چند تا سوال داشتم یکی اینکه منظورتون از Sequential Transfer rate چیه؟و Areal density چیه؟ وبه نظر شما iops بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟!
Printable View
چند تا سوال داشتم یکی اینکه منظورتون از Sequential Transfer rate چیه؟و Areal density چیه؟ وبه نظر شما iops بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟!
نقل قول:Sequential Transfer rate سرعت هارد دیسک در انتقال اطلاعاتی كه به طور منظم و پشت سرهم روي Sectorـها قرار گرفته است را مشخص مي كند . Sequential Transfer در ترکهای بیرونی سرعت بیشتری در مقایسه با ترکهای داخلی دارد . بندرت هم پیش میاد که اطلاعات بصورت منظم و پشت سرهم (Sequential) روي Sectorـهاي هارد دیسک ذخیره شوند و بیشتر اطلاعات دچار پراکندگی (Fragment) میشوند و در نتیجه هارد دیسکی که از نظر Access Time/IOPS عملکرد بهتری داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل و یا اجرای نرم افزار بیشتر خواهد بود .نقل قول:
منظورتون از Sequential Transfer rate چیه؟
Areal density را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .نقل قول:
و Areal density چیه؟
هر چه IOPS بیشتر باشد بهتر هست .نقل قول:
وبه نظر شما iops بیشتر باشه بهتره یا کمتر باشه؟!
سلام یه هارد هست که روشن نمیشه میخواستم ببینم ایا تعمیر میشم یا اینکه اطلاعاتش رو میشه برگردون
لطف کن مشخصات هارد رو بنویسنقل قول:
چطور اسیب دیده هاردت
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
هارد 320 مکستور هست گویا نوسان برق موجبش شده خودم هم دقیقا نمیدونم روشن نمیشه
اقا اتا با این توضیح استادانه ای که شما در این لینک بالا دادید فکر کنم جواب مشکل من که اولا مربوط صدای زیاد هد موقع روشن وخاموش شدن هارد میشه رو بلدین و دوما چرا گاهی اوقات موقع روشن شدن هارد صدای قارت هد شنیده نمیشه؟؟!!
بایک پاور دیگه هم همینطور بود برد ایراد داره یا موتور هارد به احتمال زیاد میتونه تعمیر بشهنقل قول:
سلام ؛ لپ تاپم چند وقته مبگه از هارد بک آپ بگیر
اینم تستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه؟ درست میشه؟
اوضاع هارد خرابهنقل قول:
فکر نکنم با hdd regenerator و فرمت سطح پایین درست بشه بهتره به یک مرکز تخصصی نشون بدید هارد رو
به تاپیک تبدیل شد.