ببخشید منم مشکلی مثل شما داشتم کجا پرسیدین که گفتن کدتون تغییر کرده؟نقل قول:
Printable View
ببخشید منم مشکلی مثل شما داشتم کجا پرسیدین که گفتن کدتون تغییر کرده؟نقل قول:
سلام به همه دوستان 90 درصد کساییکه افتادن 01 .و 02 میفتن ستاد مشترک و توی ستادم بعضیا میمونن بقیه ام تقسیم میشن توی جمال زاده(دژبان مرکز) بتاجا ، کهریزک ، دافوس .. منظورم لیسانسه ها و فوق لیسانسه هاست
پیامکش اومد
- - - Updated - - -
پیامکش اومدنقل قول:
دوستان من کدم خورده مالک اشتر اراک . قبلا آموزشی رفتم .از کسایی که تازگی اونجا بودن لطفا راهنمایی کنن که اولا خودم شخصا برم کارم زودتر راه میفته یا از نظام وظیفه به صورت دسته جمعی برم بهتره؟دوما کلا چجوری رفتار میکنن با خدمت کرده ها و چند روز نگهشون میدارن؟ممنون میشم جواب بدید
سلام بچه ها کسی میدونه 05 کرمان چطور جایی
سلام دوستان برای گرفتن امریه شرکت نفت باید از کجا شروع کنم؟!
و چه پارتی هایی میتونن برای من امریه بگیرن منظورم اینکه کدوم قیمت وزارن باید پارتی جور کنم؟!
با تشکر
دوست گرامی من آبادان هستم یعنی اگه همنوز برای سرباز معلمی ثبت نام نکردم الان میتونم ثبت نام کنم؟!نقل قول:
آقا یکی درمورد مازادها توضیح بده. چجوری تقسیم میکنن؟ اصلا امکان داره اعزاممون نکنن و بگن برید تا دوماه دیگه؟؟
سلام به همگی
اگر حین خدمت برای تحصیل در دانشگاه ترخیص بشم و بعد از تحصیل دوباره درخواست اعزام بدم همون یگان قبلی باید خدمت کنم؟؟؟!!!یا ممکنه جای دیگه ای بیفتم؟؟؟
سلام بچه ها کسی میدونه 05 کرمان چطور جایی
سلام دوستان چندتا سوال داشتم
اگر کسی (با مدرک لیسانس ) الان یا اوایل تیر ماه دفترچه پست کنه تاریخ اعزامش حدودا چه ماهی میشه؟ و اینکه تاریخ اعزام رو تا چند ماه میشه تمدید کرد؟ تمدید شرایط خاصی داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه تا چند روز قبل از ایتکه تاریخ معافیت فارغ التحصیلی تموم بشه فرصت داریم که دفترچه پست کنیم؟
سلام مثل قدیما سخت گیری نداره بالاخص اگه فوق دیپلم به بالایین ولی در کل مشکل کم آبی و گرما و سرماش کمی اذیت میکنه.نقل قول:
دوستان برگه سفید شما اومده؟
دوستانی که نزاجا 02 پرندک بودید، مرخصی آخر هفته رو به همه میدن؟ من فاصلهم تا تهران حدود 7 ساعته. هر هفته آخر هفتهها مرخصی میدن؟ روزبرگ چطور؟ هفتهای یکی دو روز به ما که راهمون دوره روزبرگ میدن؟
بعد برای برگشت از مرخصی آخر هفته که از چهارشنبه ظهر شروع میشه، میشه همون چهارشنبه شب برگشت؟ و یا جمعه شب؟ کلا وقت برگشتن قانون خاصی داره؟
مرخصی روزبرگ چی؟ چه ساعتی میشه برگشت پادگان؟ همون شب یا فرداصبح؟
دم شما گرم.
سلام منم دقیقا مثه شما سرباز معلمی قبول شدم و ازمایش خون و اعتیاد و مهظر و .... رفتیم تا کارامونو تکمیل کنم پرونده رو بفرستم یهو دیروز دیدم اخبار گفت تمدید شده 1 ابان اصن شوکه شدم این همه دوندگی کردیم مصاحبه و گزینش و ... این همه خرج کردیم ینی همش کشک!!!نقل قول:
رفتم اموزش پرورش میگم خودم دیدم قشنگ اخبار اعلام کرد میگه هنوز قطعی نیس خبرشو ب ما ندادن بازم تا اخر هفته صبر کنید ، بعدم میگم مگه ابان معلم میخاید میگه ابان دیگه ب چ دردی میخوره!!! اصن در تناقضه اینا مهر میخان دیگه تمدید تا ابان چ معنایی داره؟! ینی ابان میریم برا اموزش سرباز معلمی؟:n04:
حالا ب نظرتون امیدی هست؟! چ راحت با سرنوشتمون بازی میکنن!!! من ک اگه بگن ن و قبول نیستی میرم ارشد میخونم فردام نتایج ارشد میاد دولتی هم روزانه راحت قبولم !!!
اگه نگهبان نباشی مرخصی میدن بری. مثلا جمعه نگهبان باشی از چهارشنبه می تونی بری جمعه ساعت 9 صبح باید بیایی پادگان برا نگهبانی. معمولا در بهترین حالت یک هفته در میون آخر هفته کامل میتونی بری خونه بیایی. البته یه دفعه میبینی هیچ پنج شنبه جمعه ای اصطلاحا 48 نشی!! مثلا اگه چهارشنبه نگهبان باشی میتونی پنج شنبه ساعت 10 صبح بری بیرون تا شنبه صبح.نقل قول:
هر روز میشه روزبرگ گرفت ولی خیلی از روز ها اینقدر خسته و له هستی که ترجیح میدی بمونی پادگان بیشتر استراحت کنی!
هر روز که مرخصی میگیری یا باید تا قبل از خاموشی و قرق برگردی، یعنی شما ساعت 9 شب باید دیگه برگردی پادگان یا میتونی ساعت 5.30 صبح فرداش بیایی.
مرخصی چهارشنیه ها از ساعت 12 ظهر شروع میشه و تا ساعت 5.30 شنبه صبح در اختیار خودتی. این دو روز هم اگه بیایی پادگان دیگه نمیتونی بری بیرون، چون دژبان که مهر میزنه دفترچه رو دیگه برگردی داخل، بیرون نمیتونی بری.
سلام به همگی دوستان :n12:
بعد دو سال خدمتم تموم شد با همه خوبی و بدی هاش خیلی زود میگذره 2سال پیش تو همین تاپیک صفحه 2751( تازه دفترچه پست کردم) با نگرانی در مورد سربازی سوال میپرسیدم ، ایشالا که همگی موفق باشید :n16:
آقا مرسی. میشه آخر هفتهها فقط یک روزش رو صبح برم تا عصر؟ بعد همون موقع که بخوام برم باید برم بگم مرخصی میخوام؟ (اینا رو فکر کنم میگن بهمون همونجا ولی استرس دارم که بدونم، مرسی. :n02:)نقل قول:
آره میتونی، کلا هر روز صبح اونایی که میخان روز برگ برن دفترچه رو میدن به منشی تا بعدازظهر امضا بشه. مثلا چهارشنبه صبح که دفترچه رو میدی برات تا شنبه صبح امضا می کنن حالا شما میخایی اصلا نرو یا میخاای پنجشنبه صب برو بیرون شبش برگرد.نقل قول:
:
✅امید مجدد فرزندان ایثارگران به معافیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون اول هم مشخص بود این طرح به جایی نخواهد رسیدنقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
اصلا خبر و عكس رو خوندي؟!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
در پی رد لایحه احکام دائمی شدن برنامههای توسعه کشور از سوی شورای نگهبان، طرح کاهش زمان جانبازی، آزادگی و رزمندگی برای بهره مندی از معافیت سربازی نیز رد شد. موضوعی که سردار کمالی در گفتوگو با ایسنا به تشریح موضع ستاد کل نیروهای مسلح در قبال آن پرداخت.
جانشین اداره سرمایههای انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره موضع ستاد کل پیرامون رد این لایحه، اظهار کرد: در ماده ۵ این لایحه آمده بود که برای معافیت از سربازی درصد جانبازی پدران از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یابد همچنین طول مدت آزادگی یا رزمندگی نیز از ۲۴ ماه و ۳۰ ماه به ۱۲ ماه کاهش پیدا کند. که شورای نگهبان در مجموع با این لایحه موافقت نکرده و بالطبع طرح مذکور نیز از سوی شورای نگهبان رد شد.
سردار کمالی با بیان اینکه بخشی از توان رزمی و نیروی انسانی در نیروهای مسلح را کارکنان وظیفه یا همان سربازان شامل میشوند گفت: سربازان نقش کلیدی در نیروهای مسلح دارند و لذا هر طرح و لایحهای که سبب کاهش تعداد کارکنان وظیفه شود، به توان رزمی کشور صدمه میزند. از این رو تصمیم گیری درباره آن باید با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح باشد.
جانشین اداره سرمایههای انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه درباره این طرح نظر ستاد کل نیروهای مسلح پرسیده نشده و بدون هماهنگی در مجلس تصویب شد اظهار کرد: به همین دلیل ستاد کل موافق آن نبود. از نظر ما این موضوع با توجه به حساسیتهایی که دارد باید در جلسه مشترک مورد بررسی قرار گرفته و سپس درباره آن تصمیم گیری شود.
کمالی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بحث بر سر موافقت یا عدم موافقت با ارائه تسهیلات سربازی به فرزندان و خانوادههای جانبازان، آزادگان و رزمندان نیست گفت: در حال حاضر بحث ما بر سر تشریفات این طرح است که بدون هماهنگی ما انجام شده که امیدواریم مجلس نظرات ستاد کل را اخذ کرده و این طرح پس از اخذ نظرات کارشناسی تصویب شود.
وی درباره اینکه در حال حاضر خدمات ارائه شده به فرزندان ایثارگران، جانبازان و رزمندگان چگونه است به ایسنا گفت: هم اکنون به ازای هر ۲۵ درصد جانبازی یکی از فرزندان جانبازان از انجام خدمت سربازی معاف میشوند. همچنین به ازای هر ۲۴ ماه آزادگی یک فرزند و به ازای هر ۳۰ ماه سابقه رزمندگی نیز یک فرزند این افراد میتواند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شود.
طبق اخباری که من از مرکز استان گرفتم، گفتن که حتی اگه برج 8 هم تمدید شده، بازم به عنوان سربازمعلمی اعزام میشید.نقل قول:
تنها امیدواری من اینه که چون این مشکل برای کل کشور هست، ممکنه درست بشه و تیرماه اعزام بشیم.
خوش به حال شما که ارشد رو قبول میشی. من رو بگو که فقط بخاطر سربازی ارشد اصلا ثبت نام نکردم و خیلی پشیمونم.
سلام. مرسی
مرسی داداش من مدرکم فوق لیسانس مدیریتنقل قول:
.4/1 اعزامم اگه ممکنه یه سری اطلاعات کاملتر بهم بدی ممنون میشم
مثلا چیا با خودم ببرم اونجا و کدوم یگانش بهتر
ممنون میشم
آره داداش منم اردکان سپاه هستمنقل قول:
چه خبـــــر بدینقل قول:
خیلی بد شد
دیگه راه نداره نظرشون عوض شه؟
سلام رفقا
من کدم مازاد خورده بود. امروز برگه سفیدم اومده. افتادم سپاه کرمانشاه. تکمیلی هم نداشتم.
چطور جاییه؟
منم هنوز ته دلم روشنه ک تیر اعزامیم چون رفتم اموزش پرورش سوال کردم ناامید ناامید نکردن گفتن صبر کنید تا اخر هفتهنقل قول:
خب بنظرت ابان اینا معلم میخان دیگه؟ دانشگاه نیست ک بگیم خب اینا برا نیم سال دوم میفرستن سرکلاس
ن بابا ارشد ب چ دردی میخوره ، اول ادم سربازی بره بهتره اونم از نوع معلمیش دیگه عالیه میتونی تو سال ک داری درس میدی در کنارش برا ارشدت هم بخونی چون سرباز معلمی خیلی گرفتاری نداره عیدا و تابستونا تعطیلی پنچشنبه جمعه تعطیل کلا وقت زیاده
دوستان پادگان شهدای وظیفه نزاجا همون 01 تهران هست ؟
بلهنقل قول:
تهران- اتوبان بسيج- نبش سه راه تختي- مركز آموزش 01 شهداي وظيفه نزاجا
سلام دوستان
کسری خدمت ایثارگری رو فقط یه برادر میتونه استفاده کنه؟
سلام دوستان
من اعزام برج 4
01 هستم امروز نتایح ارشد اومد احتمالا قبول میشم . وضعیت سربازی چطور میشود؟ دوماه آموزشی فقط بعد ترخیص یا نه دو ماه آمورشی+1 ماه یگان
:n35:لطف کنید پاسخ بدهید اگر اطلاع دارید.
ممنون
نقل قول:
هی ... یادش بخیر انگارهمین دیروز بود...چ زود گذشت الان 2 ماهه ک تموم شده خدمتم!
وقتی داخلش بودم فک میکردم هیچ وقت تموم نمیشه
ناگهان چقدزوددیرمیشه:n03:
ماشاءالله. .. پس کجاتون سالمه همه مریضی ها رو داری که واس دو سال خدمت [emoji15]نقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام 4/1اعزامم محمد رسول الله بیرجند (نیرو انتظامی)چجورریه میگن مرزبانیه تقسیماتش احتمال داره بیفتم تهران یا نه میفرستن موصل پایتخت داعش ینی یه بن بستم به نام من میشه ؟!! ساکن ورامینم
بابا یکی جواب بده لطفا...کسی تجربه نداره؟؟نقل قول:
بله فقط یکی از فرزندان میتونه استفاده کنهنقل قول: