سرعت دانلود من با سرویس آرت 5 از صبح شده 20!!!!! جالبه upstream هم اضافه شده ولی سرعت دانلودم به شدت اومده پایین.
الان زنگ هم زدم میگم سرویس مشکل داره میگه به ما ربطی ندار!!!!!:18:
از یروی خودم هتوز 10 گیگش مونده که دانلود نکردم.
خاک بر یر شاتل
Printable View
سرعت دانلود من با سرویس آرت 5 از صبح شده 20!!!!! جالبه upstream هم اضافه شده ولی سرعت دانلودم به شدت اومده پایین.
الان زنگ هم زدم میگم سرویس مشکل داره میگه به ما ربطی ندار!!!!!:18:
از یروی خودم هتوز 10 گیگش مونده که دانلود نکردم.
خاک بر یر شاتل
سرعتا رفته بالا حدود 126 هرچند خدا میدونه بعد این چند روز چه نقشه ای شاتل داره ! art 3
آرت 5 بصورت معمول سرعتش چنده؟نقل قول:
چند دقیقه پیش دان استریم 1152 شد (ART1).
اما سرعت دانلود خیلی متغییره و از 0 تا 122 کیلوبایت نوسان داره.
منم قدیما از شاتل راضی بودم،ولی دیگه ناامیدم کرده سابقا حداقل شبی یه گیگ رو میگرفتیم
محدود شدن و این چرت و پرتا هم نبود ولی الان ...:2:
دوستانی که تو قم هستند بهترین شرکت واسه منطقه صدوق چی هست؟
منم داون استریم شده 1152 ولی سرعت هنوز 60 :41::13: ART 1
منم سرعتم Art 1 رفته رو 120 . آخه این چه هدیه ای که بعد 18 گیگ محدود میشی . دوستان فرقی از لحاظ حجمی میکنه یا همون art 1 هستش فقط سرعتش بیشتر شده ؟
سلام
2 گیگ به ما هدیه دادند ولی سرعت رو واقعی کردند نتیجش شد این:2:
دوستانی که هدیه از شاتل نگرفتید خوش به حالتون:11:
به ما 2 گیگ کوفتی دادند سرعت رو بردند روی حداقل . فکر کنم با 20 نفر شیر شده باشه:18:
من دیگه آرت ندارم . ولی دفعه آخر که اینجور به آرت ها هدیه دادن یکاری کردن این چند روز که سرعت بالاست حساب نشه.نقل قول:
اگه حساب شه که هدیه نیست دیگه.
ساعت 12:58 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ECO 512 !!!!
هنوز بعد از 2 هفته سرعت بنده همینه خدا خیرشون بده دانلود شبانه ساعت 1.10 دقیقه شب!!!
بخدا دست خودشونه الکی می گن شر میشه از شاتل سرویس گرفتن بخدا اشتباه گول شرکتشو نباید خورد ...با اعصابتون بازی می کنه
سرویس اکو 512
Eco 512 :
ساعت 1:24
اينم دستاوردهاي شاتل !!
خدايي دهنمونو خوب صاف كرد اين شاتل با اين سرعت افتضاحش !!
همچنان شاتل در حال کلا برداری و بازی با اعصاب مشتری ها:2:
سرعت وب گردی رو درست کردن تا سایت های تست سرعت اینجوری نشون بدن:13:
فکر میکنن میتونن با این کارها ابروی بر باد رفتشون رو حفظ کنن :2:
ART1
ساعت 2:46 AM
بالاخره یه راهی برای دور زدن این محدودیت مزخرفی که شاتل گذاشته برای دانلود پیدا کردم !
اگه دقت کرده باشن ، وقتی تو Speed Test ، تست میگیرین ، سرعت دانلود رو بالا میزنه در صورتی که دانلودتون نهایت سرعتش به 7 هم نمیرسه !
راه حل هم تو همینه ، یعنی فایل های خودتونو به مروگرهاتون بسپرین که بگیره - از داخل دانلود منجرتون پسوند فایل های قابل شناسایی برای دانلود اتوماتیک رو بردارین تا وقتی روی فایلی کلیک کردین ، با دانلود منجر نگیره و دانلودر خود مرورگر شروع به دریافت کنه ( ترجیحاً با اینترنت اکسپلورر )
سرعت دریافت الان من :
بله داداش درسته:10:نقل قول:
ولی برای من سریع سرعتش میاد پایین حتی به 10 کیلوبایت هم میرسه ولی الان که از 4 گذشته کمی بهتر شده ولی افت سرعتش زیاده:13:
سلام بچه ها تورو خدا هدیه 2 گیگ گرفتید:31: دیگه شبا هجوم نیارید سرعت رایگان افتضاح بود افتضاح بذارید منم دانلود کنم انقدر سرعت بد بود نشد خوابیدم تو روز همون هدیه رو استفاده کنید شبا بخوابید بذارید منم دانلود کنم :31:((خودخواهی رو ببین)) فک کنم شاتل هم همین فکر رو کرده شبا رو تو این چند روز به 5 رسونده باز
ولی ارت ترکونده دیروز پسرعموم از 7گیگ به 12 گیگ رسونده ترافیک رو خوشبحالش:13:
این فایلی که شما داری دانلود میکنی کش شده یعنی روی سرور شاتل ذخیره شده و از اونجا داری دانلود می کنی اگه نه بقیه سایتها سرعت پایینهنقل قول:
قبلا تو مرورگر Opera میشد کاری کرد که محتوای فایل ها لود بشه ... فرضا یک فایل exe رو درخواست دریافتش رو میفرستادید محتواش تو Browser نمایش داده میشد و کم کم لود میشد ، یه تست کنید شاید اینطوری بتونید سریع تر فایل ها رو بگیرید .
بچه ها تورو خدا شما 2 گیگ هدیه گرفتید برید تو روز مصرفش کنید حالشون ببرید شب ها نیایید دانلود نکنید بذارید من دانلود کنم(خودخواهی رو داری) شاتل هم همین کار رو کرده دیگه دیشب سرعت خیلی پایین بود فک کنم اگر شاتل این رویه رو ادامه بده باید بیاییم اینجا هماهنگ کنیم که شب ها یکی دانلود کنیم یا از هم التماس کنیم آقا شما امشب بخواب من دانلود کنم.... وای فک کن :31::39::39::39:
ولی آرت ها ترکوندن پسر عموی نامردم از 7 گیگ به 12 گیگ رسونده از دیروز تا حالا :41: خوش بحالشون :5:
من از اون موقع که آرت 1 ها رو 6 کردن سرویس اکی من تو روز هم دیگه نمی تونم درست حسابی وبگردی کنم !! باز لود پیج ها کلی طول میکشه ! پهنای باند رو آرت ها 24 ساعت این 5 روزی منطقه ما گرفتن !
هدیه دادنشون هم مثل آدمیزاد نیست !
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
امیدوارم شاتل این نرم افزار محدودیتش رو که وبگردی رو از دانلود جدا می کنه پخش و رایج نکنه تو بقیه ISP ها !نقل قول:
چون رسما 99.99 درصدشون دزد هستن بدشون نمیاد اینجوری سر ملت شیله بمالن.
من الان ساعت 13.50 دقیقه سرعتم 20 به زور میرسه در صورتی که روز های قبل صبح ها تا سرعت 200 میداد ؟؟ بقیه دوستان اینطور هستند ؟
سلامنقل قول:
داداش برای من حتی شاتل هم باز نمیشه . وضعیت الان افتضاحه ولی ممکنه تا اخر امروز درست بشه.خودشون که اینطوی گفتند
سرعت دانلود از سایتها رو خیلی پایین اوردن در حد 50 ولی تورنت هنوز 120 ! art 3
سلام
سرعت سرویس من الان تقریبا رسیده به حالت نرمال و ظاهرا هنوز روی 2 مگ بسته شده. البته اگر موقتی نباشه و دوباره خرابش نکنند
سرعت پایین حتی تو روزانه
به خاطر این هدیه ها هست فکر کنم
بله سرعت من هم امروز بسيار پائين!نقل قول:
دوستان ببخشید اینو میگم
من موافقم شاتل کلاهبرداره
ولی باور کنید حنی شرکت خبر نداره کارمندی مثل من داره
من 23 گیگ دانلود رایگان شبانه داشتم هنوز محدود نشدم
دلیل چیه؟
دیروز هم که سرعت پایین بود + امروز باز هم سرعت دانلود من رو 320 بود
شاتل کارش هرتی پرتی یکی میبینی دانلود نمیکنه محدود میشه یکی هم مثل شما دانلود میکنه محدود میشه!نقل قول:
حالا اگه دوست دارین محدود شین کاری نداره کافیه شناستون را بدین من تا طعم دلچسبی را بچشید مثل اکثر دوستان.دی:
گوگل چرا باز نمیشه
برای من بازم درست نشد!!!همون 6-7 میمونه!!!نقل قول:
خسته نباشید واقعاً!
هنوزم کسی تو شاتل مونده؟!! :18:
اول سلامنقل قول:
داداش سرویس جدیدت مبارک. اسیاتک خوب بهتون حال داده
ببین هیچکس مرض نداره الکی خودش رو اذیت کنه. اگر شاتل به کسی حال داده که نوش جونش و اگر هم حالش رو گرفته باشه در اولین فرصت میره شرکت دیگه البته اگر مخابرات و پورت خالی و شرکت بهتر در منطقه و هزینه و... حل باشه
مطمئن باش کسی منتظر حرف من و جنابعالی نمیمونه که ما بهش بگیم بمون شاتل یا برو شرکت دیگه
بدیهای شاتل که اول تا آخر تایپیک رو گرفته ما هم که گفتیم . خوبیاش رو هم یکی دوتا از دوستان:31:
هر کس براش مقدور باشه حتما میره شرکت دیگه ولی اگر ارزشش رو نداشت که هیچ.......... :5:
:41:راست میگه مثلا من این همه پول دادم سرویس یک ساله گرفتم چون تعریفش رو شنیدم گول خوردم ...
الان تازه3ماه گذشته پولم ندارم از این 9ماه بگذرم با هزینه ای دیگه برم شرکت دیگر ..... پس مجبورم یا بسازم یا یه کاری برای درست شدنش بکنم اگه همه همدیگر رو کمک کنیم.......:41:
بیرجند هم همین طور بود اما محدود شد همه شهر ها همزمان با هم اینطور نشدن یا دست کم همه کاربرها همزمان وارد این نرم افزار نشدن این طرح داره کم کم شامل حال همه میشه شتری که روی اشتراکتون میخوابه! چه زود چه دیر :27:نقل قول:
دوستان ببخشید اینو میگم
من موافقم شاتل کلاهبرداره
ولی باور کنید حنی شرکت خبر نداره کارمندی مثل من داره
من 23 گیگ دانلود رایگان شبانه داشتم هنوز محدود نشدم
دلیل چیه؟
دیروز هم که سرعت پایین بود + امروز باز هم سرعت دانلود من رو 320 بود
سلام دوست من.نقل قول:
به نظر شما مدیریت شاتل اطلاع داره توی بخش فروشش داره یه همچین کمفروشی میشه؟