سال دیگه... :27:نقل قول:
همونطور که گفتم نترسید... خدا با ماست... امام با نوشابه... نظام با دوغ... سبزی ماست موسیر نوشابه دوغ سالاد چلو پلو خورش ترشی...؟
سال دیگه میرید دوباره کنکور میدید آببندی میشین...
:20:
Printable View
سال دیگه... :27:نقل قول:
همونطور که گفتم نترسید... خدا با ماست... امام با نوشابه... نظام با دوغ... سبزی ماست موسیر نوشابه دوغ سالاد چلو پلو خورش ترشی...؟
سال دیگه میرید دوباره کنکور میدید آببندی میشین...
:20:
نقل قول:
بچه ها یکی از کارشناسای سازمان ناسا زنگ زد ، گفت سرعت پست دادن توی تاپیک ، برابر است با سرعت نور. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا میام یک پست بدم ، 1 صفحه میره جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک به عمرش این همه بازدید کننده نداشته :دی :دی
من تو حوزه بالا سرم از این پنکه سقفیا بود خراب هم بود هی قار قار میکرد به یه سوال میرسیدم میدیدم نمیتونم حلش کنم یاد بالا سرم میافتادم خندم میگرفت با روحیه میرفتم سر سوال بعدی :دی :دی
آقا نگو اینو:|نقل قول:
اگه موقع اعلام نتایج بفهمید حتی مجاز نشدید چی میکنید؟؟؟؟
بچه های پی سی هم همه درس خونن اکثرا.
خیلی خیلی بیشتر از ظرفیت هم مجاز میشن معمولا.
ظرفیت ها هم که زیاده.
اینجوری میشه گفت که از این لحاظ اصلا جای نگرانی نیست
ای بابا از بس همه می نالن به جوابایی که دادم دارم شک میکنم
اون اواخر احساس کردم خیلی گند زدم دوس داشتم گریه کنم بعدش گفتم بی خیال بابا دلت خوشه
یه نفر پشت سر من بود از بس بدنسازی کار کرده بود از در تو نمیومد ولی بنده خدا جیکش درنیومد
یکی دیگه ردیف کناری اون جلوتر نشسته بود یه 35سالی داشت با همه مراقبا آشنا بود ولی نه اینکه خیلی کنکور داده باشه اونم باز جیکش در نیومد دو نفر جلویی هم که داشتن یواشکی با هم مشورت می کردن ولی صداشون جوری نبود حواسمو پرت کنه
دو نفر ردیف کناری از بس حرف زدن اعصابم خراب شد ولی بعدش فهمیدن من انگاری دارم زیاد جواب میدم ساکت شدن هر چی من میزدم یکیشون همونو میزد این آخراش گفتن دفترچه ها رو بندازین رو زمین بعد از یه خورده طرف گفت ( ای بابا اینکه A ولی مال من D )
در کل مراقبا خوب بودن ولی تا یه لحظه بالا سرمون نبودن اون 2 تا حرف میزدن در کل دم حوزه برگزاری و مراقبا گرم
در ضمن به ما هم ساندیس ندادن فقط آب میگردوندن
نتایج من احتمالاً اینجوری خواهد بود :
زبان انگلیسی : 90 درصد
بقیه دروس کل یوم منفی درصد.... :5:
سلام .
داشتم این چند صفحه رو میخوندم . خب نظر من رو هم میدونید دیگه در مورد درسها .( البته ریاضی رو فاکتور بگیرید)
منم سر رياضي سوال اولو خوندم گفتم بسههه!!نقل قول:
سوال 2= بسه!
سوال 3=بسه!:27:
... اين مراقب طرف ما هم گيج بود ...دو 3 بار پاش خورد به شيشه اب بنده هاي خدا زد ابشون رو ريخت...!:31:
عين خيالش هم نبود!!
یعنی اینقد رتبت خراب بشه که حتی نتونی انتخاب رشته کنینقل قول:
لطفا اگه کلید سوالا اومد لینکش رو بذارید اینجا...
اگه فردا بگن برای مقام معظم صلوات بفرستین من همون جا شروع میکنم به شعار دادن تازه بچه های اینجا همشون خودی ان شاید سالن رو تسخیر کردیم
به ما هم فکر نکنم ساندیس بدن چون بین ما کسی ساندیس خور نیست!