفیت فیلم برداریش برام مهمه fUJI 200 بهتره یا NIKON P100 ؟نقل قول:
S200 فیلمبرداری خوبی داره ولی HD نیست !نقل قول:
سلام. چرا این همه پول میدی HS10 نمیگیری؟نقل قول:
تفاوت امکانات Fuji S200 & Nikon P100 & fuji Hs10
اگه فیلم برداری برات مهمه باید بگم S200 فیلمبرداریش ضعیفه ولی HS10 و P100 فیلمبرداری Full HD دارند.
تنها مزیت s200 به HS10 در ابعاد بزرگ حسگرش هست که 1 به 1.6 اینچ هست و خیلی خوبه.
بجای آن فیلم برداری ضیفتری داره. لرزشگیرش ضعیفتره. زومش نسبت به HS10 خیلی کمتره. فوکوس حالت ماکرو زیاد خوب نیست. حداکثر ایزو کمتری داره و LCD کوچکتری داره.
p100 نسبت به HS10 جز کیفیت LCD هیچ مزیت دیگه ای نداره. در حالی که چند تا ایراد بزرگ داره.
حالت غیر فشرده RAW نداره. حداقل و حداکثر سرعت شاترش کمه. محل اتصال فلاش خارجی نداره. حداقل ایزو 160 و حداکثر 3200 داره که خوب نیست.
امیدوارم کمکی تونسته باشم برات بکنم تا دوربین بهتری خرید کنی.
سلام
بچه ها همین حالا با یکی از این فروشگاه های اینترنتی تماس گرفتم ، گفتن SX130 + رم 8 گیگ کلاس 10 + کیف میشه 300 تومن.
دوربین 270
کیفش 5
رم 8 گیگ 25
.
حالا دوتا سوال :
این کلاس 10 قضیش چیه ؟! خوبه ؟ بالاترشم هست ؟! :31:
قیمت هاش چطوره؟ اگه خوبه که برم واسه خریدش :20:
با تشکر با قلمی بودن باطری فوجی مشکل دارم! G12 هم حدود 600 می خوام زومش تا 20 باشهنقل قول:
من 270 هزار تومان با گارانتی ایده آل قیمت دارم. البته چند هفته قبلنقل قول:
کلاس 10 یعنی سرعت نوشتنش حد اقل 10 مگابایت بر ثانیه هست که برای دوربین شما 6 هم کفایت می کنه ولی 10 بودنش هم ضرری نداره :)