نقل قول:
واسه من بعد از ماه رمضون 10 شب درست شد سرعتم شب تا 900 هم میرسید حتی یه بار تا 1 مگابایت هم رسید ولی بعد از اون دوباره خراب شد سرعتم شد 80 ....
میگن صبانت خوبه شاید رفتم صبانت ....
Printable View
نقل قول:
واسه من بعد از ماه رمضون 10 شب درست شد سرعتم شب تا 900 هم میرسید حتی یه بار تا 1 مگابایت هم رسید ولی بعد از اون دوباره خراب شد سرعتم شد 80 ....
میگن صبانت خوبه شاید رفتم صبانت ....
واسه من هم 2 3 شب اینطوری بودنقل قول:
چند وقت پارس بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حالا فردا می خوام زنگ بزنم مخابرات امروز تو خیابون نوشته بود نمی دونم تا 10 مگابایت و این حرفا
فردا یه زنگ بزنم ببینم چجوریه !
تو مطمئنی که صبانت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیاد نیست یک ماه و نیمهنقل قول:
من قبلش مخابرات بودم ... مخابرات معمولا زیر اسمی نمیاد ولی اگه سرویست مشکلی داشته باشه یا چیزی پشتیبانیش هیچی بارش نیست کلا بی در و پیکره
صبانت تا 12 مگ میده تایپیکشون رو برو ببین تا 20 گیگ هم شبی گرفتن البته مثل اینکه اونم داره یه مقداری محدود میکنه
یادمه رفیقم گفت صبانت جدیدا یاد گرفته که محدود کنه !نقل قول:
یک ماه و نیم ؟؟؟؟
دلم برات سوخت !
نیومدی باس بزنی رو تخلیه
خب وقتی مخابرات سرعته اسمی ( مثلا 2 مگ رو میده 260 ) چرا تخلیه کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟
ای اقا .. دوستان فایده ای نداره شکایت...چه فایده هر سری یه نفره که زنگ میزنه... اونم مطمعنا مشخصه منافع شرکت براش مهمتر از حل مشکل هست... پس بنظرم پولتونو دور نریزید... یا بزارید تابستان تموم بشه... یا سرویس رو عوض کنید ... یا بمونید تا فرجی بشه
آخه شبانه رو حذف کرد الان هم معلوم نیست شبانه دارن یا نه مثل هندونه در بستست مثل اینکه دوباره اضافه شده ولی تصمیماتشون لحظه ایهنقل قول:
خیلی مسخرست شرکتشون البته واسه بعضیا خوب میشه تازه مثلا خودم یه بار از بانک یک ماهه پرداخت کردم ( سیستم آنلاینشون کار نمیکرد ) واسم یک ساله شارژ کردن با 48 گیگ ترافیک :n09:
اگه شبانه نداشته باشه که نمیرم ولی اگه داشته باشه میرمنقل قول:
این 10 مگی که میگه واقعی هست یا مثله پارس تقسیم بر بینهایت می کنه و میده به کاربر ها ! :n02:
10مگ 1300کیلوبایت شب و روز سرعت میدهنقل قول:
والا قبلا سرعت 10 مگ توی شب 5 مگ میشد ولی مثل اینکه توی سامانه جدید همه سرعتشون واقعی هستنقل قول:
البته اینا که میگم واسه مخابرات خوزستان هست واسه تهران فرق میکنه سوال کن ببین اوضاع چطوریه
شبانه رایگانه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بله. ولی سرعت نصف میشه شبانهنقل قول:
بله فعلا کاربرها دو دسته شدن دسته ای سرعت شبانشون میره رو یه سرویس قبلی یعنی 10مگ میشه 5مگ شبا ولی کمتر از 5مگ نمیشه 5مگ میشه 2مگ 2مگ میشه 1مگ دسته ی بعدی شب و روز سرعت اسمی و شبانه همون سرعت روزو میگیرن یعنی 2مگ همون 2مگ 5مگ همون 5مگ 10مگ همون 10مگ که قراره تا چند وقت دیگه همه سرعتاشون اسمی بشهنقل قول:
یعنی میشه 500 کیلوبایت ؟؟؟؟؟نقل قول:
نمی پرسم که فردا بیام یقتو بگیرم :n02:نقل قول:
عجب وضعیتی شده!!نقل قول:
واسه ما که خوزستانیم اینجوریه. ماهی 37 تومن 10 مگ با سرعت شبانه نصف .نقل قول:
الان من اگه 5مگ بگیرم 630کیلوبایت میگیرم شبا این ماه میخوام 5مگ بگیرمنقل قول:
بیانیه شرکت پارس آنلاین در کلوب و پاس کاری مشکلات اینترنت کاربرانش طبق معمول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارید خیالتونو راحت کنم مخابرات اصلا بدرد نمیخوره همین الان بعضیا هستن سرویسشون رو دستشون باد کرده و شبانه ندارن یه چیز عجیبیه اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد همین الان هر وقت میخوایم تمدید کنیم کلی دلهره داریم که نکنه یوقت شانسمون بدون شبانه بیفتهنقل قول:
من خودم 2مگ گرفتم شبانه نداشت با هزاران مصیبت و شکایت دانلود شبانه رو بهش اضافه کردند
دقیقا. مخابرات باید یه سرویس یکساله شبانه دار الان بگیری . چون معلوم نیست ماه بعد شبانه داشته باشی یا نه :))) مسخرست . نه؟نقل قول:
چیکار کنم که جزو دسته ی دوم باشم ؟؟؟؟نقل قول:
نتم به شدت افتضاحه !
راستی چرا گفتی شبانه باد کرده ؟؟؟
تو تهران هم شانسیه ؟؟؟؟نقل قول:
دانلود شبانش شانسیه یا اضاف میشه به اکانتت و withfree میشی یا اضاف نمیشه و nofree و باید 1ماه تحملش کنی تا تموم بشه خودت و شانستنقل قول:
سیستم تهران رو باید از بچه های اینترنت مخابرات تهران بپرسی. برا هر شهری یه وضعیتیه.نقل قول:
شارژ خوری هم تا دلت بخواد داره
پس دزدی های مخابرات که میگن واقعیت داره ؟؟؟؟نقل قول:
ولی تا الان هر چی از پارس بد دیدم ولی شارژ خوری نداره اصلا دقیقا همون اندازه که توی نرم افزار مدیریت ترافیکم ثبت شده کم میکنه ولی مخابرات اصلا نمیشد استفاده کرد ... :n21:نقل قول:
راستی فرشاد مخابرات هنوز ترافیک آپلودش رایگان نیست ؟
نه هنوز آپلودو حساب میکنهنقل قول:
دوباره سرعتم اومد بالا ... دان استریمم رو آوردم سر جاش
:n02:
ADSL Line Status SHOWTIME. ADSL Mode G992.1 Up Stream 512 kbps Down Stream 4096 kbps Attenuation Down Stream(db) 33 Attenuation Up Stream(db) 21 SNR Margin Down Stream(db) 10.8 SNR Margin Up Stream(db) 19.0 Attainable Down Rate 5868 kbps Attainable Up Rate 1044 kbps
حالا این بار که به خیر گذشته. ولی واقعاً از یه نرمافزار مدیریت ترافیک رو سیستمت استفاده کن تا خودت بدونی حداقل هر ساعت چقدر دانلود و آپلود داشتی. این طوری وقتی طرف هم بخواد بپیچونه محکم میگی لاگ فلان نرمافزارم چیز دیگهای میگه.نقل قول:
یه چیز دیگه. یه وقتایی موقع دانلود از بعضی سایتها و سرورها پیش میآد که IDM سشن دانلودی رو که ایجاد کرده به یه دلیل نامعلومی که احتمالاً به تنظیمات اون سرور برمیگرده رو هوا ول میکنه. این جوری خود IDM چیزی رو دانلود نمیکنه اما اون خط دانلود همچنان ادامه داره و از نظر ISP شما داری دانلود میکنی.
یکی این آمار من رو نگاه کنه
من گه سر در نیاوردم
مثل هر شب در زمان رایگان دانلود کردم
صبح دیدم همش رو از ترافیکم کم کرده
متأسفانه پارسآنلاین با این سیستم گزارش مصرفش دیگه گندش رو در آورده. همین پست قبلی هم مربوط به این مشکله. برای شما که تابلو عوضی گرفته. تو 1.5 ساعت نزدیک 6.5 گیگ دانلود که نمیتونه اتفاق بیافته. زنگ بزن پشتیبانی بگو برات اصلاحش کنن.نقل قول:
سلام. اقا دیشب دزدی بزرگی صوت گرفته
IDM همیشه ساعت 7:03 قطع میشه. ولی اینجا زده که در عرض کمتر از یک ربع 3.7 گیگ دانلود کردم. حالا میخوام زنگ بزنم ببینم حرف حسابشون چیه.
برای منم 6گیگ از ترافیکم کم کرده!:19:
همه زنگ بزنین برای خیلی ها این مشکل به وجود اومده دیشب
سلام دوستان. دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
میخواستم بدونم سرعت دانلود سرویس های مختلف توی ساعات رایگان فرقی میکنه؟
پارس آنلاین رزرو خط هم داره؟ مثلا یکی دو ماه بعد از اتمام شارژ خط را رزرو کنی تا جمع آوری نشه. آسیاتک داره این قضیه رو.
واقعا پارس با این سیستمش گند زده اساسینقل قول:
ولی واسه شما خیلی جالبه در عرض 7 دقیقه نزدیک 4 گیگ دان کرده:n08:
البته اینو هم بگم که خدایی پارس حجم دزدی نداره و تا حالا دوبار واسه من این مشکل پیش اومده و حجم رو برگردوندن
بله سرعت بیشتر تو شبانه با سرویسهای بالاترهنقل قول:
البته همیشه هم این اینجوری نیست و به مرکز مخابراتی هم بستگی داره کسانی بودن که با 512 شبی 10 گیگ میگرفتن و کسانی که با 2 مگ 5 گیگ هم به زور میگرفتن
مورد دوم رو هم خبر ندارم بهتره از پشتیبانی سوال کنی
اقا کجا باید شکایت کنم منم مشکل شما را دارم.نقل قول:
دیشب من سرعت بالای 50نرفت سرور داخلی:n21::n21::n04:
هر روز بد از دیروز
سرعت منم که همیشه 600 700 بود دیشب از 60 بیشتر نمیشد ..:n30::n15:نقل قول: