سلام دوستان
میشه بفرمایید من این دو نوع فرمول رو چطوری می تونم توی ورد وارد کنم ؟!
(در ورد 2013)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Printable View
سلام دوستان
میشه بفرمایید من این دو نوع فرمول رو چطوری می تونم توی ورد وارد کنم ؟!
(در ورد 2013)
و
سلام. اگر با Equation ورد تا حالا کار کرده باشین (در قسمت Insert گزینه Equation) فرمول دومی خیلی سادست در قسمت Fraction مربوط به Equation میتونین پیشفرض را انتخاب کنبن. واسه اولی هم پس از این که وارد Equation شدین در منوی Design به قسمت Bracket در گروه Single Brackets شکل مورد نظر را انتخاب کنین. (این توضیحات را بر این اساس دادم که شما قبلا با Equation کار کرده این):n16:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
ولی من منظورم این آکولاد تو عکس دوم بود و توی عکس اول توی Bracket هاش چیزی نداره که دوتایی باشه، بشه s2 و s1 رو همزمان به همراه اون خط کنارش وارد کنیم !!
سلام دوست عزیز ازنرم افزارهای مختلفی استفاده کردم جواب ندادنقل قول:
سلام ودرود فونت برنامه داپا رو میخواستم ...ممنون
سلام برای دوتایی شدن همون یه دونه ای که میاد رو انتخاب کن بعد از همون مجموعه bracket قسمت پایینش دوتایی stack object)) رو انتخاب کن . برای آکولاد دومی هم از همین براکتا بذار( می خوایی حتما اینجوری باشه جلوشم یه فلش بذار:n06:)نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه همونطور که دوستمون گفتن انجام بدید یک چیزی شبیه به این میشه. که خب تقریبا شبیه دیگه به جز اون فلش معادله دوم که اگه ثابت بود و نخواستین تغییر بدین، می تونید از shape ها هم استفاده کنید.
خب اگه می تونی فایل رو اینجا بزار من یا بقیه دوستان هم چک کنیم. شاید تبدیل شد.نقل قول:
به دادم برسید.مهلک ترین اشتباه آفیسی رو انجام دادم من
حدود 200 صفحه متن داشتم قرار بود اصلاحاتی انجام بدم به خیال اینکه ازش فایل پشتیبانی دارم این 200 صفحه رو کلا پاک کردم و متن جدید وارد همین فایل ورد کردم.حالا هم کلا تمام مطالبم از دست رفته.راهی داره بتونم مثلا فایل رو بازیابی کنم به دیروز؟:n28:
به روز رسانی: با استفاده از نرم افزار magic office recovery فایل رو برگردوندم.حدود 40 نسخه از همون فایل رو بازیابی کرد و اون نسخه ای رو که خواستم به دست آوردم :n20:
این تجربه ای بود برام تا فایلهای مهم رو حتما روی فضای شخصی نت ذخیره کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون میشم کمک کنید.