به متن توجه کنید، ظاهرا تازه ثبت نام شده:n17:نقل قول:
Printable View
به متن توجه کنید، ظاهرا تازه ثبت نام شده:n17:نقل قول:
یه گیم موبایل هست به اسم ، mobile legend که امتیاز بالایی هم داره
متاسفانه نیاز به قندشکن داره، تهران اینو با اکثر .... ها راحت باز میکردم اما شهرستان با اسیاتک، به شدت مشکل داره... اگه موفق شی V رو وصل کنی (بماند که تو وصل کردن کلی به مشکل میخوری) ، لودینگ تا آخر میره و گیر میکنه!!!
کسی به مشکل مشابه برخورد کرده؟ راه حلی دارید؟
بنده هم ملتفط هستم،،سرویس کمتر از یک روز کاری هم وصل میشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
در کل جمع آوری از شاتل و راه اندازی در اسیاتک سه روز طول کشید( البته با پیگیری خودم). مقایسه من با شاتل هست.
در مورد اپراتور ها هیچ تفاوت خاصی ندیدم. بیشتر شانسی هست که چه کسی جواب می ده . اگر شانست خوب باشه شاید یه شخصی بهت بخوره که چیزی حالیش باشه وگرنه که همون کارهایی که حفظ کردن رو انجام می دن. مثلا خط من کیفیت خوبی داره و به راحتی تا 19 مگ دانلود و 1.5 اپلود رو می کشه ( رو annex m). زنگ زدم به طرف می گم خطم اپلودش رو از 1ببر بالا تا 1.5 بدون اینکه annex m رو استفاده کنه می گه گذاشتم . یعنی این بابا هنوز نمی دونه هر annex چقدر توانایی اپلود و دانلود رو داره. فعلا دیدم با این حرکتش نویز خط از 11 افتاد رو 6 گفتم داداش برگردون رو همون 1 مگ . بنده خدا می گفت همچین گزینه ای تو پنلم ندارم annex رو تغییر بدم. قسمت جالب تر اینکه پینگ من برای 4.2.2.4 حدود 116 تا 120 و برای 8.8.8.8 حدود 108 تا 110 هست بهش گفتم سرویس کاهش پینگ رو اعمال کن برای بازی گفت اونم اعمال کردم . والا ما که تغییری ندیدیم. :n02:. خلاصه جونم براتون بگه گفتم امشب بیخیال بشم یه شب دیگه شانسم رو امتحان کنم:n10:.در کل اگر تجربه شاتل رو داشتین اسیاتک هم یه چیزی تو همون مایه هاست. دانلود از سایت ها داخلی بین 1.4 تا 1.8 بسته به سرورش متغیر هست ولی اون سکته دانلودی رو که دوستان اشاره می کنن می شه دید که برای کسری از ثانیه داره . این مورد رو توشاتل ندیده بودم. حالا اگه دوست داشتین دو تا لینک بزارین سرعت دانلود تک کانکشن اونها رو براتون بزارم
کیفیت تک کانکشن برای انلاین دیدن فرقی با شاتل نداره نمی شه روش حساب باز کرد برای سایت های خارجی البته هنوز زوده برای نظر قطعی . به محض اینکه تونستم از توی تخم مرغ شانسی اپراتورهاش یدونه خوبش رو در بیارم شاید وضعیت بهتر شد. اگر شد نتیجه رو براتون می گم.
خیلی لطف کردید،میتونید چک کنید ساعات اوج ترافیک سرعت تک کانکشن چطوره؟منظورم ساعات ده تا دوازده شب هستشنقل قول:
دو سه تا لینک دانلود که خودتون تست کردین رو بزارین من هم اونا رو تک کانکشن دانلود بزارم تا یه مقیاس درست داشته باشیننقل قول:
[QUOTE=dvb55;9096826]دو سه تا لینک دانلود که خودتون تست کردین رو بزارین من هم اونا رو تک کانکشن دانلود بزارم تا یه مقیاس درست داشته باشین[/QUookl
معمولا تست سرعت با نرم افزار ookla
به صورت تک کانکشن و از سرورهای اروپا میگیرم،شما اگه لطف کنید با همین نرم افزار بصورت تک کانکشن تست کنید ممنون میشم،مخصوصا بین ساعت ده تا دوازده شب،خودتون اهل فن هستید،یه بررسی کنید نتیجه رو اعلام کنید مخصوصا واسه استریم ویدیو،اگر هم که اهل ایپی تیوی هستید یه اکانت تست براتون بفرستم چک کنید وضعیتش چجوریه .تشکر
امشب دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم در باره اپلود و annex m . اما جواب پشتیبانی : اینجاشو جناب خانی بخونین " ANNEX M !!!" :n08:
برای استریم اتلاین از سایت twitch تست گرفتم با حداکثر کیفیتی که می شه دید همون 480P هست البته بعضی اوقات 720P . کیفیت بالاتر لگ می اندازه.
با توجه به تست ها تقریبا سرعت خارجی نصف سرعت داخلی هست تا ساعت 10 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه عکس ها
توضیحات ادامه دارد
اما 10 شب به بعد برای استریم انلاین از سایت twitch تست گرفتم با حداکثر کیفیتی که می شه دید 360P هست و گاهی با لگ
ادامه عکس ها
تقریبا می شه گفت سرعت خارجی در این ساعات که مد نظرتون هست ترکیده . امیدوارم این مطالب بدرد دوستان بخوره
پایان تست
سلام،اول که خیلی سپاسگزارم که تجربه خودتون رو به شکل کامل و باحوصله در اختیار گذاشتید،پس با این اوصاف اسیاتک نمره بدتری نسبت به شاتل باید بهش داد،هرچند شاتل هم دقیقا مشکل کندی توی ساعات اوج مصرف روی ترافیک بین الملل دارهنقل قول:
این شرکت ispهای خصوصی دست به جیب میکردن کمک هزینه مخابرات بابت زیر ساخب فیبر نوری, سرعت و کیفیت ها بروز بود
ولی نه, ده سال مگ مگ حجم مثل نقل و نبات به کاربران میفروختند الان حاضر نیستن جیب تکون بدن
متاسفانه تو ایران همه میخوایم یک شبه ره صد ساله بریمنقل قول:
گیگ برای اینا قیمتی نداره
صرفا با این کار به من کاربر یاد دادن که باید بهینه مصرف کنم, چون درامدم اجازه خرید حجم بالا نمیده
اما
اگه از روز اول، به استریم آنلاین عادت میکردم، یا هر فایلی که میخواستم دانلود میکردم، مطمینا کسی که عادت میکنه حجم بالا داشته باشه، صرفه جویی نمیکنه، در نتیجه سود به isp میرسه
اما... افسوس!
هنوز نت ۵۱۲ کیلوبیت جز لیست فروشه ، هنوز سرعت ۱۶ کیلوبایت داریم و...
کلا تو ایران زیاد دنبال تک کانکشن خوب ساعت 11 شب نباشید، یکی هم اگه پیدا بشه اینترنتش تو این ساعت افت نکنه فوق العاده خوش شانسه و مرکز خلوت یا با پهنای باند خیلی خوب حتما داره. مخصوصا آسیاتک که جزو isp های افتضاح مملکته با اون پینگ نابودش
از آسیاتک تازه اومده بودم پیشگامان چندماه سرعتش خیلی خوب بود ولی اینم خراب کرد، ساعت 10 تا 1 شب تک کانکشن میشه 1.5 مگابیت
یه دوستیم هست سر صبح بیدار میشه (برای اینکه ارزون تر بیفته) با نت سیمکارت فول اچدی استریم میکنه پزشو به ما میده، دوست عزیز صبح چیه، شما حتی 8 شب هم با adsl میتونی فول اچدی استریم کنی بدون مشکل و با هزینه خیلی خیلی کمتر
فعلا که چند شبه شاتل بهتر شده توی ساعات اوج ترافیک و مشکل کندی روی ترافیک بین الملل به شدت قبل نیست و میانگین 6مگابیت برثانیه بین ساعت ده تا دوازده شب سرعت داره
سلام
کسی اطلاع داره این مودم آسیاتم انلاک هست یا خیر؟
#لینک از دیجی کالا هست.کد:https://www.-------------/product/dkp-1063254/مودم-td-lte-هوآوی-مدل-tf-i60-h1-به-همراه-سرویس-اینترنت-3-ماهه-و-سرویس-آسیاتل
Post deleted
دوستان عزیزی که از سرویس های هیجان یک انتخاب گرفتن، لطفاً یه نفر کد تخفیف آسیاتلش رو اگر استفاده نمی کنه برام بفرسته ممنون میشم.
دوستان ، آسیاسل چیه؟ به چه درد میخوره؟ یه توضیح بدید ممنون میشم
آسیاسل یا آسیاتل؟نقل قول:
آسیاسل که یک اپراتور تلفن همراه عراقیه. (مثل ایرانسل و همراه اول ما)
آسیاتل هم سرویس تلفن ثابت شرکت اسیاتکه.
دومی!نقل قول:
سرویس تلفن ثابت چیه؟ یعنی مثل مخابرات میان سیم کشی؟ چه مزیتی داره
یادمه قبلا اینو پرسیده بودید و اون بار هم خودم توضیح دادم برای شما. بازم میگم.نقل قول:
خیر سیم کشی فیزیکی نداره. بر بستر اینترنتی که از اسیاتک میگیرید (در صورت نبود خط فیزیکی وایرلس یا TD-LTE ثابت این شرکت) خدمات مکالمه صوتی (تلفن) اختصاص داده میشه (VoIP). که با اختصاص یک شماره از شبکه مخابراتی کشور به شما برای زنگ خوردن یا زنگ زدن به باقی شماره های موجود در شبکه مخابراتی (SIP)، میشه سرویس تلفن ثابت بر بستر اینترنت.
خلاصش اینه که کمکی به راه اندازی ADSL برای کسایی که یا تلفن ثابت ندارن یا فقط از مخابرات نت میتونن بگیرند، نمیکنه.
نه، اگه خودم پرسیده بودم که میدونستم چیهنقل قول:
البته اکانت رو لپتاپ اکتیوه، و فقط من نیستم که از این سایت استفاده میکنم، ممکنه اشتباها با اکانت من پرسیده باشن (که بعیده)
به هرحال ممنون
با این وصف به چه دردی میخوره؟ مثلا من که تلفن ثابت ندارم اما TD دارم، میتونم بگیرم که شماره ثابت داشته باشم؟ اگه آره، تعرفش مثل همون تلفن ثابت مخابراته؟ جز تماس داخل شبکه حساب میشه؟ (همراه اول)
مزیتش برای کساییه که به خاطر پربودن ظرفیت سوئیچ مخابراتی امکان شماره دهی جدید در منطقشون وجود نداره و مخابرات بهشون شماره نمیفروشه. (حالا یا کلا خط و شماره جدید به عنوان اولین شماره یا به عنوان خط و شماره اضافه )نقل قول:
مزیت بعدی کنترل نرم افزاری خط تلفن و استفاده از گوشی بجای تلفن ثابته که نیاز به هزینه برای دایورت رو از بین میبره. تعرفه هاش هم داخل سایت اسیاتک هست. من دقیق نمیدونم تعرفه هاش گونتره یا ارزونتر.
نیمی از کشورهای اروپایی امروزه فقط از سیستم voip و sip برای تلفن استفاده میکنن, مثلا المان
حدود 10 سال هست خط تلفن های ثابت جمع شده
اونجا مزیتش اینه تلفن زدن داخلی رایگانی شده, یه بسته adsl یا vdsl دو ساله میخری با استفاده تلفن voip رایگان
احتمالا تا چند سال بعد ایران همینجوری میشه, اول باید این زیر ساخت فیبر نوری مخابرات تموم بشه
تلویزیون چطوری یهو دیجیتال شد, تلفن همینطور میشه
دوستان دقیقا چرا آسیاتر، به جای کاهش سرعت بعد اتمام حجم اقدام به قطع سرویس میکنه؟
ازپشتیبانی سوال کردم میگن در دست برسی هست، مشکل نرم افزاریه!!! آره جون عمتون
یعنی اینقدر گردن کلفته جز دو تا سرویس دهنده بزرگه اما اینقدر راحت دزدی میکنه؟؟؟
دوستان کسی مشکل با کانکت شدن به سرور های بازی ها نداره ؟ سراسری هست یا آسیاتک فقط به این صورته ؟ شنیدم ایرانسل و همراه اول مشکلی از این لحاظ ندارن.
بله مشکل دارهنقل قول:
هم ps4 هم موبایل هم PC
مشکل شخصیم، وصل نشدن یا پینگ بالاست
سلام.
من چند روز پیش درخواست تخلیه دادم رو آسیاتک.
رو یه خطم فن آوا دارم رو یه خطم آسیاتک. آسیاتک رو درخواست تخلیه دادم که برم شاتل.
بعد چند رو اس ام اس اومد که خط شما تخلیه شد. چک کردم دیدم هنوز رانژه س. بعد جالبه مودم که تنظیمات فن آوا روش بود رو وصل کرده بودم به خط آسیاتک که چک کنم ببینم رانژه س یا نه دیدم رانژه س چراغ dsl ثابت شد و دیدم یهویی چراغ اینترنت هم روشن شد. یعنی وصل اینترنت شد. با تنظیمات فن آوا.رو خطی که آسیاتک بوده و الان تخلیه شده!!!
بعد دیدم دان استریم رو 600 هست. سرعت خیلی کم. ولی وصل بود. اسپیت تست گرفتم زده بود سروش رسانه.
عجیبه. چیکار کردن خطم رو از رانژه در آوردن رانژه سروش رسانه کردن؟
کسی تا حالا این اتفاق براش افتاده؟
اصفهان هستم.
سلام دوستان
این حجم اضافه که میخریم از آسیاتک چه عادی چه گیگ باکس حجم بین الملل هست یا معمولی؟
فرضا 100 گیگ بخرم میتونم اندازه 100 گیگ سایت بین الملل مصرف کنم یا 100 گیگ بخرم فقط 50 گیگ میتونم بین الملل مصرف کنم آخه احساس میکنم زود حجمم تموم میشه؟:n13::n13::n13:
گیگ ها عادی داخلی هست یعنی ۱ گیگ بخری ۱ گیگ داخلی میشه ۵۰۰ مگ خارجینقل قول:
گیگ باکس ها رو هم خودش توضیح داده
آهان پس اینکه اسیاتک تبلیغ میکنه هر گیگ اضافه رو هزار تومن میدیم ارزونتر از بقیه نمیده خودش رو مسخره کرده! درواقع هر گیگ بین الملل همون دوهزار تومن میشه که بقیه شرکتها هم میدن.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان کسی این سرویس های حجمی پهنای باند آزاد(تا 16 مگ) شش ماهه یا یکساله که اسیاتک میده رو استفاده میکنه؟ میخوام بدونم چه سرعتی رو ارائه میده؟ من همین سرویس تا 16 مگ رو شاتل دارم که تقریبا سرعت 16 رو بهم داده منتهی طرح 18 ماهه داشتم رو به اتمامه و چون دیگه همون طرح یا قیمت مناسبی نداره درخواست تخلیه دادم. الان دیدم نمایندگی های اسیاتک سرویس های متنوعی ارائه میدن فقط نگران سرعت و کیفیت هستم چون راستش دوسال پیش مدتی اسیانک گرفتم اون موقع با قندشکن ها خیلی مشکل داشت الان اینجوری نیست؟
سلام دوستاننقل قول:
این سوال دقیقا تو ذهنم هست که باز میزاره خط رو یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی این سرویس های حجمی پهنای باند آزاد(تا 16 مگ) شش ماهه یا یکساله که اسیاتک میده رو استفاده میکنه؟ میخوام بدونم چه سرعتی رو ارائه میده؟
خطتتون تا هر جا که بکشه می بندن براتوننقل قول:
در واقع خودشون مسخره نمیکنن بلکه مردم رو دارن سرکار میزارن و اونای که این موضوع رو نمیدونن گول مخورننقل قول:
حذف شود ....
لطفا اون بخش سوال روهم پاسخ بدید که اسیاتک از لحاظ کیفیت سرویس چطوره؟ مثل شاتل هست؟ ضمنا آیا با فندشکن ها مشکلی نداره؟ الان شاتل رو تخلیه کردم بین اسیاتک و پارس آنلاین موندم قیمتهاشون تو یه مایه در میاد فقط پارس آنلاین هشت مگ میده و اسیاتک پهنای باند آزاد
به دوصفحه قبل مراجعه کنیدنقل قول:
گول پهنای باند ازاد شاتل رونخورد کلا بین 4تا8 مگ متغیر میزارن و هزار جور بهونه مشکل خط بهتون میگننقل قول:
قبل از خرید خوب بررسی کن ببین حجم زیاد برات مهمه یا استیبل بودن وسرعت بالا
چون گزینه های تی دی و وایرلس هم هست با توجه به قیمتشون