اگه به جای هفت شب هفته ، سه شب دانلود کنید وهر دفعه زیر یک گیگ هم باشه محدود نمیشید. من امتحان کردم الان سه ماهه محدود نشدیم! خوب جیره بندی رو یاد میدن :D
این پروموشن هم خیلی بده. پینگ رفته روی 800!
Printable View
اگه به جای هفت شب هفته ، سه شب دانلود کنید وهر دفعه زیر یک گیگ هم باشه محدود نمیشید. من امتحان کردم الان سه ماهه محدود نشدیم! خوب جیره بندی رو یاد میدن :D
این پروموشن هم خیلی بده. پینگ رفته روی 800!
هیچ جایی مثل شاتل نیست. شاتل از همه بیشتر و بدتره !نقل قول:
آسیاتک منطقه به منطقه ممکنه فرق کنه. منطقه های اطراف ما 3 تا 7 هست.
دوستان دانلود نکنید art 3 بعد 3 گیگ دانلود سرعت شد 8kb
خوب شد گفتی چون من با art 1 نزدیک 2 گیگ دانلود کردم از ترس این که محدود نشم دانلود نمیکردم آخه 2 روزه سرویسمو عوض کردم . شاتل واقعا گند زده با این هدیه دادنش . دوستانی که سرویس های art دارند اعلام کنن تو این چند روز هدیه چقدر دانلود کردن ؟ آیا محدود شدن مثل این دوستمون ؟
اشتباهتون همینه دیگه...نقل قول:
چرا با یه شرکت 1 ساله میبندین آخه؟
بهترین حالتش قرارداد 1 ماهه هست که سر ماه هم اگر دوست داشتید تمدید کنید اگر هم نخواستید فسخ کنید
اون تخفیفی که بهش تعلق میگیره به ریسکش نمیارزه.
نه بابا دوست من محدودیتی در کار نیست سرعت ممکنه افت کنه اما دوباره بر میگرده ! من این چند روز هر روز روزی 8 گیگ گرفتمنقل قول:
امروز شاتل 2 گیگ هدیه داده بهم
سرویسم ECO 512
به مناسبت تولدش
سلام. دیشب در ساعات رایگان سرعت خیلی کم بود. تقریبا همه ی شما می دانید که سرعت روی 2 مگ قرار گرفته. حتی اگر سرویس شیر هم باشه باید سرعت به 50 برسه! از پشتیبان علت را پرسیدم. طوری جواب داد که انگار از همه چیز بی اطلاع است. مدتی قبل سرعتم در روز هم خیلی کم شده بود.باز علت را پرسیدم گفت باید یک ماه کم مصرف کنم یا به قولی اصلا مصرف نکنم تا دوباره به حالت عادی برگردد! سرویس من سه ماهه است.یک ماه مصرف نکنم.یعنی پول یک ماه را بخورند یک لیوان آب هم رویش. هربار این بساط را داریم. یک مقدار زیاد مصرف می کنیم، سرعت کم می شود. اگر شما ترافیکتان تمام شود نمی توانید از ترافیک شبانه استفاده کنید پس باید ترافیک بخرید یعنی اینکه برای استفاده از ترافیک شبانه پول می دهید پس مفت مفت هم نیست. سرعت روی 2 مگ هست بعد پشتیبان می گوید سرعت شما باید 128 باشد و در بهترین شرایط 16! انگار که این پشتیبان ها یا در شرکت شاتل کار نمی کنند یا خودشان به خریت زده اند. چطور زمانی که به انتهای دوره باقی مانده پشت سرهم اطلاعیه و پیامک می زنند اما وقتی از وضع بد سرویس صحبت می کنیم، اظهار بی اطلاعی می کنند. پشت سر هم می گویند مشکل از مخابرات است.یعنی مخابرات فقط از 1 تا 8 صبح مشکل دارد؟ ببخشید که پرحرفی کردم. حرصم از دستشان در آمده است.
دوستان بنده رو 8 تا محدود شدم شاتل می گه از مخابراته راست می گه!
سلام دوستان .
اطلاع دارید که چجوری میشه مودمم رو با یه مدل وای فای عوض کنم ؟ شاتل همچین طرحی داره اصلا ؟
میخوام مودم ZyXEL ـم رو که از خود شاتل گرفتم رو تعویض کنم و یه وای فای بگیرم .
یا خلاصه یه راهی که نخواد عین پول مودم وای فای رو بدم و مودم فعلی بدون مصرف بمونه برام .
مرسی :11:.
داداش عنوان تاپیک رو دیدی؟ نوشته شاتل!:27:نقل قول:
دلت خوشه ها :31: اینا فقط بلدن پول بگیرن و دیگر هیچ
بعید میدونم همچین شرکتی پیدا بشه:19:
کسی سرعتش کم نشده؟
دروغ محض اینا می گن یه شب یا 2 شب دانلود کردید تا 15 روز محدود هستید...سیاست تازه شاتل که تصمیم گرفتن اینجوری باشه:11::11::11: شرکت بیخودیه فقط اسم داره ....حیف که پول مفت میدن به این پشتیبانی که سوادم ندارن چه جوری جواب ملت بدن:31::31:من هر کی از دوستام میاد مغازه هیچ وقت شاتل معرفی نمی کنم دو تا از دوستان بنده پارس انلاین گرفتن تازه هم وصل شده تست سرعت شبانه گرفتن عالی عالی بود//////نقل قول:
سلام من یه بار تماس گرفتم و مطرح کردم گفتند که نمیشه! یعنی گفتند مودمت رو برای خودت نگه دار ! یه دونه هم نو از ما بخر! که من گفتم نخیر من میرم از بیرون و ارزونتر میخرم!! :13:نقل قول:
البته جریان مال 3 سال پیشه ، چند ماه بعد از گرفتن سرویس بود و من پشیمون شده بودم شاید الان قانون فرق کرده باشه.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
دانلود من همون 2 مگه. یعنی 253 کیلوبیت یا یه ذره کمتر بیشتر هست. اما پینگ افتضاح!نقل قول:
چرا سرعت من اینقدر کم شده ؟! برای بازکردن صفحات خیلی باید صبر کنم !
هدیه تولد دادن شون چقدر قشنگه اخی ، چی بهت گفتن منم می خوام شما اشتراکت برای کجاست ؟:11:
بمن هم زنگ می زنن من تولدم بهمن :40:
اون دوستمون میگه آرت بیش از چند گیگ محدود میشه !نه بابا پسر عموی بیشعورم تا الان از 90گیگ 17 گیگ گرفته آخ هم نگفته دیگه لینک کم آورده واسه دانلود دیشب زنگ زده بود لینک می خواست تا می تونه دانلود کنه:19: پس من چی ؟!:19:
خوب دوستم میگی که اشتبه کردم 1 ساله گرفتم چه می دونستم اینطوری میشه بخدا همه ازش تعریف می کردند بعد تخفیف هم داشت خوشحال شدم، حالا شما میگید چکار کنم؟:13:
بچه ها دیشب 20:30 رو دیدید در رابطه با تخلفات سرعت اینترنت شکایت های ما رو هم نشون داد ولی من پارس آنلاین هم دیدم که ازش شکایت شده بودا بابا بی خیال پارس آنلاین هم زد جاده خاکی ............. ؟
دیشب سرعت دانلود شبانه شاتل واسه من بین 64 تا 70 بود!!
آقا سرعت اکو 515 منو افزایش دادن هرگزنکرده ها،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیکم داره تموم میشه
دوباره محدود شدم ، این دفعه دیگه هیچی دانلود نکردم ولی دوباره محدودم کردن من حدود 700 مگ از شارژم استفاده کردم که این 700 تا هم دانلود نبوده فقط وبگردی بوده توی 6روز
حالا باید از پشتیبان های شاتل پرسید 700 مگ زیاده که منو جزو کاربرای پر مصرف گذاشتید و محدودم کردین؟؟؟؟
حالا اومده 2 گیگ هم بهم ترافیک هدیه داده!!!
سرویسم : ECO 512
2 روزه که پینگ هی داره کم و زیاد می شه. صبح تا عصر می ره رو 800 ولی شب دوباره درست می شه. ولی سرعت رو همون 260 هست و تغییری نکرده
سلام دوست مننقل قول:
من یکی از دوستام مودمش رو شاتل ازش خرید و یک مودم وایرلس بهش داد . فکر کنم اینکار رو بکنن . یه زنگ به فروشش بزن .
موفق باشی
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من ، من همیشه یک عقیده ای داشتم و اون این بود که تا وقتی در کل کشور مشکل پهنای باند داریم هر چقدر هم شاتل و پارس آنلاین و ... سعی کنن نمیتونن کاری کنن و ما همش فکر می کنیم مشکل از اوناس یا دارن دزدی می کنن . با اینکه هممون خوب میدونم مشکل از کجاست .
یکی از آرزو های من این بوده که این وضع بهتر بشه و همه بتونیم مثل کشور های خارجی اینترنت بدون مشکل داشته باشم ولی مثل اینکه نمیشه ....
از دیشب سرعت دانلود رفته بالا تو 35 دقیقه 295 مگابایت دانلود کردم سرعت به 250 هم رسید البته نوسان داره
یه چند تا عکس و فیلم یادگاری گرفتم باهاش:31:
سرویسم اکو 512 - پسر عموم هم اکو 128 داره برا اونم تا 150 رفته
اینم فیلم از دانلود منیجرم - حجمش 500 کیلو بایته
قربونت برم همه خوشحالن من چه قدر خوشحالم.......خوشحالیت زیاد دوام نمیاره منتظر باش بدبختیت تازه شروع شده
تو حالت معمول که شبهاسرعتم رو 50-60 راضی هستم نو این جند ماه همین بوده فقط 2 شب ماه قبل سرعتم کم شده بود -سرویسم رو تو جشنواره گرفتم اکو 512 یک ساله با مودم 2 پورت افتاد 129 تومن دیگه چرا راضی نباشم؟ نمیخوام طرف داری کنما - اما من راضی هستم:31: من قبل این دایل آپ داشتم هر دوماه که قبض میومد 60-70 تومن پیاده می شدمنقل قول:
129 تومن دادم 15 گیگ برا 1 سال بعد فروش ویژه ترافیک خورد 15 تومن دادم 6 گیگ گرفتم به مناسبت سالگرد تاسیس هم 2 گیگ دادن یعنی 144 تومن در کل دادم و ماهی 2 گیگ ترافیک گرفتم و مودم هم رایگان
دوستان بیاین همه با هم شاتلو پس بدیم
حتی اونایی که مثل من ART دارن
دوست عزیز این کار تنها برای تشویق کردن به خرید ترافیک بیشتر و تمدید قرارداد است.نقل قول:
اقا همین الان با من تماس گرفتن میگن گفتن شما سرعت 2 مگ دارین سازمان نظارت گفته به کاربر خانگی بیش از 128 نباید بدین. گفت ما خیلی از مشترکینمون دچار این غربال شدن و شرکت خیلی ضرر کرده . گفتم من که کاربر خانگی نیستم من نامه از دانشگاه اورده بودم گفت ایراد گرفتن که شماره خانست
میخوان من بعد از 1 سال به 128 کاهش بدن. چه خاکی تو سرم بکنن ؟؟؟؟؟
به شما زنگ نزدن ؟
من ساکن اهوازم ولی از تهران باهام تماس گرفتن
اوه اوه جدی میگی؟ پس بدبخت شدیم این نامردا دارن شماره ها رو چک می کنن؟ از کجا زنگیدن؟ از شاتل؟ میشه یکم دقیق تر توضیح بدی؟
سلامچطور ميتونم مودم Zyxcel را كانفيگ كنم؟ممنون
سلامنقل قول:
توی خود سایت شاتل تنظیمات هست!
دوستی که میگه بریم سرویس پس بدهیم سرویس 1ساله که خداتومن پول دادم اونم پول تو جیبی 3ماه مصرف کردم برم پس بدم! نگو الان قلبم وایمسته !!!!!
باید بمونم موی دماغشون اذیتشون کنم نمی دونم خلاصه حق خودمو بگیرم .....
سرویس ها و سرعت به حالت عادی برگشت ببینیم چی میشه ....
منم 512 دارم امروز سرعت دانلودم 4 برابر شده شده 240!!
به من که فعلا کسی زنگ نزده
اما زنگ بزنن همون دقیقه میرم جمع آوری ...
شاتل همچنان فوق افتضاء [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
روز وضعش اینه چند روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات رایگان هم که فکر کنید دارید دیال اپ استفاده میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کی میخوان ادم بشن و اینقد ملت رو اذیت نکنن با این اینترنت و سرویس دهیه اشغال خدا میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-3روزه سرعت 512 از 60 رفته رو250!!
دیروز یکی از دوستام که نماینده شاتله گفت که دوباره روی ۲ مگ بستند خطها رو.نقل قول:
اما انگاری برای همه اینطوری نشده و کسایی هستند که همچنان با سرعت پایین حتی توی روز هم دانلود میکنن
سرعت خیلی کم شده از دیروز و سایت های خارجی به شدت محدود شده. ولی سایت های ایرانی رو باز کنی هیچ مشکلی نداره
داستان چیه
تایید میشه بعد از سه ماه سرعت زیر 16 از دیشب 2 مگ شدهنقل قول:
حیف که لیست دانلودم کمه وگرنه تلافی میکردم:41:
سرعت سرویس اصفهان منم کم شده!!!:19:تقصیر دوستان ARTیی هست...نقل قول:
دارن به جای شاتل از ماها انتقام میگیرن و کل اینترنتو دانلود می کنن:31::31:
کسی به چیز پی ان میتونه به وصله؟
۱۰ جور اکانت زدیم نشد 807 میده :|