مرسی مهندس
اگه باند بخواید معرفی کنید چی پیشنهاد میدید ؟
باند و آمپ چطور ؟ زیر 300 (مجموع)
مرسی مهندس
اگه باند بخواید معرفی کنید چی پیشنهاد میدید ؟
باند و آمپ چطور ؟ زیر 300 (مجموع)
ممنون محمدرضا جان لطف میکنی عزیز که راهنمایی میفرماییدنقل قول:
راستش اگر پخش کنود رو میشه با مدل 9450 پایونیر تغییر داد
در مورد ست کامل کنود هم با نظر شما موافقم چون الآن که دارم تو نت چرخ میزنم میشه گزینه های بهتری رو هم داشته باشم
در مورد باند هم زیاد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنیدم قیمتش هم یکی از دوستان گفت 310 تومنه اگر میشه در مورد این 1073 نظرتون رو بگید و واقعا این باند سوئدیه ؟!
P2 راکفورد که بالای 500 هست و برای من نمیصرفه این 3013 یا مدل 3000 کنود بدرد بخور و با کیفیت هستند ؟
بازم ممنون
سلامنقل قول:
با توجه به Sens باللائی که داره نیاز به آمپ قوی نداره. دو کانال 60 واتی مثا ML 60.2 ادیو سیستم که قیمتش هم بد نیست براش کافیه.
محمد رضای عزیز که کامل پاسخ دادند.به بنده امر فرموده بودید که نظر بدم،چشم:نقل قول:
با پخش کن وود کاملا موافقم. البته 8019 600 من قیمت داشتم که کمی بالا هست.به نظر خیلی هزینه نکن. یه 7016 بگیر از 9450 بهتره.ممکنه در مورد اسپیکرهای کن وود من هم با نظر محمد موافقم. اصلا صدای مناسبی ندارن.من یک جفت MXC 609 از برند آدیو سیستم سراغ دارم(چون آکبندش دیگه موجود نیست) که خیلی از کن وود و پایونیر سرتره.345 تومن.
آمپ رو من 4 کانال آدیو سیستم پیشناده میکنم. ML75.4 یا JVC AR8004
ساب رو باز ساب باکس آدیو سیستم MX12BR که ساب و باکس شرکتی با کیفیت ساخت بسیار بالا و صدای عالی. باکس رو آنالیز کردیم با دوستان. فقط میتونم در یک کلمه بگم عجب کیفیت ساختی داره آلمان.
آمپ هم آدیو سیستم ML 600.1 ممکنه قیمت کمی بالا در بیاد ولی خیالت از نظر کیفیت و قدرت در مقابل پولی که میدید راحته.
کابل برق هم بهتره 4 گیج بگیری.فکر کنم از گلیدن موجود باشه.
موفق باشی.
ممنون از توجهتوننقل قول:
اما عرض کردم که میخوام ست رو کنود بردارم و ساب و باکس رو نمیدوم چی بگیرم و همچنین نظر کلی رو در مورد اونایی که خودم انتخاب کردم بفرمایید !
در ضمن باند رو هم از 7100 کنود به DLS1073 تغییر دادم
من یه آمپلی می خوام بخرم تا 500 ت.
نمی دونم kenwood بخرم یا pioneer.
خودم از kenwood بیشتر خوشم میاد.
باندم : kenwood 718
ضبطم :pioneer 5250
دوست دارم آمپلی کنوود kfc-9105d بخرم . خوب هست برای ساب کنوود kfc-1224d بعدا می خوام اینو بخرم. بعد خرید آمپ.
خوب هست.
لطفا جواب بدین به سوالم. ممنون میشم.
من که تا حالا این مدلشو نشنیده بودم عجب چیزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدلم یه تحیقه بکن روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید
دنبال یه سیستم با کیفیت و قیمت نه چندان بالا میگردم. هرچی توی پست ها عقب رفتم بیشتر گیج شدم تصمیم گرفتم اینجا بپرسم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
اول اینکه قیلا روی پراید اینارو داشتم:
Pioneer 6975
ساب کنوود (جزئیاتش اصلا یادم نیست)
پخش پایونیر از اینا که USB میخوره یه سیم ازش آویزونه (اونم اسمش یادم نیست) :n13:
آمپ هم یه چیزی بود آبی رنگ 4 کاناله بوشمن دست دو خریده بودم
صداش بد نبود و نوع بیسشو دوست داشتم. (اینارو گفتم که سلیقه ام دستتون بیاد)
حالا میخوام رو ال 90 یه چیزی ببندم مایه سرافرازی خانواده و دوستان :n19:
موندم که اولا برم سراغ کامپوننت + ساب + آمپ یا اینکه بقول بچه ها کامپوننت با کیفیت زیاد خرجش میشه، همون اسپیکر + آمپ +- ساب
دوما پخشو کنوود 7016 بگیرم یا اینکه پایوننیر (که ظاهرا بیشتر رو بورس هست)
سوما قطعاتو جدا بخرم ببرم نصب کنن یا همونجا که نصب میکنن از خودشون بخرم؟!
ضمنا بودجه هم ماکزیمممممم تا 1.5 هست
بازم ممنون از وقتتون
سلام
دوستان من اهل امپلي و ساب نيستم به اون صورت.ولي يكي از دوستام ميگه حيف اين سيستم هست اگه امپلي نخرم براش!!! ميخواستم بدونم به نظر شما اينكار را بكنم يا نه؟ و امپلي خالي تاثيري داره يا نه؟ اگر شما هم مثل دوستم فكر ميكنين.لطفا مدل امپلي مورد نظر را بگين و اگر حدود قيمت را هم بگين ممنون ميشم.
(ضبط پايونير 7150) (باند كنوود اكس 718)
سلام فکر می کنم بیشتر دوستان در اینجا مثل دوست شما فکر نمی کنند ولی به نظره من پایونیر 7150 فقط و فقط اسم در کرده ولی حرفی برای گفتن نداره حدود 2 سال خودم داشتمش :n15: در مورد 718 هم یه زمانی اسپیکر بدی نبود البته الان هم نیست ولی در موقع پخش موزیک فقط جیغ جیغ کردنشو بلده ، به نظر آمپیلی نگیر چون ارزش نداره ولی اگه اسرار به خریدن داری می تونی پایونیر مدل 5500T که یک آمپیلی 2کاناله هستش و با توان خروجی 125 rms به خوبی پاسخ گوی نیاز شماست قیمتش هم حدود 230 هستنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اگر من روي برند خاصي تاكيد ميكنم به دو دليل هستش:
1-كيفيت بالا،اخذ رتبه هاي بالا از مجلات معتبر در زمينه Car Audio و اينكه اغلب سيستم ها رو حتي براي يكبار هم كه شده شنيدم
2-من سعي كردم تا حد توانم براي بچه هاي اينجا تخفيفات خوب و زير قيمت بازار بگيرم.
حتما دوستان تشريف ميارن و اگر بنده صحيح عرض كرده باشم ،تائيد ميفرمايند.
==========================
1-پخش کنود 8019 (این پخش یکی از جدیدای کنود هست نظرتون در موردش چیه ؟ اینو بخرم یا برم سراغ پایونیر 9450 ؟)
پخش 8019 جديد آمده من صداش رو نشنيدم ولي با توجه به تجربه اي كهاز صداي 7016 دارم حتما 8019 ميگرفتم.
2-آمپ باند کنود 7205
ساب : ؟؟؟؟؟؟ (اینم اگر کنود ساب نرم با صدای خوب داره کنود معرفی کنید اگرم نداره یه چیزی که با اینا بخونه)
آمپ 7205 خوبه و كامل 1073 رو درايو ميكنه .ساب يا 1224d يا 3013 آمپ هم براي اولي 9105 و براي دومي 8105
3-باکس هم با توجه به ساب و آمپ ساب چی پیشنهاد میدین ؟
باكس هم شما ساب رو تهيه نمائيد بنده براتون با نرم افزار باكسش رو طراحي ميكنم.
بله 9105 سابتون رو درايو ميكنه.نقل قول:
براي 718 هم بايد آمپ تهيه نمائيد.
ولي با 500 تومن نميشه هم آمپ مونو خريد و هم آمپ 4 كانال؟!!!:n04:
پخش كه فقط 7016نقل قول:
براي بقيه سيستم بودجتون كافي نيست.
بله بايد 718 رو با آمپ درايو كنيدنقل قول:
آمپ ارزون ميخواهيد JVC 8004
آمپ با كيفيت ميخواهيد آديو سيستم
ML 75.4
اگر آمپ دو كانل خواستي 5500T