ممنون محسن جون
Printable View
ممنون محسن جون
اخر کسی بهمید من کانتر دانلود کردم بدن لگ شدم یا این که اد می کنم سرور یک هو از کانتر می پرم بیرون
خئب کسی نمی دونه؟
دقیق تر توضیح بدهنقل قول:
من می گم چند پست پی شم گفتم که کانتر دانلود کردم بدن می رم تو بازی sxe کار می کنه ولی مثلا سرور اد می کنم اد می زنم تا می خوام برم تو سرور می پره از کانتر بیرون
فکر کنم مشکل از کانتر باشه
حالا کسی می دونه مشکلش برا چیه؟
سلام دوستان :20:
میشه کاری کرد مصرف ترافیک بازی پایین تر بیاد (با تنظیمات ریت و ...) اگه پینگم بالا رفت مشکلی نیست.
و ضمنا عوض کردن اسکین و صدا های بازی مصرف ترافیک رو بالا میبره یا نه؟
ب)
پچ:براي بازي كردن به پچ نياز داريد.پچ هاي مختلفي اومدن ولي بهتريناشون V23 و V29 هستن.ابتدا از زير يكي از اونا رو دانلود كنيد.حجم اولي 22.7 مگ و ديگري 25 مگ هستش:
V23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V29:
پچ رو در پوشه ي cstrike در پوشه ي Valve در محل نصب بازي يعني در :
x:\y\valve\cstrike
كه x درايو و y پوشه اي كه شما برا نصب تعيين كرديد هستش.
این فایل rar پسورد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من ویندوز 7 64 بیتی داشتم ، دیشب بدجوری قاطی کرد مجبور شدم عوض کنم دوباره
دوباره ویندوز ریختم با همون کانتری که داشتم با پچ V28 و SXE 12.3 Fix 5 ولی به ارور Less than Memory برخوردم ( قبلا نبود با همین ویندوز و فایلهای سورس )
Compatibility رو روی XP SP3 گذاشتم رفت داخل بازی ولی هر 5 دقیقه یکبار APPCrash میده و میپره بیرون ، کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟
رمزاشون چیه؟نقل قول:
قبلا هم گفتم وقتی من گذاشتم فایلا رو رمز نداشتن.
به هر حال چند صفحه پیش یکی رمزشونو گفت.(به ناظر هم صد بار گفتم ادیت نمیکنه پست اولو!!)
رمز پچ 29:
Red_Dr@gon
بچه ها من چند تا سرور ایرانی پیدا کردم که sXe نمیخوان در عوض از یه آنتی چیت قوی تر استفاده میکنند
کسانی که مشکلی با sXe دارن میتونن به این سرور های وصل بشن