ممنون میشم جواب بدید:n01:نقل قول:
Printable View
ممنون میشم جواب بدید:n01:نقل قول:
من الان 8 ماه هست شاتل هستم و واقعا راضیم قبلا چند isp دیگه بودم ولی شاتل از همه لحاظ برای من عالی بوده و هیچ مشکلی نه پینگ و نه پهنای باند ندارم. در حال حاظر هم سرویسنقل قول:Unlimited512-16Mbps-nfg دارم . سوالی بود یا تست پینگی خواستید در خدمتم
سلام.نقل قول:
با پشتیبانی، بخش فروش تماس میگیرید و میگید شبانه سرویستون رو بردارن، به همین راحتی! البته امکان داره بگن که پایان دوره تماس بگیرید فقط.
اگر دوستان میگن نمیشه یا شاتل بازی در میاره باید بگم اینچنین نیست، خودم دیروز شبانه سرویسم رو برداشتم.
پاورقی: دوستان به زودی منتظر تست سرعت بعد از اتمام حجم باشید.:n02:
دوست گرامی، نه بنده و نه هیچکس دیگه نمیتونه با اطمینان 100% به شما بگه شاتل شرکت خوبی هست یا نه، چرا؟ چون کیفیت سرویس ها در هر مرکز مخابراتی فرقی میکنه، در مورد پشتیبانی اگر چه نباید تفاوت آنچنانی باشه، اما مطمئنا خیلی از مشترکین هستن که از پشتیبانی شرکت ناراضی هستن.نقل قول:
اما نظر شخصی خودم در مورد شاتل اینه که چه از نظر پشتیبانی و چه از نظر کیفیت برای بنده خوب بوده، چندین سال هست که مشترک این شرکت هستم، هرچند که توی این اعتراض های اخیر واقعا ناامید کننده ظاهر شد، به دلیل فیلتر کردن بیش از اندازه قند شکن ها که البته در حال حاضر جدود 75% به حالت قبل برگشته، ولی خوب این مسئله برای من قابل چشم پوشیه.
ارادت.
من که ترافیک حجمی شاتلم رو به اتمام رفته و چند روز دیگه میرم شرکت یوزنت یه تستی بزنم. 2 تا 8 شبانه هم روی همه سرویس ها رایگانه. حجم های 3 و 4 و 8 مگش هم خیلی بیشتر از بقیه شرکت هاست و به گفته پشتیبانی سرعت کمی بیشتر از سرعت اسمی میدن حالا نمیدونم چقدر باید برم ببینم امتحان کنم.:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 5 ماهی هست اومدم رو شاتل از های وبنقل قول:
پینگ و کیفیت عالی داره
سرعت تو همه ساعت یکسانه
تک کانکشن عالییه از سرور های خارج
پشتیبانی عالی داره
سرویس فعلیم 10 هزار تومنی 4 گیگ خارجی داخلی نامحدود شاتلند و اپارات اینا خیلی کارمو راه میندازه
تست از داخل
تست از اروپا
تست از امریکا
سرویس گیم هم که فعال کنی پینگت کلا از امریکا میشه 160 میلی از اروپا دو رقمی میکنه
دوستان کسی توجه کرده که شاتل حجم هفت روزه و یه روزه قرار داده؟
نقل قول:
قبلا سرویس گیم گه فعال میکردن سرعت سرویس رو میاوردن رویه 8 مگ
الان اگر کسی سرویس 16 مگ خریده باشه بازم دانلود ریتشو رویه 8 میبندن اگه سرویس گیم بخواد؟!
اره داداش ریت رو میارن پاین ترنقل قول:
ممنونم داداش از توضیحات کاملت پس هنوزم کیفیت سرویسشو داره من نزدیک 4سال مشترکش بودم و ب خاطر محدود کردنا اومدن بیرون و های وب هستم که خود شما هم در جریانی و خب مهمترین مزیتش فشفشه بود و بعد این تغییرات ی ماه اخیر الان دگه خیلی فرقی نداره و حجم ها یکسان هستنقل قول:
الان سرویس 4مگ داذم که 80گیگ حجم خارجی میده و شاتل هم همینو داره میده و البته 1سوم های وب حجم بی هوده ای هست که اصلا استفاده من نمیشه و من فقط و فقط استفادم تلگرام و اینستاگرام و توییتر و...هست و سرعت لود شدن ویدیو ها مهمه ....
های وب هم بد نیست اما تو بازی و گیم دیگه بدتر از قبل شده و احساس میکنم که نویز خط و این حرفا بهانه هست و مشکل زیرساخت خودشونه
داداش سرویس 8مگ 350 گیگ یک چهارمش خارجیه؟نقل قول: