MCI SEMNAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
MCI SEMNAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور خریدشه، مدت، مدت بستسنقل قول:
با4g من تو گوشی تست میدم ساعات رایگان حدود 25مگابیت هست اما وقتی با usb به pc وصل میکنم و با idm میگیرم 11مگابایت میشه:n13::n13:نقل قول:
جدیدا هرکی4gکنه سیمش محدود میشه سیمکارتهای که چند ماه قبل4جی شده باشن نامحدود هست سرعتش:n02:
و ما نیز محدود شدیم.
توی 1 تا 11 قبلا میگرفتم اخ نمیگفت ! دو روز از 3 تا 9 گرفتم قشنگ رفتم توی لیست سیاه.
حواستون باشه
نامحدود همراه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه دیروز یوسیم به دستم رسید و امروز ساعت شش و نیم صبح که از چند سایت تست سرعت گرفتم نتایج کاملا متفاوت بود و نشون می داد مسیرها و همچنین پهنای باند سرورهایی که از اونا دانلود میشه در نتیجه کار کاملا مؤوثره. مثلا دانلود از سایت مایکروسافت تا 2 مگابایت هم می رسید اما دانلود از آپلودبوی به حدود یک مگابایت یا سافت 98 که تا 1.5 مگایایت و سافتگذر که به زحمت به 500 کیلوبایت می رسید.
بزنم به تخته فعلا مثل اسب داره کار میکنه خدا پدر همرا اول رو بیامرزه:n02::n33:نقل قول:
با hotspot گوشی آندروید و usim همراه اول رو laptop اینترنت غیر فعال میشه، با سیم کارت 4G ایرانسل hotspot مشگلی نداره
خیلی تلاش کردم هر کاری کردم با همراه اول غیر فعاله
سلام دوستان
من میخوام بسته یکساله بخرم قبل از اینکه بخرم پیغام میده که تایید کن که پوشش 3G داری... این یعنی چی؟ یعنی 4G و 4.5G رو ساپورت نمیکنه؟ :n41:
این سرعت با مودم هست یا با گوشی؟نقل قول: