وقتی که روغن گیربکس را تعویض می کردم کف کارتل همچین جرمی در یک قسمت جمع شده بود این طبیعی هستش یا نشانه ایرادی در گیربکسه؟ با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتی که روغن گیربکس را تعویض می کردم کف کارتل همچین جرمی در یک قسمت جمع شده بود این طبیعی هستش یا نشانه ایرادی در گیربکسه؟ با تشکر فراوان
متوجه شدید که دقیقا چه چیزهایی توی این رسوبات وجود داشت؟
احیانا ذرات خرده فلز از جنس فولاد یا آلیاژ آلومینیوم؟
احتمال داره مربوط به داخل توربین باشه که کم کم خرد میشه و وارد گیربکس شده، هرچند که فیلتر میتونه بخشی از اونها را بگیره ولی در نهایت به همه جای گیربکس سرایت میکنه.
صدای توربین شبیه چیزی که توضیح دادم هست یا فرق داره؟
در وضعیت حرکت و شتاب ماشین تغییر خاصی ایجاد نشده؟
با سرد و گرم شدن گیربکس ، صدا تغییری میکنه؟
متوجه شدید که دقیقا چه چیزهایی توی این رسوبات وجود داشت؟
داخل این رسوبات متوجه چیزی نشدم اما روی توری فیلتر مقداری براده فولاد بود
صدای توربین شبیه چیزی که توضیح دادم هست یا فرق داره؟
صداش حالت تق تق داره ، وقتی شیفتر را در حالت D قرار میدهم صدا به گوش نمی رسه چند بار صدا را ظبط کردم اما صدای ظبط شده با واقعیت فاصله داره به خاطر همین ارسال نکردم
در وضعیت حرکت و شتاب ماشین تغییر خاصی ایجاد نشده؟
خیر تغییر خاصی ندیدم اما مدتی هست که دنده مرده میده که با اضافه کردن پیچ و مهره کوچک به قسمت رگلاژ سیم سبقت تا حدودی درست شد ،البته باید در سربالایی ها تستش کنم و نتیجه را عرض کنم خدمتتون
با سرد و گرم شدن گیربکس ، صدا تغییری میکنه؟
خیر صدا تغییر نمیکنه این صدا در حالت P و N بگوش میرسه البته وقتی که صبح ها ماشین را روشن میکنم حدود 3 الی 4 ثانیه خبری از صدا نیست بعد از این شروع به صدا کردن می کنه.
با تشکر فراوان
با توجه به توضیحات شما من فکر میکنم چیزی در داخل توربین شکسته شده و این صدا مربوط به همین شکستگی باشه؛ چون اگر خرده های فلز درشت داخل روغن و فیلتر نیست، پس فرسودگی نبوده و فقط یک شکستگی بوجود آمده که باعث این صدا شده، بخصوص که وقتی در حالت D قرار میگیره، بخاطر وارد شدن نیرو به گیربکس و برگشت متعاقب فشار به توربین، احتمالا تا حدی خلاصی یا جدا شدگی که بواسطه این شکستگی بوجود آمده رفع شده و صدا هم کم یا قطع میشه و اینکه صبحها با اختلاف چند ثانیه بدون صدا هست و بعد صدا شنیده میشه ، احتمالا بخاطر شروع گردش روغن در توربین و گیربکس هست که در این چند ثانیه اول وجود نداره و فشار به توربین نمیاد.
ذرات فلز داخل فیلتر اگر در حد کم و کوچک باشه طبیعیه و این ذرات که بیشتر حالت کشیده و باریک داره ، بخاطر سایش معمول داخل گیربکس بوجود میاد و در فیلتر جمع میشه.
البته اینها همه تئوری هست و ممکنه اشتباه باشه، اما یک چیز مشخصه و اینکه وضعیت توربین در حالت نچندان مناسبی قرار داره و بخصوص دادن دنده مرده نشان از کم شدن توان هست و بهتره در فکر تعویض توربین باشید.
راستی یه سوال فنی دارم..
رابطه ی موتور ، گیربکس و چرخها در ماشینهای ما چگونه ی
س؟
آیا نیروی موتور به وسیله ی توربین و گیربکس به صورت یکطرفه به چرخها منتقل میشه؟
پس در این صورت، در یه سرازیری مثلا در سرعت 120 در حالیکه راننده پا را از پدال گاز برداشته، چه عاملی دور موتور را بالا نگه می دارد؟
خواهشا دوستان جواب بدیدنقل قول:
سلام دوستان.
می خواستم روی نوای خودم یک تایمر برف پاک کن نصب کنم اما نمی دونم چه مارکی بخرم که بدون دستکاری روی مدارش مستقیم نصب بشه. دوستان اگر کسی سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم.
فرستاده شده از P8ِ من با Tapatalk
نقل قول:
دقیقا همان نیرویی که در حالت معمولی حرکت رو به جلو از طرف موتور به توربین و گیربکس وارد شده و در نهایت به چرخهای عقب میرسه.
خودرو گیربکس دستی و اتوماتیک در این مورد تفاوتی ندارن. وقتی تعداد دور چرخش چرخها از حد مشخصی بیشتر شد ، مسلما حرکت چرخها از طریق دیفرانسیل به میل گاردان و گیربکس میرسه و بواسطه چرخش درامها و بالا رفتن فشار روغن در پمپ روغن گیربکس، توربین هم چرخش میکنه و فلایویل و موتور به گردش در میاد.
همه میدونیم که خودروهای دارای گیربکس دستی را میشه با هل دادن مختصری روشن کرد، اما به هیچ وجه اینکار در خودروی گیربکس اتوماتیک انجام پذیر نیست، مگر اینکه سرعت به حدی برسه که تمام این بخشهای متحرک خط انتقال نیرو به حرکت دربیاد و باعث بالا رفتن فشار روغن گیربکس شده و در نهایت موتور به چرخش در بیاد.
دوبار این آزمایش را انجام دادم و بعد از رسیدن ماشین به سرعت 80 کیلومتر، شیفتر را در حالت N گذاشتم و با بستن سوئیچ ( در وضعیت قطع جریان برق کوئل و احتراق) موتور خاموش شد ، در حالیکه ماشین همچنان با سرعت حدود 80 در حال حرکت بود. چند ثانیه صبر کردم تا مطمئن باشم موتور کاملا متوقف شده و دوباره سوئیچ را باز کردم تا جریان برق کوئل برای احتراق وصل بشه و بعد شیفتر در حالت D قرار دادم.
در این حالت صدایی که نشانگر بالا رفتن دور چرخش قطعات داخل گیربکس و زیاد شدن فشار روغن بود به گوش رسید و همزمان موتور هم شروع به چرخش کرد و چون سوئیچ باز بود، موتور روشن شد.
البته اینطور که متوجه شدم انجام اینکار بطور مداوم و همیشگی چندان جالب نیست و ممکنه صدماتی به گیربکس وارد بکنه و شاید بهتر باشه در شرایط بسیار خاص و اضطراری از این روش برای روشن کردن خودروهای اتوماتیک استفاده کرد و با کشیدن خودرو با بکسل به سرعت لازم رسید و موتور را روشن کرد.
من تصور میکنم اگر برای خودروهای اتوماتیک سیستم اضطراری استارت دستی مثل خودروهای ابتدایی( هندل زدن) تعبیه میشد دیگه مشکل خاموش شدن و خرابی باطری و استارت چندان مهم نبود و میشد در هر شرایطی ماشین را روشن کرد، حتی بدون داشتن کمکی و یدک کش.
توصیه شده اگر نیاز بود خودروی دارای گیربکس اتوماتیک را در مسافتهای طولانی یدک بکشید، گاردان را باز کنید تا گیربکس حرکت نداشته باشه و نهایتا در مسافت 50 کیلومتر و با سرعت 50 کیلومتر مجاز هست که خودروهای اتوماتیک یدک کشیده شوند.
با سلام
دوستان میشه توربین ۴۰۰ رو روی گیربکس ۳۵۰ نصب کرد؟
تاثیری روی شتاب و سرعت داره؟
هزینش حدودا چند میشه؟
..........................