دوستان من یه هارد اکسترنال گرفتم.فرمتش ntfs هست.به fat32 تبدیل کنم ؟{ورژن مولتیمن هم 2.3 هست)
Printable View
دوستان من یه هارد اکسترنال گرفتم.فرمتش ntfs هست.به fat32 تبدیل کنم ؟{ورژن مولتیمن هم 2.3 هست)
شماره سه شم خیلی قدیمی تر از این حرفاست !!!! شماره دوش ش فکر کنم اصلا رو پلی استیشن سه نبود ! شما مطمئنی داری راجب بازی برادر این آرم صحبت می کنید احتمالا منظورتون بازی آرمی آف تو نیست ؟!؟اونم که شماره سه ش نیومده !!؟ گرچه اونم قدیمی تر از اینه که نیاز به eboot داشته باشه !نقل قول:
ای بابا یعنی یکی اینجا پیدا نمیشه جواب مارو بدهنقل قول:
:37:
آره اگرم برنامشو میخوای بیا اگرم داری هیچی:31:نقل قول:
[HTML]http://www.pic.iran-forum.ir/images/hwwnaar6t5e4hkm1j3x1.rar [/HTML]
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
والا منم هر چی تو لیست بازیا گشتم 1 و 2 این حرفا نبود کلا توی پلی 3 یک نسخه از این بازی بیشتر نیست :نقل قول:
اونم اسمش اینه واسه سال 2008 هست:
Brothets In Arms : Hells Highway
یه بازی هم قرار سال 2012 بده بیرون که هنوز نیومده من نمیدونم منظور کوروش کدوم بازیه
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
آخه جاش تو اینجا نیست البته منم نمیدونم که بگم یا نه:31:برو تاپیک مشاوره خرید دستگاه اونجا این اطلاعات رو بهت میدننقل قول:
نسخه ی سوم این بازی برای پی اس 3 اومده که همون Hells Highway هستش . دقیقا همین شرایط برای ابوت کردن رو داره . نه . من دقیقا همین بازی و می گم . با تشکرنقل قول:
راستی با اون برنامه ی بالا ، اگه هارد توش اطلاعات باشه می شه فرمت کرد ؟؟؟ مشکلی پیش نمی آد ؟؟؟
یه سوال الان اگه بخوایم کنسول رو -- کنیم با دانگل میکنیم یا هارد؟؟؟؟؟؟؟
آقا این فیفا 11 و Pure Football اجراشون میکنم وارد بازی میشن ولی به محض اینکه تیتراژ اول بازی رد میشه{در فیفا تا انتخاب زبان هم میرسه}
ولی وقتی باید منوی بازی بیاد یهو تصویر سیاه میشه و میمونه..چراا؟؟
در ضمن با select+x هم تست زدم نشد
با فلش :دینقل قول:
برو تو تاپیک -- کنسول پی اس 3 . پست اول رو بخون حل ه . فقط اگه توی اجرای سی اف دابلیو مشکل داشتی و می گه که این آپدین انجام شده و نیاز به آپدیت نیست باید از منوی ریکاوری اپدیت سی اف دابلیو رو انجام بدی . سوالی بود همونجا بپرس . این تذکر رو هم که نوشتم چون ذکر نشده بود اونجا نوشتم .
با تشکر
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
برای منم یه مدت اینجوری می شد ، ولی نمی دونم چی شد خودش درست شد :دینقل قول:
ولی فکر کنم از ابوتش باشه . ابوت اصلیشو ریپلس کردی ؟؟؟
ابوتشون اصلیه.تو فیفا لحضه ای که باید کاکا جون و چک بیان تو arena تصویر سیاه میشه و میمونه و اون علامت load هی میچرخه :دی.نقل قول: