swamp
استقلال3-برق شیراز1
تو گروه استقلال پیش بینی کرده..
علیرضا، پیش بینی swamp رو هم ثبت کن..
swamp
استقلال3-برق شیراز1
تو گروه استقلال پیش بینی کرده..
علیرضا، پیش بینی swamp رو هم ثبت کن..
جمعه 87/7/26
استقلال - برق، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 5 - 2 مقاومت
برق 1 - 1 سپاهان
تا الآن 24 نفر بازی [استقلال - برق] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 9176 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 9103 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3054282&postcount=9176
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3047753&postcount=9103
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 3 - برق 1
بازيكنان استقلال كه در اوايل ليگ به دليل نتيجه نگرفتن دچار استرس مي شدند، هم اكنون بابت بد اخلاقي هاي قلعه نوعي با استرس وارد زمين مي شوند.برخوردهاي تند قلعه نوعي مشكل جديد بازيكنان استقلال
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از تمرينات استقلال، بازيكنان اين تيم به دليل برخوردهاي تند قلعه نوعي بعد از بازي هايي كه استقلال در آنها امتياز از دست مي داد، با استرس وارد زمين مي شوند و بازي معمولي خود را هم نمي توانند به نمايش گذارند.
بر اساس اين گزارش، قلعه نوعي سرمربي استقلال در دو هفته گذشته بعد از بازي با پيروزي برخورد بدي با كوشكي داشت، فحاشي به بازيكن باعث شد وي شرايط روحي خوبي نداشته باشد و با خبرنگاران درگير شود و بعد از بازي با استيل آذين هم برخوردهاي نامناسبي با بازيكنان داشته است كه اين برخوردها در روحيه بازيكنان تاثير منفي گذاشته است
شكوري:
نبايد به دليل بازي بد يا باخت، محكوم شويم
مدافع استقلال تهران گفت: نبايد به دليل بازي بد كردن يا باختن مقابل برق محكوم شويم.
هادي شكوري، مدافع تيم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: درست است كه برق تيم خوبي است و كارنامه خوبي در ليگ امسال داشته و توانسته خود را به عنوان يكي از مدعيان مطرح كند ولي ما نبايد در اين بازي به دليل بد بازي كردن يا باخت محكوم شويم.
وي افزود: تيم برق تيم خوبي است و بازيكنان خوبي دارند ولي بازي در تهران است و ما هم از تشويق طرفداران خودي سود مي بريم و در كل بازي سختي پيش رو داريم ولي هيچ چيزي براي استقلال غير ممكن نيست.
منيعي:
براي قهرماني فقط بايد روي تيم خودمان تمركز كنيم
بازيكن استقلال عقيده دارد براي قهرماني فقط بايد روي تيم خودمان تمركز كنيم.
"منيعي" بازيكن تيم استقلال درباره بازي با برق به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تيم برق تيم خوبي است ولي ما براي قهرماني بايد به كسب نتيجه خوب فكر كنيم و نيازي به نتايج ديگر تيم ها نداشته باشيم، ما در طي هفته گذشته تمرينات سختي را انجام داده ايم و روي نقاط ضعف و قوت تيم برق كار كرده ايم و مطمئن هستم با انگيزه اي كه در بچه ها براي برد در مقابل برق به وجود آمده، مي توانيم اين تيم را ببريم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه اتفاقي افتاد كه استقلال در چند بازي اخير متحول شد، افزود: دليل عمده آن شناخت كادر فني از بازيكنان جديد و هماهنگ كردن آنها همچون شكوري، يداله اكبري، سياوش اكبرپور و به خصوص فابيو جا واريو است كه روند ما را بهتر كرده است./
امير قلعه نوعي در آستانه ديدار استقلال و برق شيراز در مورد اين تيم شيرازي، گفت: محمد عباسي تيم خوبي ساخته و ما آنها را دست كم نمي گيريم.امير قلعه نوعي:
برق شيراز از مدعيان ليگ برتر است/ تيم برق شيراز را دست كم نمي گيريم
قلعه نوعي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: محمد عباسي تيم خوبي دارد و ما آنها را دست كم نمي گيريم، از همان روز اول كه با اين تيم قبل از شروع ليگ، يك ديدار تداركاتي انجام داديم، آنها را تيم خوبي ديديم که يك بر صفر آنها را شكست داديم.
برق شيراز چند بازي اخير خود را با پيروزي پشت سر گذاشته و مي خواهد همين روند را ادامه دهد ولي برنامه خاصي داريم و سه امتياز بازي را مي خواهيم.
بازيكن استقلال فصل گذشته که در تركيب استقلال در 30 بازي به ميدان رفت اما در اين فصل تا هفته نهم فقط 40 دقيقه به ميدان رفته و معتقد است اگر اين شرايط تا نيم فصل ادامه يابد، از استقلال جدا خواهد شد.پولادي:
نيم فصل از استقلال جدا مي شوم
پولادي، بازيكن تيم استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: به نظر كادر فني احترام مي گذارم اما فكر مي كنم كه وقتي از من خواستند كه در استقلال بمانم، بايد در هفته هاي گذشته به من بازي مي دادند ولي اكنون حدود شش ماه است كه من به غير از دقايقي كه مقابل سپاهان به ميدان رفتم، بازي نكردم.
وي گفت: وقتي بازيكن در شرايط مسابقه قرار نگيرد، هر چقدر هم خوب تمرين كند از آمادگي فاصله مي گيرد.
پولادي با بيان اينكه روزهاي سختي را پشت سر مي گذارد، بیان کرد: قبول دارم كه فوتبال بالا و پايين دارد اما اگر قرار باشد اين شرايط تا نيم فصل ادامه داشته باشد، ترجيح مي دهم به جايي بروم كه بازي كنم، چون تحميل نيمكت نشيني برايم خيلي سخت است و مجبور مي شوم از استقلال جدا شوم
هافبک مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هم اکنون با گذارندن دوران نقاهتم در وضعيت خوبي قرار دارم و به گفته پزشک تيم تا 10 روز ديگر ميتوانم پا به توپ شوم.سعيد بيات:
10 روز ديگر پابه توپ مي شوم
سعيد بيات، هافبک مصدوم تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با بدشانسي که در اواخر فصل گذشته با آن مواجه شدم، تا کنون مشغول مداواي پايم بودم که خوشبختانه در حال حاضر با تلاش پزشکان وضعيت خوبي دارم و از هفته هاي آينده توانايي بازي را دارم.
وي در خصوص وضعيت قراردادش با استقلال، تصريح کرد: فصل پيش سه ساله بستم که يکسال آن گذشته که بايد با مسئولان باشگاه و مربيان در خصوص نحوه ادامه همکاري صحبت کنم، در اين فصل استقلال از هافبک هاي بسيار خوبي بهره ميبرد و خط مياني تيم يکي از نقاط قوت استقلال است
هافبك تيم فوتبال برق شيراز گفت: بدون شك نميخواهيم از رده بالاي جدول دور شويم و با شكست استقلال ميتوانيم صدر جدول ليگ برتر را بار ديگر به دست آوريم.داريوش يزداني:
با برد استقلال به صدر جدول مي رسيم
داريوش يزداني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خوشبختانه تيم ما در بهترين شرايط آرماني براي ديدار مقابل استقلال و در شهر تهران دارد و با شناختي كه از نقاط ضعف و قوت آنها داريم، بايد پيروز ميدان بشويم چرا كه نميخواهيم از صدرنشيني در ليگ برتر دور شويم.
وي گفت: استقلال تيم پرمهره و خوبي در ليگ امسال است اما تيم ما شرايط بهتري دارد و اسير هيچ گونه حاشيه نيست كه اين خود ميتواند عامل موفقيت ما در مقابل آنها باشد.
يزداني تصريح كرد: هنوز هم يك استقلالي هستم و هيچ گاه خاطرات بازي در اين تيم را فراموش نميكنم اما مطمئنا در حال حاضر تنها فكرم، موفقيت برق شيراز است و اميدوارم به آرزويم در ليگ برسم