به پی سی زدید از disk managment سیستم عکس بدیدنقل قول:
Printable View
به پی سی زدید از disk managment سیستم عکس بدیدنقل قول:
سلام 1 هارد 4 ترا وسترن خریدم 645 هزار
هارد اکبند اما حجمشو نگاه میکنم زده 3.63 ترا پس بقیه حجم هارد کجا رفته من چیزی توش کپی نکردم
ضمنا برای ارشیور چکارکنم میخواهم سریال توش بریزم
ایا پارتیشن کنم یا خیر
چون 2 تا 3 ترا هم دارم همینطور هستن جواب هم نگرفتم بایت این مشکل
اگر 4 ترا بدون پارتیشن ازش استفاده بشه طوری که نمیشه ضمنا هارد اکبند نیاز به فرمت داره یا خیر فرمتش ntfs هست
اقا عطا من همچنان منتظرم خواهشا راهنمایی کنید!!!
هارد یک دونه پارتیشن داره ؟ اگه نداره برای استفاده باید حداقل یک پارتیشن داشته باشه چون حجمش از 2.4 ترا بیشتر است باید به صورت gpt پارتیشن بندی بشهنقل قول:
در مورد موضوع اول سازنئدگان هارد هر یک کیلوبایت رو 1000 بایت در نظر میگیرند در صورتی در ویندوز 1024 بایت در نظر گرفته میشه به همین دلیل هیچ هاردی حجم واقعیش نیست
ممنون منظورم اینست که الان خودش اکبند هست و وقتی بازش میکنم میتونم توش فیلم بریزم ایا باز لازم هست که پارتیشنش کنم من کلا میخواهم 1پارتیشن داشته باشه و همش مخصوص فیلم یا سریالنقل قول:
حالا ایا از نظر استاندارد صیح هست یا خیر
اقا اکستریم شما حداقل منو راهنمایی کن!!!
یک پارتیشن هیچ مشکلی نداره ولی اگه دوست داشتید میتونید با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن یا ویندوز پارتیشن های بیشتری درست کنید در حالت یک پارتیشن هم ایرادی ندارهنقل قول:
ممنون اگر بخواهیم از روی یک هارد 4 ترا که 3ترا فیلم توش هست بکاپ بگیریم تو همون هارد شدنی هست
بکاپش همون اندازه حجم داره یعنی 3ترا یا خیر چون من از روی ویندوز با درایورهاش با نرم افزار Norton Ghost بکاپ میگیرم یعنی اگر 20 گیگ حجم داشته باشه همون 20 کیگ نهایت 18 گیگ حجم برام بکاپ میگیره راهی هست که حجم بکاب 3 ترا مثلا بشه 500 گیگ یا خیر
اگر منظورتان اين هست كه بكآپ سه ترابايتي را مجدداً بر روي همان هارد ديسك چهار ترابايتي ذخيره كنيد ؛ اينكار شدني نيست چون حجم كافي ندارد . معمولاً بكآپها روي هارد ديسك ديگري ذخيره ميشوند نه روي همان هارد ديسك اول .نقل قول:
امكان ندارد كه بتونيد تا اين حد (از 3TB به 500GB) فشرده كنيد .نقل قول:
اقا عطا چرا به سوال من پاسخ نمیدی؟من الان چند تا پست گذاشتم ولی شما به هیچ کدومش جواب ندادی؟!لطفا منو راهنمایی کن!!!!:n28::n14: