به اینترنت نیازی نیست ولی به شبکه (اکسس پوینت / روتر / مودم) نیاز هست مگر اینکه wi-fi direct داشته باشه که مستقیم به پلیر وصل بشه.نقل قول:
Printable View
به اینترنت نیازی نیست ولی به شبکه (اکسس پوینت / روتر / مودم) نیاز هست مگر اینکه wi-fi direct داشته باشه که مستقیم به پلیر وصل بشه.نقل قول:
سلام داداشنقل قول:
اره سونی کلا بهتره از هر لحاظ
خودم صدای ام 7 را شنیدم واقعا قوی بود تازه تو فروشگاه ها تنظیم نمی کنند
ممنون داداش
سینما خانگی که دوستمون مدلش رو گفتن دارای وای فای مستقیم هست. من روی تلویزیون سونی که وای فای مستقیم داشت امتحان کردم و شد.نقل قول:
سلام
هیچ اطلاعاتی در مورد سینمای خانگی ندارم واقعیتش فرصت نت گردی هم ندارم که ببینم چه مدلی بهتره
لطفا بچه هایی که این کاره هستن به من چند مدل سینمای خانگی روز بازار رو معرفی کنن که همه قابلیت های مطرح رو داشته باشه ترجیحا به همراه قیمتهای تقریبی.
یه سیستم به روز میخوام با اغلب قابلیتهایی که مطرح هستن ( ترجیحا چند مدل با اسپیکر های بی سیم هم معرفی کنید )
با تشکر
دوست عزیز شما اول مارک مورد نظر تون و بودجه مورد نظرتون را مشخص کنید تا بهتر بتونیم راهنمایبت کنیمنقل قول:
والا من تودوروکی پایونیرو دارم راضیم. درسته هایفای نیست ولی خوبه. خدا ازش راضی باشه
ببینید همونطور که گفتم اطلاعاتی در این خصوص ندارم اما :نقل قول:
بودجه تا 1/5 تومن
مارک در حد بودجه بهترین کیفیت رو هر برندی که ممکنه داشته باشه . رومارک خاصی تعصب ندارم (فضای مورد استفاده حدود 60 متر مریع - با این سیستم هم بیش از 90% داریوش گوش میدم )
در ضمن اگه از بودجه من بگذریم بفرمائید بهترین های بازار چه قابلیت های شاخصی رو دارن و تو چه رنج قیمتی هستن.
با تشکر
پس دقیقا مثل خودم هستی منم همش داریوش سلطان غم گوش می دم:n01:نقل قول:
از لحاظ برند سونی و پایونیر بهترین های بازار هستند و اصلا دور سامسونگ و ال جی یک خط قرمز بکش چون خودم تجربشون کردم و جز صدای مصنوعی و ضرر کردن چیزی گیرم نیامد
حالا اگر می خوای باند های عقب بی سیم باشه پس پایونیر هم خط بزن
می مونه سونی
که خودم هم دو تا سینما از سونی دارم مدل sz1000 و dz840 که خیلی صدای دلنشینی دارند و از همه لحاظ عالی هستند صدا بیس و شفافیت و .....
اگر باند عقب می خوای بی سیم باشه sz1000 را بگیر قیمتش 2 میلیون هست سایت چاره هم داره
اگر بی سیم بودن مهم نیست
dz950 یا dz840 بگیر
((مرسی دوست خوبمیه توضیح مختصر در مورد موارد زیر بهم بدید لطفا
داریوش یه دنیاست همینو بس از همونایی که تو چند قرن یکی ازشون پیدا میشه
برادر جااااااان نمی دوونی))
1- تعداد کانال در یک سینمای خانگی
2- DTS چه کاری انجام میده
3-ورودی و خروجی اپتیکال
4- دالبی دیجیتال
5-پورت کامپوننت و کامپوزیت
6- در مورد قسمت آخر پست قبلیم که گفتم : ((در ضمن اگه از بودجه من بگذریم بفرمائید بهترین های بازار چه قابلیت های شاخصی رو دارن و تو چه رنج قیمتی هستن.))
7- ارزون ترین سینمای سونی که بشه باهاش 3D و بلوری دید.
نقل قول:
اره واقعا دیگه مثل داریوش نمیاد . داریوش یک صدای فوق العاده احساسی داره که از کوچیک تا بزرگ را مجذوب خودش می کنه داریوش یک استوره تکرار نشدنی هست.
داداش تمام مواردی را که نام بردی در تمام سینما خانگی های امروزی وجود داره
به غیر از این دو مورد
باند های عقب بی سیم بودن
و پخش بلوری
که در بعضی از سینما ها وجود دارد
قابلیت های شاخص همین هایی هست که خودت نام بردی
اگر بودجه را در نظر نگیری
3 مدل جدید سونی تولید کرده که نسبت باقی سینما ها قوی تر و حرفه ای تر هستند
m3
m5
m7
ام 3 قیمتش 2800 و ام 5 قیمتش 3300 و ام 7 که اخرین مدل سونی هست و 7.2 کاناله هست قیمتش 3500 تا 4 میلیون هست
عکساشون هم تو گوگل سرچ کن ببین
اصلا بیا برو تو این سایت که محصولات سونی را دارد ببین از کدوم خوشت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام محصولات جدید سونی تو این فروشگاه هست