Printable View
سلام
بالاخره های وب اون متن "لطفا مدارک خود را کامل کنید" رو کامل برام باز کرد!!!!
گفتش تصویر کارت ملی و.. رو اپلود کنید!
الان باید برم از کارت ملی و... اسکن بگیرم و توی سایتشون اپلود کنم؟! کار دیگه ای لازم نیست؟!
و تصویر " آخرین فیش تلفن پرداختی" چیه؟!اینم اجباری هست؟!
من دو ساله مشترک های وب هستم الان بعد از دو سال میگه مدارک رو ارسال کن ... :n08:
جالبه اون موقع از من مدرک سرعت بالا نخواستن (که داشتم = کارت دانشجویی) بعد الان که ندارم میخوان! :n02:
تا فرصت هست آخرین تست هام رو هم بزارم بعدا همین هم برام میشه آرزو ... :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره باید همه رو آپلود کنی:n01:نقل قول:
من مجوز سرعت بالاتر ندارم چیکار کنم ؟ من فقط کارت ملی وفیش تلفن فرستادم دیگه اون پیام برام نمیاد یعنی حله؟:n16:
چطوری قبض آپلود کنیم وقتی دیگه برای تلفن قبضی صادر نمیشه و باید از 1818 پرداخت کرد ؟
مشترک گرامی ..........
مدرک مورد نیاز برای دریافت سرویس بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه از قبیل کارت دانشجویی و ... یا نامه تاییدیه محل کارشما مبنی بر نیاز شما به سرویس بالاتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه و یا سایر مواردی که نیازمندی شما به سرویس بالاتر از سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه را تایید نماید به صورت الکترونیکی در سیستم بارگذاری نگردیده است ، از اینرو خواهشمند است هم اکنون نسبت به بارگذاری مدارک خواسته شده اقدام فرمایید. بارگذاری حداکثر تا تاریخ 1393/09/15 الزامی می باشد.
و بعد از آن تاریخ تا زمان بارگذاری قادر به استفاده از سرویس نمی باشید.
خداحافظی :n28: 80 درصد از کاربران های وب با سرویس های 256 - 512 - 1024 - 2048 - 8192 کیلو بیت بر ثانیه :41:
اقا منم همینو نمیفهمم :n27:نقل قول:
باید از مخابرات چیزی بگیریم؟!