دوستان یه سوال. حمار اول خط هارو محدود میکنه به 3G یا کد ملی رو؟
چون من برای اینکه محدود شدم امروز رفتم یه سیم همراه اول گرفتم ولی هنوزم 3G هستش و سیم کارت هم 4G عه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Printable View
دوستان یه سوال. حمار اول خط هارو محدود میکنه به 3G یا کد ملی رو؟
چون من برای اینکه محدود شدم امروز رفتم یه سیم همراه اول گرفتم ولی هنوزم 3G هستش و سیم کارت هم 4G عه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
در ضمن سیم کارتم بسته 800 مگی یک هفته ای داد. آیا من هم میتونم از اینترنت نامحدود 3 تا 9 استفاده کنم؟؟؟
احتمالا سیم کارت جدید شما 3g هست و باید تعویض بشه باز به usim. این عکس سیم کارت یوسیم همراه اول هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنید ولی حتما میشه استفاده کرد.نقل قول:
نخیر اینم عکس سیم کارت که 3 تا سایز داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چند ماه پیش تعویض سیم کارت به 4جی انجام دادم و سیم این شکلی که شما دارید گرفتم که فقط 3جی وصل میشد. ولی اون سیم کارتی که پست قبل دوستمون فرستاد و قاب سیم کلا ابی رنگ هست صدرصد 4جی هست چند تا گرفتم و همه به 4جی بدون مشکل وصل شدندنقل قول:
سلام
در مورد تعویض سیم کارت به 4G باید بگم که برای من هم چند وقتی این پیامک اومد که اگر تاکنون سیم کارت خود را با سیم کارت نسل 4 تعویض نکرده اید...
منم حدود دو ماه با گوشی 4G هر چی کدپستی براش فرستادم گفت که مشمول طرح نیستید... با 0999 هم تماس گرفتم پرونده تشکیل دادن و اخرشم گفتن که این طرح به من تعلق نگرفته و باید حضوری برم مرکز خدمات با 5تومن هزینه برام تعویض کنن... مرکز خدمات هم اوایل مرداد ماه باهاشون تماس گرفته بودم برای تعویض بهم گفته بود که اگه از اونجا تعویض کنم 15 گیگ بهم تعلق نمی گیره! که منم مشکلم همین بود نه 5 تومن هزینه! خلاصه هفته قبل رفتم به یه دفتر خدمات ارتباطی که با هزینه تعویض کنن... ولی فقط یه کپی کارت ملی و هزار تومن هم بابت خدمات دفتر گرفت... از شارژم هم چیزی کم نشد... اونقد شارژ هم نداشتم! نیم ساعت بعدش سیم کارت جدید به همراه 15 گیگ بسته فعال شد.
دوستان من دو ماه پیش نمایشگاه الکامپ شیراز سیم رایگان همراه اول گرفتم اونجا فقط سیم کارت و قابش که عکسش میزارم تحویل دادند هیچ پاکت و کد فعالسازی و حتی شماره سیم کارت و چیز دیگه ای ندادند. حالا جالبه امور مشترکین همراه اول مخابرات فارس رفتم میگن کارمندی که سیم گرفتید ازش تخلف کرده ( به افغانی سیم داده ) و دسترسیش قطع شده[emoji23] گفتم چه ربطی داره ؟!؟ میگه این سیم فعال نمیشه بنداز دور..
حالا ۹۹۹۰ شکایت ثبت کردم زنگ زده میگه اگه سیم هدیه بوده که باید کد فعالسازی باهاش باشه نباشه نمیشه فعالش کرد. بعد میگه احتمالا سیم برای تعویض دادند که اونم باید روی گوشی پیامک اومده باشه بتونی تعویض کنی!!! اخه این سیم که اصلا ۴جی هم نیست!!!
نظری دارید؟! باید چیکار کرد با این حمار اول احمق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
ارزان ترین گوشی که 4G همراه اول رو ساپورت کنه چیه ؟
(پردازنده اش اسنپ دراگون باشه)
دوست عزیز سیم کارت شما معمولی هست باید برید تعویض کنید به usim.نقل قول:
این عکس و یک نوع دیگه که رنگش سفید هست 3g هستند.