شما باید بری قسمت پیشنهادهای تشویقی اونجا تعرفه 3 و 6 ماهه هست. یکساله هم دارهنقل قول:
Printable View
شما باید بری قسمت پیشنهادهای تشویقی اونجا تعرفه 3 و 6 ماهه هست. یکساله هم دارهنقل قول:
یه سوال دیگه:
تفاوت کاربر دائمی وایمکس با کاربر اعتباری وایمکس چیه؟
مگه وایمکس هم مثل سیم کارت، اعتباری و دائمی داره؟!!
دقیقا مثه خطوط مبایلنقل قول:
اعتباری یعنی به مقدار اعتباری که تو حسابت داری اینترنت بهت تعلق میگیره
دائمی ینی هرچی بخوای میتونی استفاده کنی ، آخر ماه پرداختش میکن
اعتباری معمولا بهتره چون وقتی اعتبارت تموم بشه بهت اعلام میکنه
ولی دائمی اعلام نمیکنه . وقتی تعرفه تموم بشه میره رو تعرفه ی ثانیه ای ( هر کیلوبایت 89 ریال) آخر ماه قبض میاد 100 تومن :n02:
واسه همین اعتباری معمولا بصرفه تره...
درست متوجه نشدمنقل قول:
توی اعتباری، این حساب به چه صورته؟
مگه اینطور نیست که مثلا هزینه اشنراک یک ماه رو پرداخت میکنیم و بعد ازش استفاده میکنیم؟(مثل مبین نت)
مثلا شما تعرفه 256 ماهیانه رو با ترافیک 3 گیگ میخوای استفاده کنی.
تو اعتباری پول رو پرداخت میکنی بعد تعرفه واست شارژ میشه و تا پایان ماه استفاده میکنی. اگه بیش از 3 گیگ بشه اینترنت قطع میشه تا زمانی که پول بریزی و بسته های 1 .2. 3. 5. 10 گیگی رو ( بسته به نیاز) خریداری کنی
تو دائمی شما تعرفه رو انتخاب میکنی و استفاده میکنی و پولش هم آخر ماه باید پرداخت کنی.
تو این مدت اگه 3 گیگ تموم بشه هیچ اخطاری به شما نمیده. و از اون به بعد بابت هر مگابایت اضافه 89 ریال واسه شما حساب میکنه ( اون سه گیگ حجم رایگان خریداری شده توسط تعرفه مورد نظر بود)
آخر ماه شما غیر از پرداخت هزینه ی تعرفه ی 3 گیگی. باید هزینه ی اضافه تر بابت ماوتفاوت بیش از 3 گیگ رو پرداخت کنی
به صورت کلی
تو دائمی شما اینترنتت هیچ وقت قطع نمیشه!
این قسمت پیشنهاد های تشویقی دقیقاً کجای صفحه ecare هستش؟ :n13:نقل قول:
شما فکر کنم کاربر جدیدی درسته؟
من برای کاربرای قدیمی می خوام.
دوستان اینجا کسی سرعت 128 داره؟
سرعت دانلود که 16 هست و برای من مهم نیست چون دانلود نمی کنم.
میخواستم ببینم سرعت باز کردن صفحه چطوره؟ قابل تحمله؟
من الان 512 دارم میخوام ببینم بیام 128 سرعت باز کردن صفحه خیلی افت می کنه؟
با این سایتهای جدید و مدرن ۵۱۲ هم کمه چه برسه ۱۲۸! مگر اینکه بخوای تو سایتهای سبک بری.نقل قول:
یه سوال
اگه بخوام یه مودم وایمکس کارکرده بصورت دستی از کسی بخرم،اگه به نام نشه در آینده مشکلی پیش میاد یا نه؟
بچه ها من حدوا 1 ماه میشه از وایمکس رفتم ولی مودمش رو هنوز دارم.
الان وضع خوبه یا نه؟