میشه الان که روی 9 مگ بستن یه عکس از stauts مودمت بذاری؟ آخه با 4 مگ snr خطت 6 بود !نقل قول:
Printable View
میشه الان که روی 9 مگ بستن یه عکس از stauts مودمت بذاری؟ آخه با 4 مگ snr خطت 6 بود !نقل قول:
من الان رفتم واسه درخواست آنلاین بعد دیدم هرچی میزنم سرویس ۳ ماهه میاره!
یعنی نمیشه ۱ ماهه درخواست داد؟
جالبه !! snr خطت از 6.4 تکون نخورده. چون با بالا رفتن ریت خطت snr کمتر میشه .نقل قول:
برو خدا رو شکر کن 3 ماهس... مال بعضیا رو فقط 6 ماه قبول می کنهنقل قول:
برای من 1 ماهه هم دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودمش ضعیف شده که snr رو کم نشون میده در اصل snr 6 نبوده بلکه بالاتر بوده مثل خط تلفن مننقل قول:
این با یه مودم نو:
اینم با مودم خودم که مال 4سال پیشه و چیپستش مثل اینکه ضعیف شده:
بهترین روش فهمیدن عدد snr اینه که وقتی مودم روشنه با پشتیبانی تماس بگیری و اون snr خطتو بهت بگه یا با یه مودم نو امتحان کنی چون مودم ها فرسوده میشن
وای این پارس انلاین هر روز یه مشکلی داره!:grrr:
الان چند روزه از عصر به بعد دیگه سرعت بالای 1 مگ نمیره!:n21:
والا مودم نو هست حدود 4 ماه عمر دارهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مودمو روشن بزار و همون موقع زنگ بزن پشتیبانی بهش بگو snr خطتو ببینه چندهنقل قول:
پارس که آنلاین نیست آفلاینه :n08:
با مرورگر ie وارد شونقل قول:
اگه بازم نتونستی زنگ بزن پشتیبانی به هیچ عنوان اینا حق ندارن به زور سرویس 3 ماهه یا بالاتر بدن
دانلود شب چه قدره؟؟؟؟؟نقل قول:
مثلا 2 مگ؟
یا 1024 ؟
یا 512؟
دانلود شبانه در حداقل سرعتش سرعت خود سرویسه مثلا برای 512 میشه 64نقل قول:
ولی اگه شانست بزنه و جات خوب باشه و به مخابرات نزدیک باشی و پهنای باند پارس آنلاین اونجا زیاد باشه و خططت نویز نداشته باشه و... شاید شما هم بتونی مثل بعضیها دانلود شبانه با سرعت 800-900 انجام بدی!
فرشاد توی این دو تا عکس modulation مودم ها با هم فرق میکنه دو تا رو بذار روی ADSL 2+ بعد امتحان کن ببین فرق داره یا نهنقل قول:
رو اون بالاییه رفتم تو مدولاسیونها فقط تیک adsl2+ رو زدم این annex-a همون adsl2+ دوتاشون یکین مودم بالاییه 2750u سفیدهنقل قول:
g.992.5_annex_a اسم دیگه ی adsl2+ هست
شرکت هر کاری که کنه نمی تونه تو رو از رفتن به یه سایت محدود کنه ( اونم یوتیوب ) پس چیز شکنتو چک کن !نقل قول:
والا منم نمی تونستم برم توش یعنی ادمین ، ادمین که میزدم نمی شد ، به خاطر همین مجبور شدم ریست کنمنقل قول:
شما هم ریست کن !
5ماه بود که وصل بود بدون proxy تا اینجا گفتم برام باز میشه بست و از دیروز دیگه باز نشد!نقل قول:
بستگی داره یه بار 30 کیلوبایت ، یه بار هم 1 مگنقل قول:
الان یکسری 2 مگ دارن ( مثل خودم ) که چی بشه برسه به سرعته اسمی ( 256 کیلوبایت ) ، یکسری دیگه هم مثلا 128 دارن و سرعتشون 600 هست !
خیلی به موقعیت مکانیت بستگی داره وهمچنین اینکه شرکت هم محدودیتی برات نذاره !
حتی با چیز شکن ؟؟؟؟نقل قول:
بدون چیزشکن می تونستی ؟؟؟
از اوجوباته ! :n02:
اصلا الان نه با proxy باز میشه نه بدون proxyنقل قول:
من میگم اینجا یه جاسوسی داره اونم نه جاسوس از شرکتای اینترنتی مثلا یه جاسوس از زیرساخت:n02:
اخه من که پارس نیستم:n13:
عجب چرا این پستی که درباره این بنده خدا دادیم حذف شده من هر چی رفرش میکنم نمیاد:n04:
:n09:نقل قول:
جاسوس زیرساختی؟؟ :n02:
-----------
نه بابا ای-پی یوتوب بعضی وقتا عوض میشه... بعدش یه مدت طول میکشه تا ای پی جدید رو قیلتر کنن.....
ویرایش: 5 ماه بود یوتوب برا تو باز بود؟؟؟؟؟؟ :n04:
دوست عزیز اصولا علت حذف پست باید براتون توسط مخبر فرستاده شده باشه پس این پستتون هم مثل پست قبلی پاک میتونست بشه با همون علت( اسپم)نقل قول:
نقل قول:
من هر اینترنتی رو لپتاپم میزدم راحت یوتیوبو باز میکرد حتی اینترنت همراه اول یا بقیه شرکت های اینترنتی ولی رو کامپیوتر های دیگه کار نمیکرد نمیدونم جریان چی بود
واسه من پیامی نیومد که چرا پست قبلی من با کاربر djbehnam73 حذف شدن خوشحال میشم علتش بدونمنقل قول:
خواهش میکنم :علت اسپم و ادبیات نامناسب در در مقابل یکی از کاربران سایتنقل قول:
حاجی من هم برات reply داده بودم ، ولی حذف شدهنقل قول:
احه مخبر هم چیزی نگفته هنوز بهم !
برادر من من هیچ اسپم و ادبیات نامناسبی استفاده نکردم و از قصد اینطوری نوشتم اگه شما اجازه ادامه بحث می دادید خیلی چیزا روشن می شدنقل قول:
من که شنبه پارس تخلیه می کنم خلاص می شم ولی امیدوارم دوستان تایپک گرفته باشن جریان چیه و علت اصلی حذف اون پست چی بوده وکارمند پاس انلاین تو این تایپک شناخته باشن:n02:
من از همین لحضه سرعت دانلودم 150 هست میدونم تایم رایگان بازم میشه 60
شما حذف کردی ؟؟؟؟نقل قول:
بله.نقل قول:
پ. ن:مخبر اصولا باید علت حذف رو پیام کنه این که چرا نمیفرسته احتمالا مشکل موقتیه.
برای چی الکی حذف کردینقل قول:
خیلی بحث جالبی میشد اگه می ذاشتید ادامه پیدا کنه
بنده از شما به علت حذف تعمدی پست ها شکایت کردم که باید جواب گو باشد(علت حذف نه اسپم بوده نه ادبیات بد بلکه چیز های دیگه بوده)
دوستان دیگه ای هم که شکایت دارن به این پست برن
چه خبره امروز......خدا کنه ساعات رایگان هم همین بمونه
اینم ساعت رایگان
SONY XPERIA Z2
2مگ
نمیدونم بخندم یا گریه کنم:n21::n21:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ساعت غیر رایگان از 7.76 پایین تر نمیاد ولی حالا......تازه خوبه با سرور خودشون تست کردم...:n01:
حامد من که بهت گفتم های وب خوبه 12تومن میدادی 256 میگرفتی تازه سرعت تو هم که خوب بود بعد از حجم مشخصی دانلود هم محدود نمیشدی و همیشگی بود الان گرونترین تجهیزات اکانتینگ مال پارس انلاین و شاتله تازه چند وقت پیش اکانتینگ های وب از کار افتاده بود و سرعتا رسیده بود به سقف دان استریم از شارژ هم کم نمیشد ولی عمرا چنین اتفاقی برا پارس بیفتهنقل قول: