هنوز برای جایزه من تماسی نگرفتن!!! معلوم نیست باید چقدر شکایت و شکایت کشی کنم تا هدیمو بهم بدن... واقعا که:n28:
Printable View
هنوز برای جایزه من تماسی نگرفتن!!! معلوم نیست باید چقدر شکایت و شکایت کشی کنم تا هدیمو بهم بدن... واقعا که:n28:
دوستان این مشکلو که بعضی وقتا سرور های خارجی باز نمیشه شماهم دارین؟
مشکل از کجاس
برای منم همینطورهنقل قول:
مشکل اینجاست که پارس داغونه شد رفت
همین عوضی ها با من هم این کار رو کردن !نقل قول:
مقایسه سرعت اینترنت در فرانسه و ایران !!!تعداد محدودی از کاربران خانگی که از اینترنت با خطوط ADSL برخوردارند تنها می توانند به سرعت حداکثر 128 کیلوبیت برثانیه دسترسی داشته باشند.
متوسط سرعت اینترنت در کشور فرانسه با بیش از 30 میلیون کاربر اینترنت 44 مگابیت بر ثانیه است درحالی که حداکثر سرعت اینترنت در ایران با 18 میلیون کاربر تنها 512 کیلوبیت برثانیه است. به گزارش مهر، فرانسه کشوری در اروپای غربی است. جمعیت این کشور براساس تازه ترین آمارهای مربوط به سال 2007 برابر با 61 میلیون و 350 هزار و 9 نفر است که از این تعداد 32 میلیون و 925 هزار و 953 نفر کاربر اینترنت هستند. 94 درصد از کاربران اینترنت در فرانسه به اینترنت پرسرعت با پهنای باند دسترسی دارند.
درحال حاضر متوسط سرعت اینترنت در این کشور در حدود 44 مگابیت برثانیه است که این سرعت برای اکثر کاربران خانگی 6 /4 مگابیت برثانیه است.
این درحالی است که اکثریت کاربران خانگی در ایران هنوز به اینترنت با پهنای باند دسترسی ندارند و از خطوط قدیمی دیال آپ با سرعت حداکثر 56 کیلوبیت برثانیه برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند. تعداد محدودی از کاربران خانگی که از اینترنت با خطوط ADSL برخوردارند تنها می توانند به سرعت حداکثر 128 کیلوبیت برثانیه دسترسی داشته باشند.
در فرانسه خطوط برپایه فناوری ADSL2+ با حداکثر سرعت 28 مگابیت برثانیه عرضه می شوند.
مهمترین ارائه دهندگان اینترنت در فرانسه (آی اس پی) 3 /96 درصد بازار را در اختیار دارند که به ترتیب عبارتند از: اورنج با در اختیار داشتن 4 /49 درصد از بازار، Neuf Cegetel با 3 /23 درصد، "فری" با 19 درصد و آلیس با 6 /4 درصد.
به تازگی دو "آی اس پی" اورنج و فری اعلام کرده اند که با راه اندازی سرویسهای فیبر- پایه به مشتریان خود اینترنت با سرعت 50 مگابیت برثانیه را عرضه می کنند.
"آی اس پی" فری با 29 یورو در ماه خدمات اینترنت با پهنای باند، پهنای باند تلفن و تلویزیون از راه اینترنت را عرضه می کند.
به گزارش مهر، مدت زمان بارگذاری یک فایل 50 مگابایتی با یک مودم 56 کیلوبیت بر ثانیه خطوط دایل آپ برابر با یک ساعت و 49 دقیقه و 13 ثانیه است که این مدت زمان با استفاده از خطوط ADSL با سرعت 256 کیلوبیت برثانیه، 27 دقیقه و 18 ثانیه با سرعت 512 کیلوبیت برثانیه، 13 دقیقه و 39 ثانیه با سرعت 1500 کیلوبیت برثانیه، 4 دقیقه و 40 ثانیه و با سرعت 8 هزار کیلوبیت بر ثانیه، تنها 51 ثانیه است.
همچنین مدت زمان بارگذاری فایلی که تنها 2 مگابیت حجم دارد در اتصال دایل آپ 56 کیلوبیت برثانیه برابر با 4 دقیقه و 22 ثانیه است درحالی که این مدت زمان با استفاده از خطوط پر سرعت ADSL با 256 کیلوبیت برثانیه برابر با یک دقیقه و 5 ثانیه با سرعت 512 کیلوبیت برثانیه برابر با 32 ثانیه با سرعت 1500 کیلوبیت برثانیه برابر با 11 ثانیه و با سرعت 8 هزار کیلوبیت برثانیه (8 مگابیت برثانیه) کمتر از دو ثانیه است.
در کل، امکان بارگذاری یک فایل متنی 500 صفحه ای در فرمت PDF در تمام این نوع اتصالات میسر است اما نکته مهم در تفاوت مدت زمانی است که کاربر برای انجام این بارگذاری صرف می کند!
مدیونید که اگه از این شرکت کلاهبردار کثیف شکایت نکنید
اخه چه وعضشه ؟؟؟؟؟؟ :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا این دولت ها هستندنقل قول:
اینترنت همین هست.
گروه شیخ باید......بشوند
برگردوندن حجمتو؟نقل قول:
نیم ساعت دیگه از پارس بهت زنگ میزنننقل قول:
سرعت وپینگش داغونه حجم دزدی هم اضافه شد:n21::n21::n21:نقل قول:
مدولاسیون مودمو گذاشتم رو t1.413 اس ان ار شد 23
همون دقیقه که شکایت نوشتم و اینجا گذاشتم بهم زنگ زدن :n02:نقل قول:
اسانلو بهم میگه می خوای این 1.6 گیگ رو بهت بدم پول این ماه ( 25 هزار تومنتو ) بدم بزنی تخلیه
دیونش کردم ! :n02::n04:
دوستانی که با چند اکانت حجم میگرفتن چطور این کار رو میکردن
امروز که رفتم تو باشگاه دیدم 1 گیگ رو اورده با اکانت اصلیم 2 تا گرفتم و وارد کردم ولی با اکانت دومم که وارد شدم قسمت هدایا خالی بود ؟!
کسی نیست به من کمک کنه؟نقل قول:
الانم از 195 بهم زنگ زدن گفتم همه ی زنگ زدناشون الکیه و به هیچ وجه سرویسم درست نشده
گفت پس میزنم شما از این شرکت ناراضی هستید منم گفتم بزن ! :n02::n02::n02::n02:
دوستان خواهشا نترسید برید به این 195 شکایت کنید
از وقتی که همه شکایت کردن این 195 داره به همه زنگ میزنه
یه کاری کنید که پارس انلاین به بدترین نام در زمینه ی سرویس دهنده ها باشه !
* هیچ وقت یک دست صدا نداره *
شما شکایت کن سرعتت رو میبرن بالانقل قول:
دیگه توی روز سرعت پایین قابل قبول نیست
البته این اواخر خیلی مشکلات اینترنت زیاد شده اگه تازه گرفتی یکی دو روز صبر کن ولی اگه بیشتر از 4-5 روزه داری و اینطوریه فقط شکایت راهشه
گذاشتم رو g.dmt اس ان ار کمتر از 20نمیشه
چرا میخوای کمش کنی؟ اصولا اون عدد هرچی بیشتر باشه بهترهنقل قول:
نمیخوام کمش کنم فقط رو حالت adsl2+ میاد رو 16 و 4و 5نقل قول:
به نظرتون چرا attainable rate آپ استریم مدام تغییر میکنه ولی قبلا که خطم تا 24مگ میکشید attainable rate آپ استریم کلا ثابت بود فقط با ریستارت کردن مودم عوض میشد
الان snr دان استریم بین 5تا 16نوسان داره
اصلا قبلا attainable rate آپ استریم 1020بود بیشتر اوقات
صبح تماس گرفتم و گفتم شش و نیم گیگ الکی از حجمم کم شده. گفتن پیگیری میکنن.
تا الانم قراره پیگیری کنن و خط من هم قطعه همچنان ! :)
پارس آنلاین مچکریم
سلام دوستان من 5 ماهه سرویس 2 مگ محدود داشتم و روز و شب ( تایم رایگان ) از 600 کیلوبایت پایین نمی اومد... از دیروز سرویس 128 محدود گرفتم و دارم استفاده میکنم دیشب تو تایم رایگان سرعتم از 10 کیلوبایت بیشتر نمیشد الان هم که تایم رایگان نیست تست گرفتم باز از 16 کیلو بالاتر نمیره مشکل چیه؟؟؟ من قبلا مبین نت داشتم حداقل روزش دیگه زیر 250 نبود... این سرویس 128 محدود 5 گیگ ماهیانه پارس واسه همه همینجوری هست؟؟؟
از سایت های اندروید کده و فارسروید و گانجاموزیک و مایکروسافت تست گرفتم ولی بالاتر از 16 کیلو نشد ولی تو اسایت اسپیدتست تا 58 کیلو میزنه واسه دانلود!!!! دوستان من از دیروز که سرویس 128 گرفتم isp از پارس رفته رو شهراد نت و آی پی رفته رو اربیل عراق !! راهی داره که isp و آی پی رو بکنم پارس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
صبح تماس گرفتم و گفتم شش و نیم گیگ الکی از حجمم کم شده. گفتن پیگیری میکنن.
تا الانم قراره پیگیری کنن و خط من هم قطعه همچنان ! :)
پارس آنلاین مچکریم
دوستان کسی یه راهی سراغ نداره که مرکز مخابراتی پورتمو عوض کنه؟رفتم بهش میگم پورتمو عوض کنید میگه ارتباط برقراره پس مشکلی ندارید:n21:
بهش میگم میخوام 10مگ بگیرم میگه چه خبره 10مگ بهش میگم 5مگ هم نمیکشه خطم میگه مگه شرکتی کارخونه ای چیزی داری که میخوای 5مگ بگیری:n21:
کاشکی خراب میشد که حداقل عوضش میکردن
کاربر گرامی
می دانیم که دردو هفته گذشته، شما بارها تلاش کرده اید تا از طریق وایبر، اسکایپ، تانگو، فیستایم و ... با دوستان و عزیزانتان صحبت کنید و یا قصد ارسال و دریافت ایمیل به دوستان و همکارانتان داشته اید ولی کیفیت قابل قبول نبوده است !
ما این مشکل را درک کرده و بابت آن از شما عذرخواهی می کنیم ، چرا که این کیفیت سرویس به هیچ عنوان مورد قبول ما نیست.
دلیل این مشکلات، ایجاد اختلال در بستر مخابراتی کشور و اینترنت بین الملل بوده و کارشناسان فنی ما در حال پیگیری با شرکت ارتباطات زیر ساخت (که تامین کننده پهنای باند کل کشور می باشد) تا رفع کامل این اختلال هستند.
به منظور جبران مشکلات ایجاد شده، 24 ساعت به مدت زمان قرارداد فعلی شما اضافه گردیده است.
لازم به ذکر است، اعتبار اضافه شده فاقد ترافیک حجمی می باشد و باقیمانده ترافیک سرویس های حجمی تغییری نخواهد داشت.
از شکیبایی و همراهی شما عزیزان در این شرایط، سپاسگزاریم.
سلامنقل قول:
بازم برگشتی و تایپک گرم شد من که دیگه بی خیالش شدم دنبال اینم که صبانت شهرمون درست بشه برم صبانت شکایت کردن از پارس هیچ سودی نداره جز اینکه اعصاب خودت خورد کنی
کسی Time Out نداره؟
نه؛ من که ندارم.خدا رو شکر:n01:نقل قول:
سرویسی که ماهی 30 هزار تومن می دادی فسخ کردی سرویس ارزونتر گرفتینقل قول:
خب معلومه که محدود می شی الان هرجا شکایت کنی میگن حقت 16 که دارن بهت میدن
همه که خوش شانس نیستن سرویس ارزون بگیرن سرعت روزانه و دانلود شبانه اشون هم زیاد باشه
شما هم مثل ما بد شانسی
خطت رو ی 6 مگ بسته شده چون بیشتر نمیکشه بعد با اکنتینگ محدود شدی
دوست عزیز من از دیروز که سرویس 128 گرفتم isp از پارس رفته رو شهراد نت و آی پی رفته رو اربیل عراق !! راهی داره که isp و آی پی رو بکنم پارس؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
جبران پارس آنلاین:
ریکانکت کنیدنقل قول:
اجتمالا درست میشه
برای شما یوتیوب با https بازه؟؟ توی تاپیک صبا دیدم یکی گفته پارس داشته یوتیوب باز بوده
برا من 5ماهي هست كه بازه هميشه سرعت دانلو تك كانكشنش هم بالاستنقل قول:
برا من 5ماهي هست كه بازه هميشه سرعت دانلو تك كانكشنش هم بالاستنقل قول:
پارس آنلاین؟؟نقل قول:
واسه من نمیادنقل قول:
نه رفیق این مخابرات دارهنقل قول:
واسه من چند روز پیش باز میشد ولی الان نمیشه .....
به IP بستگی داره ؟
نه مخابرات همیشه بازهنقل قول: