مگه اکسپرس لیچ و دانلودها محدود میکنن :|نقل قول:
جالبیش اینجاست تو روز همون بالای 300 رو تک لینک میده ولی شبا باید بالای 3-4 تا لینک بزارم
Printable View
مگه اکسپرس لیچ و دانلودها محدود میکنن :|نقل قول:
جالبیش اینجاست تو روز همون بالای 300 رو تک لینک میده ولی شبا باید بالای 3-4 تا لینک بزارم
شما بزن از ساعت 2:05 تا 6:55نقل قول:
اگر زنگ نزنیم، خودشون درستش نمی کنند؟ من که فقط توی قسمت مدیریت سرویس درخواست بررسی ترافیک را دادم ، فایده نداره؟نقل قول:
عزیز من خودم با این ها کار می کنمنقل قول:
اکسپرس لیچ به قدری سرورش قوی هست که نگو !
شکم نکن و همچنین ایران فیلم !
سرور ایران فیلم هم خیلی قوی هست ولی مشکل اینه که اینا این سایت ها رو محدود می کنن !
داداش من شما زنگ بزن !نقل قول:
زنگ زدی یه تحدید هم بکن چون میگن تا ظرف یه هفته برات میریزیم !
زنگ بزن واحد فنینقل قول:
پس کار کاره پارسهنقل قول:
زنگ زدم، یک ربع بعد ترافیکم رو برگردوندند :n01:نقل قول:
سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن توی ایران باهم فرق داره...(البته تو خارج اینطور نیستش)نقل قول:
چرا؟نقل قول:
واسه شما چه جوریه؟
پارس برای کسی خوبه که هر شب به صورت خستگی ناپذیری :n02: دانلود کنه و حال و حوصله ی سر و کله زدن با سیستم کنترل ترافیک مسخرشونو داشته باشه.....نقل قول:
اگه سمج باشی با یه سرویس 2 مگ شبانه شاید نزدیک 150 گیگ ماهی بتونی دانلود کنی....
روزانشم در حد متوسطه.... قطعی و .... تا حدودی داره... نمیدونم در مقایسه با بقیه شرکتا از این نظر چطوره....
البته پارس منطقه به منطقه فرق میکنه بعضی شهرا واقعاً وضعش خرابه و حتی تو روزانه هم مشکل داره....
پ.ن: چند مدت اخیر مشکلات بیشتر شده... ولی من به نظرم میاد که موقتی باشه.....
من سرعت روز واسم مهمهنقل قول:
شاید ماهی 10 گیگ دانلود شبانه داشته باشم
بیشتر دانلود از سرور خارجه
شمارش چنده؟نقل قول:
سلام ارمین جان خوبی چه خبر ؟؟؟؟نقل قول:
راستیاتش الان پارس مثله قبلا نیست یعنی الان 2 ماهی هست که واسه خیلی ها هم سرعت ، هم پینگ و .... به شدت خرابه
جدیدا یکسری سایت هایی که ازش دانلود زیاد هست هم محدود می کنه مثل ایران فیلم ، اکسپرس لیچ ، دانلود ها ، میهن دانلود و ...
در کل سرعته خوب هم که یکسری از بچه ها میان میگن هم مدت اعتبارش واسه یکی 2 روز هست و بعد دوباره همون افتضاحی پینگ و سرعت رو دارا میشن !
در کل اگر شبانه دانلودی نداشته باشی تقریبا پارس خوب هست و گرنه شبانش افتضاحه !
82200 داخلی 1 بعد داخلی 3نقل قول:
اگر استفادت روزانس به نظر من بیشتر باید روی سرعت تک کانکشن حساس بشی چون خیلی توی وب گردی و .... تاثیر میذاره....نقل قول:
در مورد پارس باید بگم که زیاد از این نظر خوب نیس... البته توی دو سه ماه اخیر بهتر شده (به جز این چند وقت که زیر ساخت مشکل داشته)....
سرعت تک کانکشن برای من از 200-300 کیلو بایت بیشتر نمیشه و معمولاً روی 250 فیکس میشه.... نمیدونم مال من اینطوره یا مال همه اینجوریه....
من وضعیت بقیه ی شرکتا رو نمیدونم شاید اونا هم مشکل داشته باشن....
به نظر من شاتل رو هم یه تحقیقی بکن... خوبیه شاتل اینه که شبانش سرعتش همیشه بالاست.... اون 10 گیگ رو تو شاتل راحت میتونی دانلود کنی.... ولی تو پارس معلوم نیس چقدر شکنجه بشی :n09:
این همون قضیه سیستم مدیریت ترافیکه که گفتم باید باهاش حوصله ی سر و کله زدن داشته باشی....:n02:نقل قول:
خب اگر 10 گیگ دانلود شبانه داشته باشی که به نظر مورد خوبی هستشنقل قول:
فقط واسه بازی انلاین خوب نیست و همچنین قعطی و اختلال زیاد داره !
اگر می تونی این ها رو تحمل کنی کلا فیکس خودته :n02:
ولی بهت نمیاد دانلود شبانت ماهانه 10 گیگ باشه :n02::n02::n02::n02::n02:
در ضمن بچه های خوزستان اینجا زیادن خواستی میتونی ازشون سوال کنی !
ممنون بهنام جاننقل قول:
ببین سرعت تک کانکشن خوبه؟
برای آپدیت و صفحه؟؟
تک کانکشن رو والا تاحالا امتحان نکردم که بهت بگمنقل قول:
صفحه که تو روز خوبه ولی دیگه ساعت از 12 اینا می گذره و مخصوصا ساعت 2 که میشه همین انجمن رو باید با 20 بار reload بیاریش بالا ! :n02:
سرعت واسه اپدیت تو روز خوبه اما به شرط اینکه تو اون روز مشکلاتی اعم از اختلال و مشکل زیر ساخت و ... نباشه :n02:
اس ام اس عذرخواهی نفرستادن واست؟ برای من فرستادن . این چیزای پارس آنلاینه که نسبت به بقیه شرکتها یه سروگردن بالاترش میکنه:n16:نقل قول:
بهم نمی یاد؟ :دینقل قول:
از کجا فهمیدی؟؟؟ :دی
نه شاید یکم بیشتر بشه
10 گیگ شاید حداقل بود :دی
+
پینگ 150 واسه بازی خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
برو بابا شانست خوبهنقل قول:
من اومدم از خودم دفاع کنم بهم گفت شما بزنی تخلیه خیلی بهتره !
اخه منه کاربر معمولی واسه یه شب باید 10 گیگ دانلود کنم ، بعد یه کاربر حرفه ای مثله شما ماهانه 10 گیگ ؟؟؟؟؟نقل قول:
اخه پینگ بعضی وختا واقعا افضاح میشه !
البته من که کلا تو کار گیم نیستم ولی اونایی که بازی می کنن میان اینحا میگن که خوب نیست ! :n02:
ما چه حرفه ای هستیمنقل قول:
شما حرفه ای تری :دی
+
در کل یه اینترنت می خواستم که سرعتش خوب باشه و مشکلی با پیچ نداشته باشه
نه بابا ما که در مقابل شما تازه به دوران رسیده ایم ! :n02:نقل قول:
تو روز اگر مشکلی از پارس و مخابرات و ... نداشته باشه تا 1.5 مگ سرعت دانلودت میشه
اگرم خطتت نویز نداشته باشه و همچنین از پارس و مخابرات و ... مشکل نداشته باشه تو صفحه باز کردن عالی هستش
فقط تو ساعات رایگان ( 2 تا 7 ) مشکل داره که گاهی شب ها هم خوب میشه !
اگر اومدی حتما 2 مگ بگیر و بعد اگر خطتت کشید بگو پهنای باند رو برات روی 9 مگ ببندن !
از دیروز که تو تاپیک نوشتم برا من یوتیوب باز میشه از همون لحظه قطع شده و دیگه باز نمیشه قضیه چیه؟:n13:
واسه من سرعت تک کانکشن 180ــه ولی 32 کانکشن بالای 400 میره.(سرویس 2 مگ)نقل قول:
پینگ هم تا الان که من پارس بودم معمولا ظهر ها میره بالا بقیه ساعت های روز خوبه!(نمیدونم چرا اینطوریه!)
خخخخخ :n02:نقل قول:
میگن اینجا جاسوس داره ها :n09:
بچه ها اگه شما هم مثل من سرعت تک کانکشنتون از 200-300 کیلوبایت بیشتر نمیشه این نشون میده که پارس داره از همه دزدی میکنه.....
یعنی این اینترنت 9 مگ که اینهمه روش تبلیغ کردن به اندازه ی یه اینترنت 2-3 مگی بیشتر سرعت نداره!!!!!
به نظر من کسایی که اهل شکایت هستن و حال و حوصله ی این کارا رو دارن این مسئله رو پیگیری کنن!
من اصلا نميدونستم اينجا جاسوس هست وگرنه لو نميدادم:n30:نقل قول:
قرارداد روی 9 مگ نیست که . شکایت هم وقتی میتونی بکنی که سرعتت زیر سرعت اسمی بیادنقل قول:
دوستان این کارشناسان پارس معمولا وقتی میاند برای راه اندازی یوزر و رمز مودم را برای ورود به تنظیمات چی میزارند؟برای یکی از اقوام میخوام؟
آره...نقل قول:
ولی ظاهرا از وقتی وزیر جدید اومده یه کم شرایط عوض شده.... بابت تبلیغات غیر واقعی و ... هم میشه شکایت کرد....
-----
شما وقنی 8 مگ رو روی چند کانکشن میگیری یعنی اینا پهنای باند دارن و به خاطر اشکال سیستمشون یا به خاطر محدودیتی که خودشون گذاشتن هستش که سرعت تک کانکشن از 300 بیشتر نمیشه...
اگه بهشون گیر بدیم احتمالا مجبور میشن درستش کنن!
admin/admin نیست؟ بعید میدونم بدون اینکه بهش گفته باشه دیفالتشو دست زده باشه......نقل قول:
عوض نمی کنند یوزر و پسورد مودم رو مگر اینکه توسط خود کاربر تعویض شده باشهنقل قول:
user: admin
pas: admin
نقل قول:مرسی زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتنقل قول:
دوستان وضع این خط خیلی خرابه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چند مگ را میکشه؟ چون روی 4 مگ بسته شده......سرویس 2 مگ پارس
نقل قول:
عالیست وضعیت خط اینطور که خود مودم گفته تا 13مگ
نقل قول:نقل قول:مرسی خط مال خونه خالم ایناست چند روزی مهمونم بلکه نتشون را رو به راه کنم و برم... :n02:نقل قول:
خوب مگه نباید سرویس های حجمی را روی 9 مگ ببندند الان زنگ بزنم پشتیبانی و بگم درست میکنن؟...
بله فرمایش شما درسته خط در صورتی که بکشه (که میکشه) روی سرویسهای حجمی روی 9مگ بسته میشه از طرف پارس آنلایننقل قول:
در راستای ارتقا سطح خدمات و افزایش رضایت مندی شما مشترک گرامی ، شرکت پارس آنلاین افزایش سرعت اینترنت پرسرعت تا سقف 9 مگابیت بر ثانیه بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 Kbps خود را به صورت رایگان برای کلیه کاربران ارائه می کند.
زنگ زدم پشتیبانی و گذاشتند روی 9 مگ :n05:نقل قول: