خوب لطف میکنید یک برند یا نمیدونم یک چیزی رو معرفی کنید تا من برم بگیرم.فقط میگم دنبال خرج کردن زیاد اصلا نیستم.فقط میخوام بوی عرق از بین بره.نقل قول:
Printable View
خوب لطف میکنید یک برند یا نمیدونم یک چیزی رو معرفی کنید تا من برم بگیرم.فقط میگم دنبال خرج کردن زیاد اصلا نیستم.فقط میخوام بوی عرق از بین بره.نقل قول:
دئودرانت چه مارکی خوب هست ؟
بوشم تلخ و مست کننده باشه
از اساتید فروم درخواست می کنم عطر مورد نظر ایشان معرفی نمایند.نقل قول:
نقل قول:
من از یه تکنیک دیگه استفاده می کنم.
دودورانت کیو وی دارم که بدون مواد عطریه و فوق العالده هست.اونو که زدم بعدش با خیال راحت هر ادکلنی بخوام می زنم
ولی اگه دودورانت های ایوروژه رو گیر بیاری معرکه ان.تلخم توشون پیدا میشه.:n06:
دوست من طبق تجربه ای که خودم دارم هیچ چیزی مثل دوش گرفتن روزانه موثر نیست.مخصوصا توی این هوا که حسابی می چسبه:n06:نقل قول:
توصیه دوم : می تونین از دودورانت های غیر عطری مرغوب استفاده کنید.
کی از اسپری اکو " راضیه ؟؟ :n15:
من چندین باری از اسپری های اکو گرفتم صرفا برای داخل ماشین من ازشون راضی ام کیفیتشون قابل قبلوله خوش بو هم هستندنقل قول:
یادش بخیر یه زمانی روزی 3/4 صفحه اینجا جلو میرفت ولی با برخورد نا مناسبی که به بچه های با اطلاعات شد تقریبا همشون دلسرد شدن دیگه به اینجا سر نمیزنن
خوب هر روز که نمیشه لباس ها رو شست :دینقل قول:
دودورانت های غیر عطری مرغوب چی هستند؟؟:n13: و کجا گیر میاد؟؟
نقل قول:
در مورد دودورانت من از کیو وی استفاده می کنم.راضیم.غیر از این مارک های دیگه ای هم هستن که الان حضور ذهن ندارم:n13:
جاهایی که کرم های تخصصی و درمانی پوستی می فروشن حتما دارن+داروخونه های بزرگ.کلا چیز نایابی نیست.
در مورد دوش گرفتن خب اگه مداوم باشه لباس ها هم تمیز می مونن:n09:
حالا که بحث دئودورانت شد دوستان لطف میکنن یه دئودورانت خیلی خوب معرفی کنن؟
مبلغش مهم نیس