بچه ها اگر این روش دوستمون برای مدیریت مصرف ترافیک رایگان اثر داره میشه یکبار دیگه توشیح بدهید چطوری استفاده کنیم؟؟
البته اگر شانس منه بدون استفاده هم شب اول محدودم می کنند نامردا !!!
Printable View
بچه ها اگر این روش دوستمون برای مدیریت مصرف ترافیک رایگان اثر داره میشه یکبار دیگه توشیح بدهید چطوری استفاده کنیم؟؟
البته اگر شانس منه بدون استفاده هم شب اول محدودم می کنند نامردا !!!
سرعت نزديك 60 بود ديشب از ساعت 2:20 تا نزديكاي 7 بعدش سرعت بيش تر شد .... بازم حدود 1.2 گيگ دانلود شد ... فكر كنم يه روز ديگه دانلود كنم محدود شم !! البته امروز دارم ميرم شهرستان دانشگام فعلا 3 و 4 روز بي استفاده ميمونه !!
امروز دارم ميرم دفتر آسياتك تو كرج قرارداد ببندم رو يه خط ديگه كه شاتل ام نتونه چيز بندازه و لفت بده !!نقل قول:
وایی خدا حال من چقدر خوبه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 ماهه از قاتل رفتم آسیاتک دیگه نمیدونم چی دانلود کنم!
انواع و اقسام فیلم و سریال 720 و برنامه و اپلیکشن برای آیپد و . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونقدر که سرعتم بالا بود با سرویس 2 مگ (شبی 5 گیگ دانلود داشتم) دیگه واسه ماه جدید رفتم رو 1 مگ!!
فکر کُنننننن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....... شايد اصلا خط رو از رانژه در نيارم هي بگم پولو ميريزم و امروز و فردا كنم ! :31:
سلام دوستان
در اسرع وقت از شاتل بکنید.نامردا اینج 15000 تومن هم پول بیزبون از یه بنده خدا واسه کانفیگ مدم گرفته بودن!!
باید بهشون یاد داد که همیشه حق با مشتریست!!
یکی از دوستان در بخش پشتیبانی هستش می گه انقدر یوزر داره جوابگوی کاربران نیست افت سرعت داره...اخه بگو چرا الکی تبلیغ می کنی ملت بیان شاتل
سلام دوستان
لطف کنید از این آیپی 79.175.168.215 پینگ بگیرید و بگید از کدام شهر هستید و از چه سرویسی استفاده می کنید!! ممنون که وقت میزارید :11:
مثلا به این شکل:
سرویس:الف
شهر:ب
کد:C:\ping 79.175.168.215
Pinging 79.175.168.215 with 32 bytes of data:
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=43ms TTL=58
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=47ms TTL=58
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=51ms TTL=58
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=45ms TTL=58
Ping statistics for 79.175.168.215:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 43ms, Maximum = 51ms, Average = 46ms
بالاخره ما هم آسياتك اي شديم !! خدا كنه زياد دزد نباشن (يه كم دزد رو كه همه هستن البته شاتل كه شاه دزده !! :31: ) چون فقط براي فرار از شاتل باهاشون قرارداد بستم 43 هزار تومن پول بي زبون رو دادم بهشون !! 15 رانژه + 28 اينرنت 1 مگ با 5 گيگ ترافيك تا شبانه اش دانلود رايگان باشه !!Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
اين آخرين پينگ من با شاتل :
سرويس اكو 512
منطقه : كرج
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\mehdi>ping 79.175.168.215
Pinging 79.175.168.215 with 32 bytes of data:
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=58ms TTL=52
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=59ms TTL=52
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=58ms TTL=52
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=56ms TTL=52
Ping statistics for 79.175.168.215:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 56ms, Maximum = 59ms, Average = 57ms
این مودم d-link چقدر بده !!!
وایرلسش همش قطعه با موبایل یه روز کانکت میشه یه روز نمیشه
همه ی چراغ هاش روشنه اما کانکت نمیشه :| کاش از خود شاتل مودم میگرفتم
سرعتا هم پایینه درسته ؟ آرت
من آرت 3 هستم الان نگا کردم دیدم روزانه رو هم سرعت واقعی کردن من با 95 دان می کردم الان با 25 دان می کنم
تبریک میگم داداشنقل قول:
جای خوبی اومدی
منم کرج هستم، مرکز نصر آبادی
دقیقاً هم سرویسم مثل خودته (1 مگ با 5 گیگ ترافیک و ماهی 28 تومن)
خدمتت عرض کنم که سرعت روزانه ت باید تا 470 هم بره چون پهنای باند رو روی 4 مگ بستن
ولی شبانه سرعت واقعیتو دریافت میکنی (نه یه ذره بیشتر و نه یه ذره کمتر)
به طور متوسط با این سرویس میتونی شبی 2.5 گیگ دانلود کنی
اگر سرویس 2 مگ بگیری تا مرز شبی 5 گیگ هم میتونی بگیری :46:
این هم تصویر سرعت دانلود روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل سرعت ها رو در روز و شب برای سرویس های آرت تا جایی که متوجه شدم به سرعت واقعی تبدیل کرده.
اگه تا آخر دوره این روش رو ادامه بده من تمدید نمیکنم.
من سرویس آرت 5 دارم و دارم ماهی 65 تومن هزینه میکنم و بعدش با 47 دانلود میکنم!!!!
از 24 ساعت هم روزی حداقل برای من 1 تا 2 ساعت قطع هست.
من که به احتمال زیاد از دوره بعد تمدید نمیکنم.
دوستان جایی رو میشناسن برای مرکز قدس یرویس خوبی یده؟
ممنون
دوستان من دو سه روزی میشه خیلی پینگ م بالا رفته ، الان 711 ms پینگ دارم .
برای بقیه دوستان شرایط چطوره ؟
تا هفته قبل خیلی خوب بود .
TP-Link می گرفتی هم ارزان تر بود هم بئون کوچکترین مشکلی کار می کنه داغ هم نمی کنهنقل قول:
مودم های شاتل از این مذخرف هم مذخرف تره...نقل قول:
دوستان کسی اصفهان مرکز مخابرات شهید رجایی isp خوب سراغ دارید؟؟؟
برای من از امروز روزا رو هم واقعی کردن نامردا بهشون گفتم شرکتتون افتضاحه و از این ماه دیگه تمدید نمی کنم فکر کنم اون هدیه ای که دادند دارن پس می گیرند.نقل قول:
سلام دوستان
منم از شاتل سرویس میگیرم.ECO 512
اما سرعت دانلودم خیلی توپه!فقط شبها قاطیه و به قولی صفحه ها هم به زور باز میشن!
سرعت دانلود از لینک های مستقیم در روز 230kb/s هست
چرا اینجوری شده؟فایل 600 مگابایتی رو توی 39 دقیقه گرفت!!!!!!!!
اینم یه تصویر از سرعتش:
به خاطر اینه که سرعت روزانه رو روی ۲مگ بستند تا شما اگه ترافیکت رو مدیریت نکردی ترافیک رو تموم کنی و مجبور بشی که ترافیک ۵۲۰۰ بخری:13:نقل قول:
دوستان هم مسالشون همون شبانست که شاتل محدود کرده.:20:
منم آرت 4 ام . سرعت دانلودم خوبه تغییر ندادن اما پیج باز کردنم خیلی کند شده
پشتیبانای آنلاین هم تا کم میارن ( که معمولا میارن ) اون لینک داکیومنت ها رو میدن میگن بخون
خسته نباشید !!
در تنظیمات مودم wps چیه ؟
من disable زدم
جایی که بوی پول میاد یه حقه ای از شاتل توش هست عزیزم .....
تو ترافیک بخر شاتل می گه دردت به سرم سرعت سرویس 128 رو میبره روی 2 مگ بعد 2 سرویس 2مگ ترافیم استفاده نمی کنه شاتل ناراحت میشه میگه همون 12 کیلوبایت استفاده کن تا آدم شی .........! می بینی تورو خدا
منم سرعت روزانه ام خوب شده شب ها هم که شاتل با اون سرعت مزخرفش پیغام میده میگه استفاده نکن برو بخواب خوابت دیر میشه :))
پاک شود
اشتباه شد ...
سرعت از 2 مگابیت رفت روی 576 کیلوبیت! مثل اینکه خیلی بهشون زور آمد. دیگر از کارهای این سرویس دهنده خسته شده ام. از دوستان می خواستم یک سرویس خوب در تهران به من معرفی کنند. من می خواهم علاوه بر این سرویس (به دلایلی) یکی دیگر داشته باشم.آیا امکان دارد؟
حتماً بخونید؛دوستان یه چیز جالب ،دیروز از شاتل تهران بهم زنگ زدن گفتن دیگه نمیتونیم به خونه ها بالای 128 بدیم و شما که اکو 1 مگ 3 ماهه دارید باید 128 بگیرید حالا شانس ماگفته که قراردادم تا 4 روز دیگه تموم میشه ،حالا میبینم که صورت حساب 128 واسم صادر کردن ،حالا اگه صورت حساب 1 مگ خودم رو صادر کردن که هیچی دوباره شارژ میکنم چون حوصله تغییر سرویس دهنده رو ندارم ،اما اگه صادر نکردن چاره ای نیست جز وداع شیرین با شاتل،من نمیدونم دیوار کوتاهتر از من که 3 سال مشترکشونم ندیدن!
نظر شما اندیشمندان چیه؟!
دوستان عزیز که مثل من مشکل دارند با سرویس شاتل ......... چکار کنیم ؟
خیلی راحت مثله من و بقیه فسخ کن برو سراغ یه شرکت دیگهنقل قول:
بینگ چرا فیل تر شد؟
مسخرشو در آوردند دیگه برای من که آرت 3 هستم روزا رو سرعتو واقعی کردند هیچ شبا در حد دایال آپ و سرعت من برای اولین بار دیشب زیر 10 رسید
گویا مشکل سرعت کلی هست....دیشب سرعت دانلود برای سرویس Eco office 2 mbps ده کیلوبایت بود!!!:31:نقل قول:
من زنگ زدن پشتیبانی طرف گفت مشکل از مخابراته سرعت شب که هیچی روز هم افتضاح شده یه وب گردی درست و درمونم نمیشه کرد...
فکر کنم واسه همون دستگاهس که تو اخبار میگفت که نصب کردیم تو سازمان تنظیم مقررات و ... اینا واسه چک کردن مصرف و کم فروشی اینم من اضافه کنم (کنترل دقیق کاربرا):27:
خبر بالا رو الان خوندم:27: احتمالا باز کوسه ها پارش کردن یا لنگر کشتی ها...
خب از ترکیه کابل بکشید:27: اینا اینترنتشونم از این عربا میخرن:27:
عجب آدمایی هستن اینا !
سرویسم رو می خواستم فسخ کنم این سری و پول نریزم دیگه. اول اخطار قطعی دادن بعد دوباره سرویس رو خودشون تمید کردن !!!
فقط رفت تو پاچه بدهکاری من !! حالا بخوام نامه تخلیه بگیرم گیر میدن باید حسابت صفر شه .
اههههه
به من که اخطار قطعی دادن سرویس رو هم تمدید کردن بازم پولشو نریختم :31:
بروبچ شاتل سلام. از پایین بودن سرعت چه خبر ؟ :31:
توروخدا معطل نکنید شاتل رو کنسل کنید .. اینم 128 صبانت ما ....
کاملا طبیعی هست.
سالروز حماسه 9 دی هست ! و مثل مناسبت های سیاسی دیگه اینترنت کشور در این روزا مختل میشه !
میگه فقط رو یه رنج آی پی ها این مشکل هست . من منطقه آیت هستم و از ماه آذر این مشکل رو دارم ، یه روز نبود زنگ نزنم و اینا نگن مشکل دیتای مخابرات .نقل قول:
دوستان بگید از چه منطقه ی مخابراتی هستید اگه مشکل دارید
بچه ها سرعت شما هم بشدت این روزها کند شده؟
شاتل شیراز
برای من بعضی سایتها خیلی خوبه بعضی سایتها بشدت کند
دقیقا برای منم همین طور شده !! الان چی میشه اون وقت ؟؟نقل قول:
عجب آدمایی هستن اینا !
سرویسم رو می خواستم فسخ کنم این سری و پول نریزم دیگه. اول اخطار قطعی دادن بعد دوباره سرویس رو خودشون تمید کردن !!!
فقط رفت تو پاچه بدهکاری من !! حالا بخوام نامه تخلیه بگیرم گیر میدن باید حسابت صفر شه .
اههههه
یعنی باید این پول رو پرداخت کنیم ؟ (بدهی به مخابرات میشه یا شاتل ؟)
من یه خط دیگه رو دادم رانژه کنن واسه آسیاتک و این خط احتمالا قراره خاک بخوره برای اینکه از رانژه در بیارن اصلا اصراری ندارم و واسم مهم نیست فکر کنم بعد چند ماه خسته شن مفتی از رانژه در بیارن و بیخیال این 20 تومنشون بشن آره ؟
به همین خیال باش :دی ، ازت شکایت نکنن یه موقه :13:نقل قول:
من كه نگفتم شارژ كنن !!خودشون اين كارو كردن من ميخواستم فسخ كنم پس من مقصر نيستم !! اصلا نپرسيده خودشون شارژ ميكنن بعد منو بدهكار ميكنن !! :19:نقل قول:
به همین خیال باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ازت شکایت نکنن یه موقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط به من بگيد اين بدهكاري به مخابرات ميشه يا شاتل !! اگه شاتل باشه عمرا بهشون نميدم اين پولو !! شده يه سال خط رو از رانژه در نيارن كك امم نميگزه !! :46:
بدهکار به شاتل میشید دیگه به مخابرات چه ربطی داره
بابا شماها هنوز شاتلین؟
من از آسیاتک گرفتم راحت شدم به خدا.1 مگ هم گرفتم،شبا واقع میشه،حدود 130
(ولی خداییش کلاس کار شاتل فرق می کنه.پشتیبانیش،امور مشترکینش... اینجا خر تو خره:دی)
اینم تست الآن من
منم 1 مگ آسياتك گرفتم اما هنوز خط رانژه نشده !! تازه 20 تومن ام از شاتل پيچوندم !! چون پسر بدي بودم 2 گيگ ام بهم رايگان دادن !! :31: دلت سوخت ؟؟ تو كه 20 تومن نتونستي ازشون بپيچوني !! (اين ماه آخري چه كارا كه نكرد شاتل !!)نقل قول:
بابا شماها هنوز شاتلین؟
من از آسیاتک گرفتم راحت شدم به خدا.1 مگ هم گرفتم،شبا واقع میشه،حدود 130
(ولی خداییش کلاس کار شاتل فرق می کنه.پشتیبانیش،امور مشترکینش... اینجا خر تو خره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولي آسياتك دفتر كرجش كه خيلي شيك بود (دور ميدون مادر) همه چي هم حساب كتاب داشت !! كجاش دقيقا خر تو خر هست ؟؟ :21: