با آنکه در یک ماه و نیم گذشته پیوسته با سیم کارت اعتباری همراه اول با مودم و گوشی 4G حدود 50 گیگ اینترنت استفاده کرده بودم اما هر بار که به آن سر شماره ویژه تعویض رایگان پستی همراه اول پیامک زده و کد پستی را فرستادم در جواب پیامکی می آمد که شما شامل طرح تعویض رایگان سیم کارت نیستید و شماره شما برای جشنواره های بعدی ثبت شد. اما امروز ظهر ناگهان پاکتی با لوگوی همراه اول پشت در خونه نظرم رو جلب کردم و وقتی بازش کردم یک سیم کارت فورجی به همراه بروشور راهنمایی فعال کردن آن داخل پاکت بود بی آنکه مشخص باشد این یوسیم مربوط به شماره دائمی من هستش یا شماره اعتباری. به هر صورت مطابق دستورالعمل نوشته شده در بروشور با سیم کارت اعتباری شماره سریال پشت یوسیم دریافتی را شماره گیری کردم و بعد هم پین 1 نوشته شده روی یوسیم از من درخواست شد و پس از ورود پین یک در کسری از ثانیه پیامکی آمد که سیم کارت فعلی شما تا یک ساعت دیگر غیرفعال شده و یوسیم فعال می شود و بلافاصله یوسیم را داخل گوشی گذاشتم که چند ثانیه نگذشته چند پیامک آمد که یوسیم فعال شد و بسته 15 گیگ هدیه هم فعال شد و به عنوان بسته رزور پس از اتمام موجودی بسته فعلی که هدیه استفاده از اپلیکشین همراه اول است، فعال می شود. پس از دریافت غیرمنتظره یوسیم کل فریند فعال سازی و دریافت هدیه در کمتر از دو سه دقیقه انجام شد. اینم از سورپرایز همراه اول.