-
بچه ها تبريك ميگم برد خيلي خوبي بود . فقط اين دي كارمو با بازي بدش اعصابمونو خورد كرد .
-
خیلی حال کردم
واقعا دمشون گرم ، از هر تیمی ببازن ولی به این سپاهانی ها نبازن
خیلی ازشون بدم میاد ، از اون فینال چند سال پیش که پنالتی دقیقه 118 رو به ضرر ما نگرفتند
از اون بازی که همین هادی عقیلی پنالتی دقیقه 82 رو گل کرد 1-1 شد آخرش هم 3 تا دیگه خوردیم
ازشون متنفرم ، قیافه عقیلی دیدن داشت وقتی که حرص میخورد
ای کاش دی کارمو اون 2 تا رو گل میکرد انتقام کامل ازشون میگرفتیم
ولی خودمون همه بازی ها باید جون به لب بشیم تا ببریم
-
به این دیکارمو بابا اینقدر چرا گیر میدین فکر کنم نیم فصل دیگه قطبی جواب اعتماد کردنشو بگیره
-
واعظی ( 3) باقری ها ( 1) سپهر حیدری ( 3) آتسو ( 1) پژمان نوری ( 3) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 3) علی کریمی (4 ) کریم باقری ( 4) نیکبخت ( 5) پترویچ ( 4) دی کارمو ( 1) منصوری ( 2)
بهترین بازیکن -> نیکبخت
بد ترین بازیکن -> دی کارمو
-
واعظی ( 3) باقری ها ( 1) سپهر حیدری ( 3) آتسو ( 1) پژمان نوری ( 3) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 3) علی کریمی (4 ) کریم باقری ( 5) نیکبخت ( 4) پترویچ ( 4) دی کارمو ( 1) منصوری ( 2)
بهترین بازیکن -> کريم باقري
-
دی کارمو دوندگی خوبی داره و خوب خودش تو موقعیت گل قرار میده ولی خب ............
راستی منم این برد تبریک میگم و بیشتر از همه از این حال کردم که روی خیابانی کم شد
-
خوب شايد دونده باشه ولي امتياز ته بازي رو کسي مال خود ميکنه که به گل برسه
دي کارمو با سر و صداي الکي وارد تيم شد
اصلا چه صيغه اي شده که هر مهاجم خارجي مياد تو تيم يه بامبول در مياره غيب ميشه يا بازي نميکنه و با شکايت به پول ميرسه
اين ابراهيم توره ي... هم که آخرش بود
-
بهترین باقری
بدترین حیدری
-
واعظی ( 2) باقری ها (2 ) سپهر حیدری (3 ) آتسو ( 3) پژمان نوری (3 ) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 2) علی کریمی (4 ) کریم باقری ( 4) نیکبخت ( 5) پترویچ ( 5) دی کارمو (2 ) منصوری ( 3)
بهترین بازیکن -> نیکبخت
-
من واقعا تعجب می کنم از نظر بعضی از دوستان ! باور کنید دی کارمو در حد پرسپولیس نیست !! ربطی به روحیه و این حرفا نداره ... متاسفانه قطبی هم در مصاحبه ی بعد از بازی , باز هم از دی کارمو حمایت کرده.