آره ولی حتماً قبل از اینکه شروع به دانلود کنی امتحان کن. بعضی ها اینجا می گفتند که براشون رایگان حساب نمیشه. امتحان کن اگه رایگان نبود زنگ بزن ایرانسل بگو درست کنند.نقل قول:
Printable View
آره ولی حتماً قبل از اینکه شروع به دانلود کنی امتحان کن. بعضی ها اینجا می گفتند که براشون رایگان حساب نمیشه. امتحان کن اگه رایگان نبود زنگ بزن ایرانسل بگو درست کنند.نقل قول:
نقل قول:
این صفحه wimax من :
پس باید روی remove Entry کلیک کنم تا حذف بشه ؟ و اون بالا هم فرکانس ها رو اضافه کنم ؟
فقط یک چیزی تعداد فرکانس ها که هست همش 8 تا هست و یکمی کم هست تعدادش. ممکنه که چندتا BTS فرکانس یکی داشته باشن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شاید این صفحه براتون جالب باشه بخصوص کسانی که مودم FMM 130 دارن فکر کنم مودم های جدید ایرانسل و مبین نت از این شرکته
اسم ایرانسل-مبین نت-داتک تله کام تو ی لیست هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی بود اما نیست ، ماله ZTE چینه.نقل قول:
دقیقاً باید همین کاری رو که خودت بهش اشاره کردی انجام بدی...نقل قول:
8 تا فرکانس تا حد زیادی کافیه...
توی هر منطقه با مودم فضای باز خودتو بکشی 3 یا 4 تا فرکانس رو بتونی نسبتاً خوب دریافت کنی...
ولی نسبت به آپگرید مودمهای دیگه ایرانسل ظاهراً 8 تا فرکانس دیگه اضافه شده که هنوز یا راهاندازی نشدن یا در جاهای محدودی فعالن...
اینم یه سری فرکانس جدیدی که بعد از آپگرید مودم USB ایرانسل به لیست فرکانسهاش اضافه شده.
Frequency List = 3476500 5M\3571500 5M\3576500 5M\3484000 10M\3494000 10M\3574000 10M\3584000 10M\3594000 10M
که اگه دقت کنی 5 تا از این فرکانسها پهنای باندشون 10 مگاهرتزه.
میخوای اینها رو هم تستی بزن...
فقط یادت باشه برای اضافه کردن 1 مگاهرتزها اون قسمت Bandwidth رو بزاری روی 10000KHz.
آقا مگه جدیداً اینطوری نیست که پول بریزی همون لحظه طرحت فعال میشه و نیازی نیست وایسیم تا ماه تموم شه؟
پس چرا من دیشب 12600 ریختم (قبلش هم 128 پایه رو انتخاب کرده بودم). ولی الان فعال نشده. باید فردا رو هم وایسم تا اول اسفند فعال شه؟ گفتند که دیگه اینطوری نیست :n21:
بچه ها پادگان حمیدیه تو اهواز آنتن میده ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
به نظرتون سرویس نامحدود 2 مگابیت ایرانسل ، برای منی که 24 ساعته می خوام دانلود کنم؟!
سرعتش چطوریاس؟ (مودم فضای باز می خوام بذارم)
من الان با یه مبین نت 2 مگ دارم با یک ای دی اس ال 2 مگ که با ADLS ام که نا محدوده دارم روزی 18-19 گیگ دانلود می کنم!
می خوام بدونم ایرانسل نامحدود بزارم این امکان رو میده به من یا نه؟
این سرویس رو ایرانسل در ماه حدود ۱ ترابایت اجازه دانلود میده :n04::n02:نقل قول:
کسی تازگیا پک آپدیت رو استفاده کرده که باعث بهتر شدن سرعت سند و رسیوش شده باشه؟؟؟
مدتی هست که سرعتم ناپایدار شده از طرفی به دلایلی که خیلی وقت پیش مطرح شد پک آپدیت رو استفاده نکردم ولی اگه تایید بشه که روی بهتر شدن سرعت تاثیر داره این کارو باید بکنم دیگه...