وقتی توی ماموریت میمیریم و بعدش از بیمارستان در میایم باید چیکار کنیم تا دوباره از اول ماموریت شروع بشه، یعنی نخوایم کلی راهو از نو بریم برسیم...........
Printable View
وقتی توی ماموریت میمیریم و بعدش از بیمارستان در میایم باید چیکار کنیم تا دوباره از اول ماموریت شروع بشه، یعنی نخوایم کلی راهو از نو بریم برسیم...........
سلام بچه ها
من دیروز بازی رو اجرا کردم و مشکلی هم نداشتم ولی امروز این ارور رو میده.کمک:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از بیمارستان میاین بیرون یک sms برتون میادنقل قول:
بعد اینتر بزنید تمام
اگه توی ماموریت مرده باشی.....وقتی از بیمارستان میای بیرون..صبر کن برای اسمس میاد..اون رو باز کن..همون امویته هست.....تایید کن....ماموریت شروع میشه...نقل قول:
=================
فایل های نصبت رو جا به جا کردی..؟؟نقل قول:
سلام بچه ها
من دیروز بازی رو اجرا کردم و مشکلی هم نداشتم ولی امروز این ارور رو میده.کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک گاراژ هست تو شهر بالایی که تو نقشه تکه..اونجا بدرد چی میخوره..هر وقت میرم درش واز نمیشه...
gta IV قشنگتره یا liberty city?
سلامنقل قول:
نه والا.فقط چند تا کرک توی خود دی وی دی بود که من کپی کردم.یکی هم یه سیو کامل بود که کپی کردم توی سیو های بازی با xliv ...
سلام
من الان اولین ماموریت j هستم (شهر3) همون جایی که با چند نفر سوار یک ماشین کاملا سیاه میشیم
میریم تو یه خرابه بعد ما (niko) باید با یه دوربیندار باید چند نفر بزنیم و...
یکی دیگه اولین ماموریت Bc با رنگ صورتی هست اونجا هم گیر کردم
میشه بهم بگین باید این دوتا ماموریتو چه جوری رد کنم:11:
ممنون
به نظر من libertcity با iv دوتاشون قشنگننقل قول:
ولی libertcity یکمی تکون داره
سیستم رو ریستار کردی؟ اگه نشد کامل حذف کن دوباره نصبش کن یادت نره سیوات رو برداری البته اگه خیلی جلو نرفتی بیخیال هم شدی بد نیسنقل قول:
کسی جواب نمیده؟؟؟؟!!!! :19::19::19::19:نقل قول: