اینجا که وصل بود
Printable View
اینجا که وصل بود
برای من هم وصل بود و الان هم وصله
راستش من از adsl اسیاتک استفاده میکنم وقتی می خوام شارژ مجدد کنم همه چی مشخصه اما من نمیدونم چرا این کنترل پنل ایرانسل انقدر عجیبه:n13:
موضوع اینه که من الان 50000 تومان تو حساب کاربریم دارم حالا اگه بخوام بدین وسیله وایمکس رو برای یکی دو ماه یا بیشتر شارژ کنم باید چه کنم
سلام.
چرا من نمیتونم با socks وترد فیسبوک بشم؟
دوستان کسی هست که بتونه برای من یک معرفی نامه جور کنه؟ چون من میخوام سرویس 512 یک ساله بگیرم در حال حاضر 512 یک ماهه دارم و امکان تغییر تعرفه وجود نداره فقط مخصوص مشترکین جدید هست.
وافعا ارزش داره که انقدر هزینه کنید اخرس همون سرعت واقی رو بهتون بده؟
خوب شما روی تعرفه ها فقط میتونی با توجه به لیستی که میشه انجام داده مانور بدینقل قول:
بری تو بخش خدمات مشترکین. تغییر طرح تعرفه
بعد اونجا طرح شما 256 هست مثلا
مانوری که میتونی با اون سرعت بدی تو لیست پاینیش مشخصه.
ولی واسه شارژ دو ماه
شما باید ماه به ماه شارژ کنی یک ماه شارژ میکنی به اندازه هزینه ی تعرفه ماهیانه از حسابت کم میکنه بقیه اش هم میمونه واسه فعال کردن تعرفه ماه بعدی.
معرفه نامه باید به نام خود شخص باشه.512 یک ساله اصلا به صرفه نیست چون مقدار ترافیکی که بهت میده برای یک سال خیلی کمه. ینی خیلی خیلی کمه.نقل قول:
به نظر من شما اصلن سمت تعرفه های بلند مدت یک ساله نرو. یا شش ماهه شارژ کن یا سه ماهه
یک ساله شاید عدد ترافیکش واست بزرگ باشه ولی تقسیم بر 12 کن چیزی نمیشه در ماه! و اگه تموم بشه باید یـــــــــــک سال صبر کنی تا تعرفه رو تغیییر بدی و این خیلی بده
رنج قابل قبولی از RSSI و CINR به چه صورت هست ؟
Signal Strength 100% Link Quality(CINR Reuse1) 9% Link Quality(CINR Reuse3) 29% CINR Reuse1 11.95dB CINR Reuse3 15.80dB RSSI -63.67dBm UL_FEC 16-QAM(CTC)3/4 DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2 POWER 15.54dBm
امکان این هست با ست کردن دستی رنج فرکانسی وایمکس ایرانسل لینک ارتباطی رو کیفیتش رو بهبود بدیم ؟
فرکانس های وایمکس ایرانسل من این گونه ست شده
ChannelPlanIdentifier Bandwidth (kHz) FirstFrequency (kHz) LastFrequency (kHz) NextFrequencySteps (kHz) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AB 5000 3481500 3496500 5000 3481500 kHz 3486500 kHz 3491500 kHz 3496500 kHz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CD 5000 3581500 3596500 5000 3581500 kHz 3586500 kHz 3591500 kHz 3596500 kHz
1- الگوریتم انتخاب فرکانس در مودم های وایمکس ایرانسل به چه صورت هست ؟نقل قول:
همیشه یک بار اسکن کلی تمام فرکانس ها میکنه سپس به قوی ترین وصل میشه یا اولین فرکانسی رو قابلیت وصل شدن داشته باشه رو انتخاب میکنه ؟
2- e-care برای شما هم باز نمیشه ؟
3- ایرانسل هنوز هم از 2 تا 6 AM رایگان هست ؟
کلاً مودمها اولین فرکانسی رو که بتونن بهش کانکت شن رو انتخاب میکنن. در ثانی بهترین فرکانس هیچوقت قویترین نیست.نقل قول:
ممکنه شما یک فرکانس نسبتاً ضعیف داشته باشی ولی بالاترین کیفیت رو هم از اون فرکانس ضعیف بگیری.
الگوریتم خاصی هم نداره همهاش کیلوییه...
1 فرکانس یه روز خوبه یه روز دیگه بد...
باید آمار اونایی رو که می شه بهشون کانکت شی رو داشته باشی تا در موقع لزوم ازشون استفاده کنی...
درمورد e-care هم نمیدونم چرا با خود سرویس ایرانسل باز نمیشه ولی با سرویسهای دیگه باز میشه.
این مسئله رایگان هم دیگه شده معضل باید برقرار باشه ولی باید یه تماس با پشتیبانی بگیری که ضرر نکنی.
نقل قول:
RSSI خوبه ولی CINR طبق استاندارد و گفتههای پشتیبانی من دقیق نمیدونم ظاهراً برای بهترین کیفیت باید روی 15 و بیشتر باشه.